Lichaamsgewicht dalen van COPD

COPD verwijst naar verschillende ziekten die het ademen moeilijk maken. Deze aandoeningen omvatten zaken als langdurige bronchitis en emfyseem, die gewoonlijk wordt ingegeven door het roken van sigaretten, en zijn geneigd om erger tijd. Hoewel er geen te ontdoen van, zijn er verschillende behandelingsmogelijkheden te verzorgen van chronische obstructieve pulmonaire ziekte en maken de luchtwegen minder moeilijk.

De factoren voor ponden en spiermassa daling van personen met COPD niettemin momenteel onderzocht, maar een studie geplaatst in de New England Journal of Medicine geeft aan dat er misschien wel een aantal dingen. Sommige van deze kunnen bestaan ​​uit de betrokken persoon verwerven extra elektrisch vermogen te doen gebruiken werkdag te werkdag functies alleen vanwege beperkte ademhaling zo effectief nemen in een veel minder omdat kortademigheid. Daarnaast kunnen mensen met COPD mogelijk een daling van nieuwsgierigheid in voedingsmiddelen als gevolg van COPD-gekoppelde wanhoop. Bovendien, omdat COPD wellicht zuurstof bedragen in het bloed te verminderen, kan de spijsvertering onderbreken en voorkoming van de lichaamsbouw van het werken met maaltijden gepast.

COPD kan het vermogen van de patiënt om te eten op verschillende manieren beïnvloeden. COPD behandeling zou kunnen drang naar voedsel te verminderen en, simpelweg vanwege beperkte ademhaling, kan een individu met COPD wellicht zijn afgenomen kracht, het genereren van het moeilijker in elkaar te zetten en klare levensmiddelen. Daarnaast zou een flink aantal slachtoffers krijgen het een uitdaging om hun adem tijdens het kauwen of slikken houden. Bovendien kan het mogelijk veel meer moeilijk ademen na inname in, omdat een alomvattende maag misschien opdrijven en interfereren met spierweefsel in het bovenlichaam.

Het is cruciaal voor patiënten om uit de buurt van-COPD verbonden vet verlies te houden voor een paar factoren. Als het lichaam vet verliest, verliest spiermassa, en spierweefsel zijn wat helpen de longen om te ademen. Verminderde spiermassa massa ademhaling nog veel gecompliceerder, naast kappen elektriciteit stadium de patiënt. Deze schakelaar kan leiden tot extra gewichtsverlies, waardoor het meer uitdagend te maken voor het gehele lichaam om infecties te worstelen, samen met verkoudheid en long bacteriële infecties. Het vermijden van deze cyclus is belangrijk bij het verzorgen van de lange-termijn effecten van COPD.

Om te voorkomen dat het gewicht daling van COPD, is het essentieel om te nemen in gezonde voedingsmiddelen hoger in eiwit en ongewenst vet. Eiwit helpt om spiermassa te maken, zodat etenswaren dit soort als mager vlees en noten moet echt een belangrijk deel van een COPD-voedsel plan. Het kan heel goed ook nuttig zijn om proteïne shakes die rijk zijn aan calorieën verbruiken, maar in overleg met een huisarts voorafgaand aan het creëren van eventuele ernstige veranderingen.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.