Lichaamsgewicht Decline voor Langzame stofwisseling

de controverse

In deze post zal ik met u delen een uitvoerbaar strategie om het lichaamsgewicht te laten vallen als je transpireren een trage stofwisseling .

Maar om mee te beginnen … een paar woorden en zinnen van de introductie en uitleg.

I ben breken gelederen.

Minimaal voelt het op die manier.

Wij, die in de ‘voor nu (ik zal onthullen waarom ik hou niet van dat uitdrukking kort), die wel al de’ juiste ‘punten, maar niet om enig gewicht te laten vallen voor al hun inspanningen.

Deze write-up stroomt Beide even uit mijn persoonlijke ervaring en uit onderzoek van de gezondheidszorg literatuur. Het wordt gevoed door een uitbreiding van frustratie met goed dat betekent wellness behandeling ‘deskundigen ‘die weigeren te erkennen dat het heel simpel’ calorieën genomen in -. verbrande calorieën ‘is de enige regel voor overtollig gewicht te verliezen Ik ben ervan overtuigd dat er mensen (misschien extra dan wij comfortabel Toegeven) die wanhopig worstelen om vet te werpen .. . en niet te wijten aan het feit dat ze onbeweeglijk veelvraten … maar omdat er iets mis is met hun snelheid van de stofwisseling. Wat volgt is mijn eigen standpunt over de situatie van het lichaamsgewicht verval en geleidelijke stofwisseling. Ik hoop dat het zal helpen.

Wat volgt is verdeeld in 4 secties

 • The Theory (? is er dit soort van een detail als een trage stofwisseling)
 • De Proof (klinisch bewijs voor geleidelijke metabolisme)

  De Program (hoe om gewicht te verminderen met een geleidelijke metabolisme)

  De Voedsel (wat net gegeten ik voor de duur van deze tijd)

  het principe

  ‘en schuur 1/two – £ 1 voor elke 7 dagen ( de gewone en de voorspelde resultaten) …. ze hebben geen van dit soort prestatie om hen aan te moedigen extra. Ontmoediging snel verkoopkansen te verslaan. Zij ophouden proberen.

  het bewijs

  , dat houdt je van passend in uw kleding.

  Daarom beide even ervaring en wetenschap voorstellen dat de gedachte van een trage stofwisseling mogelijk kunnen interfereren met de normale verkenningen op het lichaamsgewicht te verminderen.

  de methode

  Dus wat is iemand met een trage vetverbranding capaciteit bedoeld om te doen om overtollig gewicht te verliezen?

  Hoe begin je uit het verliezen van gewicht als je een persoon van de toevallige weinige met een trage stofwisseling?

  Wat volgt is NIET noodzakelijkerwijs een aanbeveling. Als u het verkrijgen van de problemen laten vallen pond je moet allereerste proef met uw zorgverzekeraar, in het bijzonder als u een aanvullende wellness moeilijkheden of problemen.

  ik u kan informeren wat werkt voor mij. Volgende deze methode voor 8 maanden kocht mijn vetverbranding capaciteit weer in de rij. Het was niet eenvoudig. Het is echter niet snel. Maar voor mij is het enige detail dat heeft gewerkt

  7 dagen 1 :.. Digitale eliminatie van ALL koolhydraten uit de voeding Alle rassen . Geen suiker. Geen chips. Geen brood. Geen pasta. Geen sap. Geen fruit. Geen maïs, bieten, wortelen of aardappelen. Geen dessert. Geen koolhydraten. Periode. Ik weet dat 100% eliminatie is praktisch zeer moeilijk – en dat was niet mijn doel. Kleinere hoeveelheden suiker zijn in zo veel zaken. Maar mijn doel was een drastische beperking van de koolhydraten.

  Onderzoek zijn gedaan om te suggereren dat.

  Het eten spul

  Wat u kiezen uit te proberen om te eten . terwijl vast te houden aan een Pretty verminderde koolhydraten eten plan zal volledig rekenen op uw individuele smaak

  hier zijn de factoren die ik heb gericht op

  I Gebruik synthetische zoetstof voor mijn espresso (allebei van die Truvia en Spenda zijn grote mogelijkheden)

  Ik drink alleen h2o of dieet programma frisdrank

  ik stok met kip, vis, hamburgers of worst voor mijn vlees selecties.

