Lichaamsgewicht daling microben in de darm en maag-by-pass chirurgische behandeling

Een bericht door Carol Torgan, Ph.D.posted in de Countrywide Instituut voor Gezondheid Onderzoek Problemen die gerapporteerd over de resultaten van onderzoeken uitgevoerd op zowel mensen en muizen, impliceert dat slechts een van de verklaringen personen kunnen eventueel werpen vet volgende Roux-en-Y gastric by-go (RYGB) chirurgische procedures is dat er een verandering in het evenwicht van bacteriën in het spijsverteringskanaal … de microbiota van de darm … daarop in een versterken van effectief bacteriën. Dit bekende vorm van maag-by-pass chirurgische procedures voordelen in significante gewichtsverlies zo perfect als vooruitgang in de betrokken extreem overgewicht zoals variëteit 2 diabetes problemen.

Onderzoek sinds de voorgaande experimenten uitgebracht in Science Translational Drugs, had aangetoond een aanzienlijke passen in de microbiota darm micro-organismen van een zwaarlijvige mens na de maag door-bewegen medische procedures. Toen in vergelijking met iemand die slank was, de verscheidenheid van kiemen was identiek.

Zoals in een nytimes.com verslag op waarin de feiten van de wetenschappelijke tests ‘Mannen en vrouwen die de operatie over het algemeen verliezen vijfenzestig % tot vijfenzeventig procent van hun overmatig lichaamsgewicht, maar onderzoekers hebben niet helemaal begrepen waarom. ‘ Verminderde energie als gevolg van verlaagde calorie-inname zijn niet in staat om volledig rekening te houden met het overtollige gewicht te verliezen. Er was geen duidelijk antwoord over ongeacht of het wijzigen micro organisme is de onmiddellijke resultaat van maag-go door chirurgische ingrepen of het lichaamsgewicht daling die de chirurgische procedure of als het gewichtsverlies is ingegeven door het transformeren micro-organisme. Het rapport ging verder met te zeggen: ‘nu, de onderzoekers zeggen dat bacteriële veranderingen zou kunnen zijn voor twintig procent van het lichaamsgewicht reductie.’

Dr Alice P. Liou uit Massachusetts Typische Medisch centrum, Dr Lee M. Kaplan directeur van het overgewicht, stofwisseling en voeding instituut aan het Massachusetts Typische Clinic, en dr. Peter J. Turnbaugh universiteit van Harvard leidde het team van onderzoekers dat gedaan experimenten op muizen om te bepalen wat de link is met betrekking tot de microbiota darm micro organisme verbeteringen in gastric by-pass operatie en wegen daling.

De onderzoekers gedaan RYGB chirurgie op de muizen in de beoordeling. Vervolgens verzamelde monsters van darmmicroben van muizen die door maag-go door medische procedures waren, muizen die door veinzerijchirurgie was, (chirurgie zonder de noodzaak van vrijwel voltooiing van de maag door move chirurgische behandeling) en uit muizen die sham ervaren operatie bovendien een beperkte calorie-eten plan. De microbiota monsters waren dan plaats in de magen van magere muizen die microbiota vrij waren (ze ervaren geen reeds bestaande darmbacteriën). Een vergelijking van de aard van de darm bacteriën in de controle dieren en gewichtsveranderingen werd gedaan.

Dr ‘. Experimenten van zijn groep waren de om te beginnen met te overwegen om te ontdekken uit als microbiële verbeteringen zou kunnen zijn voor een aantal van de vetreductie net na gastric by-go’ Kapland werd genoteerd als zeggen

Resultaten gebundeld:

 • Muizen met RYGB chirurgische behandeling loods 29% van hun totale lichaamsgewicht in slechts drie weken … ondanks geen verbetering in web voedsel inname.
 • Muizen met RYGB operatie ook ervaren een duidelijke verbetering in de samenstelling van microben in de darm, met veranderingen gezien zo vroeg als 7 dagen direct na gebruik.
 • Wijzigingen gevonden over de totale spijsverteringskanaal van de muizen die onderging RYGB was identiek aan veranderingen voorheen beschreven in mensen en ratten geweest.
 • De muizen die microben verkregen uit de RYGB chirurgische procedures muizen misplaatst gewicht en hadden minder lichaamsvet massa dan muizen die microben verkregen van eventueel groep veinzerijchirurgie muizen.

