Lichaamsgewicht Loss Ondersteuning: Best beoordeeld tien Superfoods – # tien Avocado

Avocado’s voor verbeterde Bijzondere Algemene gezondheid

Op een bepaald moment avocado’s waren als tamelijk ongezond vanwege hun grote mate van extra vet. Momenteel zijn avocado’s in grote lijnen beschouwd als als een persoon van de gezondste vruchten aangeboden en kan gebruik worden gemaakt van een aanzienlijke verbetering van uw specifieke algehele gezondheid. Hoewel ze op grote schaal worden beschouwd als groenten, worden avocado’s eigenlijk gedacht van vruchten. Avocado’s worden voornamelijk ontwikkeld in tropische klimaten, zoals Mexico, Hawaii en Florida, maar kan worden gekweekt in gematigde klimaten, zoals Californië en Texas, als zeer goed. Mexico is door aanzienlijk de belangrijkste producenten van avocado’s.

Tegenwoordig is de Hass avocado, dankzij het kan potentieel om te verbeteren 12 maanden bolvormig zijn, is de meest voorkomende avocado in de planeet en merken voor tachtig% van de sector. Andere soorten avocado cultivars bevatten: Gwen, Fuerte en Bacon. De meeste koks kiezen Haas avocado’s. Wat u ook kiest, u avocado’s bieden zeker lichaamsgewicht vermindering van de steun en het versterken van uw eigen algehele gezondheid.

gezondheidswinst van Avocado’s

Het welzijn voordelen van avocado’s zijn onbeperkt. Avocado’s geven een uitstekende bron van enkelvoudig onverzadigde vetten en zijn echt groot aan vezels. Ze worden geladen met natuurlijke vitaminen B en vitamine C, vitamine E en vitamine K. Avocado ook uit zestig% meer kalium dan bananen.

De uitgebalanceerde vet in avocado vervullen een belangrijke functie in het absorberen carotenoïde antioxidanten uit andere voedzame voedingsmiddelen. Studies hebben aangetoond dat, totdat de cruciale voedingsstoffen waargenomen in greens en fruit samen worden gegeten met gezonde overtollig vet, het menselijk lichaam heeft een heel moeilijke tijd opvangen van de carotenoïde antioxidanten. Bijgevolg, de evenwichtige vetten waargenomen in avocado’s voeren een essentiële rol in het aanbieden van wanorde-gevechten vitaminen en mineralen om uw totale lichaam. Vaak nemen in avocado’s kunnen ongetwijfeld stimuleren uw eigen gezondheid.

Avocado zoeken en prijsinformatie

Bij het uitkiezen van een avocado, blik voor die mensen die zwaarder zijn dan hun afmeting zou wijzen. Dit toont dat de vrucht bevat een grote hoeveelheid vocht. De avocado moet soepel genoeg te produceren om een ​​lichte druk van de duim zijn. Als het levert veel te veel, dan is het overrijp. Ook de poriën en de huid van de avocado moet niet scheuren of blauwe plekken te hebben.

Het belangrijkste seizoen voor avocado’s is later winter tot het vroege voorjaar. Hass-avocado’s, zelfs zo, zijn over het algemeen die er jaar-bolvormig. Boven de afgelopen jaren avocado prijsklassen te ontwikkelen tot op zekere hoogte prijzig. Over het algemeen praten, je moet verwachten vork uit overal van $ 1,00 tot $ one.75, afhankelijk van de afmeting van de avocado.

Planning en recepten

Avocado’s zijn meest meestal gebruik gemaakt van om guacomole te maken. Toch zijn er een aantal manieren waarop avocado’s kunnen worden bereid. Ze zijn groot in salades, op brood en kunnen worden gebruikt om avocado salsa. Overal in Zuidoost-Azië, zijn avocado’s ook toegepast op milkshakes, smoothies en ijs product te maken.

Algemene Voorbereiding

Hier zijn de standaard handelingen voor het verwerven van de avocado uit de huid en bereid om te worden ingezet:

 1. Was de avocado
 2. Slice in 50 procent in de lengte tot aan en rondom de put
 3. Twist en verschillend de twee helften
 4. Ruim de put
 5. Individuele de avocado uit de poriën en de huid

Als u wil voor een eenvoudige en smakelijke manier om avocado’s te eten, gewoon mix het fruit met melk en suiker en liefde!

Avocado Salsa

avocado salsa recept is door Mary Vosika uit allrecipes.com.

Stoffen

 • 3 grote rijpe avocado, geschild en in blokjes
 • drie middelgrote tomaten, zonder zaadjes en gehakte
 • 1 een / twee kopjes gehakte zoete roze peper
 • 1 compact ui, gesnipperd
 • een jalapeno peper, zonder zaadjes en gehakt
 • 3 eetlepels gehakte koriander of peterselie schoon
 • een / 4 kop limoensap
 • Tortilla chips
 • instructies 1 p>. In een kom, combineer de te beginnen met 8 onderdelen goed te combineren. Voorzien van chips onmiddellijk.

  Dit recept presenteert 20 porties en kunnen worden bereid in 15 minuten.

  Category: Dieten

  Comments are closed.