  Haan salade of hamsalade zijn uitstekend. Normaal Mayo of Wonder Whip hebben bijna geen koolhydraten.

  Eieren is een fantastische bron van eiwitten, zonder koolhydraten.

  Kaas ! Kaas is echt lager in koolhydraten.

  Nuts . Met mate. De meeste gemengd noten hebben een aantal koolhydraten ook. Maar ze maken een zeer goede snack en zal toch toelaten om op veel minder dan 10% koolhydraten energie voor elke dag te houden.

  salade, groenten en fruit . Net na de eerste 7 dagen (waarbij het doel is bijna nul koolhydraten) Ik heb mezelf toegestaan ​​om te proberen deze te eten vrij royaal – het onthouden van de doelstelling van Geenszins waardoor zelf naar de ‘gevulde’ sensatie te bereiken als je kunt hulp het.

  Dit zijn de etenswaren en de strategie die ik heb efficiënt gebruikt om het lichaamsgewicht te laten vallen met een trage stofwisseling.

  FAQ

  1. Is gewoon niet gewoon het Atkins eten plan?

  Niet zomaar. Ik heb geprobeerd met behulp van Atkins. Het werkte niet voor mij. Ik denk dat deel van de moeilijkheid is dat het Atkins-strategie biedt vrij veel eindeloos ongewenst vet calorieën. Voor sommigen kan dit goed zijn. Maar ik kon geen kilo’s te verliezen recht totdat ik ook mijn vetten calorieën verlagen om al meer dan 20%.

  twee. Hoe zit het met sporten?

  Het is echt geweldig! Dat gezegd hebbende, als ik erop wijzen aan de start, ben ik ervan overtuigd dat een aantal personen Extra overgewicht niet zal werpen alleen maar door het doen van oefeningen. Er zijn een heleboel andere fantastische oorzaken te oefenen, maar als je geen tijd hebt … dit plan wellicht blijven presteren. Ik was in staat om zich te ontdoen van ongeveer 1.five pond. per week zonder training.

  3. Is dit niet veel te lastig?

  Het is niet echt eenvoudig. Als een verdere strategie zal werken voor u – door alles impliceert gebruiken. Maar ik zal je vertellen dat na de eerste paar maanden kocht een stuk eenvoudiger. De koolhydraten verlangen verminderd. Ik deelde deze gegevens hier vermeld voor deze die een heleboel andere technieken hebben geprobeerd en hebben vastgesteld op te geven. U kunt vet te verminderen met een trage stofwisseling. Deze methode lijkt de truc te hebben afgerond voor mij. Ik zeg niet dat het de enige manier om overtollig gewicht te laten vallen. De meeste mensen kunnen gewicht werpen op een andere manier. Maar voor mensen met een geleidelijke metabolisme kan dit misschien een oplossing die uiteindelijk toont enkele voordelen zijn.

  vier. Hoe lang blijf je op deze manier?

  Als lang als nodig is om toegang te krijgen tot uw doel.

  5. Heb je ooit bedriegen?

  Tuurlijk. Misschien 1 maaltijd per week stond ik mezelf extra koolhydraten dan gewone. Dit bevoegd me om uit te gaan om een ​​keer pizza te consumeren in de zoveel tijd, of hebben met het jeugdteam en niet komen om verantwoordelijk te voelen. Dat gezegd hebbende, als je ontdekt jezelf niet het wegwerken van het lichaamsgewicht voor 2 opeenvolgende weken, kon je wilt heroverwegen, ongeacht of ‘oneerlijk’ is enkele wat je stofwisseling kan aanpakken.

  6 . Hoe zit het met vetverbranding vermogen stimuleren Voedingssupplementen

  Eerlijk gezegd, als apotheker, ik ben niet overtuigd door betrouwbare gezondheidsinformatie bewijs dat ze in werkelijkheid doen wat ze beweren te doen. Verscheidene zijn stimulerende middelen die schadelijk kunnen zijn voor sommige individuen. Sommige anderen gewoon het werk doen door snel verminderen van de honger. Soms zij ‘het werk doen’ alleen omdat we gewoon in $ forty.00 op de fles van capsules … en we echt niet hebben voldoende contant geld over om junk food items te verkrijgen!

  Category: Dieten

  Comments are closed.