  Deze studie toonde aan dat de effectieve resultaten van RYGB chirurgische ingreep worden vanwege in element van variaties in de darm microbiële gemeenschap. ‘Vooral de manier waarop de veranderde darmbacteriën kan resulteren in vet daling niet niettemin erkend,’ de wetenschappers verklaard. De microben lijken te zijn om elektriciteit harmonie beïnvloeden en versterken de stofwisseling, zodat de dieren verbranden off veel meer energie.

  ‘Onze conclusies benadrukken het belang van de boekhouding voor de invloed van de biljoenen microben die bewonen ons lichaam als we kijken naar overgewicht en andere complexe ziekten, ‘beweerde dr. Peter J. Turnbaugh van Harvard University, een bijzonder van de onderzoekers,

  Het transformeren van de darm micro-organismen kan mogelijk niet een alternatief voor zijn alle bariatrische strategieën, maar de conclusies zijn veelbelovend. ‘Er is een nodig heeft voor andere therapieën,’ Dr Kaplan vermeld. ‘Op geen enkele wijze is het manipuleren van de microbiota gaat al de talloze uitkomsten van gastric bypass na te bootsen. Maar als dit twintig procent van de gevolgen van de chirurgische behandeling zou kunnen genereren, zal het wel waardevol zijn.’ Deze conclusies zou uiteindelijk kunnen leiden tot het wijzigen van de microbe bedragen, of ‘microbiota,’ in de darm als een lichaamsgewicht daling genezing.

  Volgens de voorzieningen voor Condition Management and Avoidance (CDC), volwassen gewicht problemen Details melden en afhankelijk van een NCHS Feiten Tijdelijke, veel meer dan 1-3 van de Amerikaanse volwassenen de leeftijd van twintig en meer dan (35,7%) werden overgewicht in 2010, en dat aantal stijgt elk jaar. Overgewicht wordt gedefinieerd als een BMI gelijk aan of groter dan dertig. Dat bedroeg 78.000.000 (41.000.000 vrouwen en 37 miljoen mannen). Het is benaderd dat ongeveer 70% nu tuimelen in zowel de mollige of overgewicht bereik. In overeenstemming met een Welzijn US Information post, 18.000.000 mensen in de Verenigde Staten ervaring aan ernstig overgewicht, de 2e-major leidt tot vermijdbare verlies van het leven in de Verenigde Staten. Significante overgewicht, geschetst als een overgewicht die minstens een £ 100 veel meer dan het beste voor leeftijd en lengte is sterk groeiende.

  In overeenstemming met de Amerikaanse moderne samenleving voor Bariatrische medische procedures, de bedrag van pond daling procedures heeft verheven van ergens rond zestien, 000 jaar in de vroege jaren 90 tot meer dan 200.000 per jaar. Roux-en-Y gastric bypass chirurgische ingrepen is een single van veel bariatrische chirurgische processen gebruikt om ernstig overgewicht te behandelen door chirurgisch omleiding het spijsverteringskanaal, zodat voedsel spul echt door-gaat het grootste deel van de maag en het bovenste deel van de darm, de Plaats een deel van de energie van het voedsel worden gewoonlijk opgenomen.

  Deze informatie is niet bedoeld om een ​​1-op-1 romantische relatie met een ervaren wellness-behandeling deskundige uit te wisselen en is niet bedoeld als health-related/nutritional/health en fitness advies. Details gepresenteerd is zaak om te veranderen als extra ontdekkingen worden gebouwd of verdere studie wordt vrijgegeven

  Informatie toegevoegd:. American Society of Metabole en bariatrische operatie

  Bronnen : CDC / NCHS, Countrywide Welzijn en Voeding Assessment Survey, 2009a € ‘2010, http://www.nih.gov/, http://www. nytimes.com /, http://www.webmd.com/, http://asmbs.org/, http://wellness.usnews.com/, https://net.duke.edu/ medische procedures/masters2013/session2_blackstone.pdf, http://health.usnews.com/, http://www.mayoclinic.com/, http://overall health.usnews.com /,

  Category: Gewichtsverlies

  Comments are closed.