Lichaamsgewicht Decline Van Zweren

Maagzweren (ook beschouwd als buik ulcera) zijn kleine gaatjes in je darmkanaal. Ze zich voordoen wanneer de darmwand gebroken of is verslechterd. Het zoutzuur dat is gewoonlijk aanwezig om te ondersteunen bij de spijsvertering kan nemen ten koste van je darmwand en leiden tot deze zweren. Mogelijkheid dingen zijn psychologische angst, genetische aanleg en het roken van sigaretten sigaretten.

Vet verlies kan worden geïnduceerd door de indicatoren van maagzweren. Zweren kunnen daling van de drang naar voedsel veroorzaken simpelweg omdat de pijn in je bovenste intestinale regio en de typische malaise die meestal begeleidt hen. Ze kunnen ook misselijkheid en braken als je verbruikt. Als links gediagnosticeerd, kan buik zweren leiden tot een drastische gewichtsvermindering in slechts een paar maanden. Zelfs als je te zwaar bent, het verliezen van vet te snel kan riskant om uw welzijn te zijn.

Als u last buikpijn en verlies van kilo’s, je moet echt uw welzijn behandeling leverancier zien voor een ervaren prognose. Hij waarschijnlijk voert een techniek genaamd esophagogastroduodenoscopy (EGD), die een endoscopische procedure. U wordt geadviseerd om niet te proberen om te eten voor ongeveer 6 uur voordat het proces. Het welzijn zorgaanbieder zal een lidocaïne spray om uw keel te verdoven. Dan zal hij een endoscoop in te voegen in uw slokdarm en neer naar je buik, waar door hij kan blik op de film te controleren en / of gewoon foto’s maken voor later op de diagnose.

Als uw welzijn zorg service provider beslist dat uw overgewicht daling werd veroorzaakt door de buik zweren, zal zij zorgen voor de problemen bij de behandeling van de zweren. Ze kunnen eventueel medicijnen voorschrijven om de buik zuur u genereert, dit soort als protonpompremmers minimaliseren. In matige gevallen, ook zijn er dan-the-counter geneesmiddelen die precies hetzelfde probleem kan doen. Uw wellness zorg bedrijf zal u ook voorstellen om uw dieet plan om dit soort als ibuprofen weg van zure voedingsmiddelen, koolzuurhoudende dranken en medicijnen te blijven verbeteren. Nadat je buik zweren zijn behandeld, je honger moet echt weer normale en het lichaamsgewicht daling zal stoppen.

Om op lange termijn lichaamsgewicht reductie van ulcera te stoppen, laat ze niet verergeren in de allereerste plaats. Koolzuurhoudende dranken en alcoholische dranken moet worden voorkomen. Vet en gekruid voedsel moet echt worden gehaald uit uw dieet programma, als goed. Hopen van vezels toe te voegen aan uw eten plan, dat slijmsecretie zullen adverteren in de maag en zet de voering. Je moet ook weg van het roken van sigaretten sigaretten blijven zoals ze verergeren zelfs lichte zweren.

Category: Supplementen

Comments are closed.