Levensmiddelen aan een 8-daagse periode Dertig-Aged Peuter met No Emaille Feed

De belangrijkste indicatie dat uw kind klaar is voor tafel levensmiddel is als hij onthult belang. Als je kleintje is loeren naar je alsof je probeert te eten en het zoeken naar voedsel rukken van je bord, kan het tijd om te overwegen tafel voedingsmiddelen. Een ander teken is dat je kleintje is in staat om zaken te behouden en draag ze naar zijn mond. Tegen de tijd dat uw pasgeboren meesters wat bekend staat als de ‘tang’ greep, moet hij echt in staat zijn om te beslissen op bescheiden graan snacks, dit soort als droge granen en compacte delen van gladde maaltijden. Op het moment dat je kleintje is uitgerust om zaken maximaal te selecteren en stelde ze in zijn mond, hij moet echt in staat zijn om ‘gom’ een bedrag van bureau levensmiddelen die worden geserveerd op een passende manier.

De belangrijkste zorg in de overgang van uw kind naar het bureau voedsel is in het uitroeien van het risico op verstikking. Bij het serveren van levensmiddelen aan uw pasgeboren, zorg ervoor dat ze weinig voldoende dat ze hen kan handhaven in haar hand, maar niet zo moeilijk dat deze stoffen een gevaar voor verstikking. Voorkomen dat voedsel direct in de mond van uw baby, omdat dit elimineert haar biologische controle boven hoe ze eet. Delicate fruit en gestoomde groenten zijn goed bekend vroege maaltijden, en uitdagende koekjes kunnen ontspannen voor kinderziektes baby’s om hun tandvlees te knarsen op. Minimaliseer-up porties van normaal voedsel uw familie – of het spaghetti, gebakken kip, of wafels – geschikt zijn, zo lang als uw peuter is geïntrigeerd en begeleid. Putting kleinere hoeveelheden voedsel in de ingang van haar in staat kan stellen haar gekomen om veel minder overweldigd voelen. Behouden in het hoofd dat een mastering kind kan heel goed op momenten kokhalzen bij het eten, dat is niet de exacte als verstikking. Het vinden van de symptomen van verstikking is een zeer goed idee voor het opzetten van uw kind op een sterke voedingsmiddelen.

Modest, hard voedsel, zoals druiven en snoepjes, kan in de keel van uw baby komen te zitten en leiden tot hem te stikken. Daarnaast worden warm honden gedacht van een no-go even voor de vorm en de belangrijke natriumgehalte. Je moet echt maaltijden met een ton extra zout en beperkt dieet waard vermijden. Hoewel af en toe zorg te dragen voor goed is, gezien beperkt calorieën van uw baby die zich voordoen tussen stabiele levensmiddel, mensen energie moeten gezond types. Ook niet ophouden melk krijgen als je eenmaal begint af vaste stoffen blijven voeden van uw pasgeboren moedermelk of systeem tot een enkele 12 maanden, omdat dit zal blijven zijn grote bron van voeding. Wanneer moet afbouwen moedermelk of methode is een definitieve beslissing het meest effectief vervaardigd met je intuïtie en het advies van uw kinderarts.

Terwijl sommige moeders en vaders vertragen het nemen van specifieke voedingsmiddelen voor paniek van allergische symptomen, er is minimale aanwijzingen dat de blootstelling van levensmiddel allergieën backlinks. Bij de invoering van maaltijden erkend allergieën veroorzaken – zuivel, eieren, noten, tarwe, schaaldieren en vis – het is echt fijnste om hen te introduceren 1 per keer, houden een aantal dagen met nieuwe voedingsmiddelen en onderhouden een oogje op elke allergische reacties. Reacties kunnen zijn jeuk, netelroos, tranende ogen, braken, diarree en moeite ademhaling – de laatste verblijf ongehoord, maar significant. Als u vermoedt dat een voedsel allergie, verwijder dat levensmiddelen uit dieet van uw kind en met uw kinderarts voor hulp.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.