Lichaamsgewicht Loss Recepten – Gezonde Avondeten Recept

gegrilde kip borsten en tomatensaus

diner is een zeer belangrijk moment voor zowat alle mensen, met de drukte van de modieuze wereld ongelooflijk weinig mensen hebben de tijd voor het ontbijt en de lunch, naar het adres voor de verliezen tijdens de werkdag dat ze te veel eten als het gaat om eten. Familieleden vaak besteden etenstijd met elkaar, en dus het is een zeer reële mogelijkheid dat slechts een neiging om te genieten van ongezonde maaltijden met familieleden en ontspant ‘s nachts direct na een heel harde dagen de klus te klaren.

Deze maaltijd gerecht is erg lekker en heel goed als ongelooflijk gezonder. De kipfilets in dit artikel kan worden geroosterd, gegrild en zelfs gekookt. Zo kunt u nog verder de schotel aan te passen en brengen het naar beneden om een ​​nog stadium van calorieën te verminderen in te nemen. Hieronder zullen we grill onze haan borst en voor te bereiden om 4 mensen te dienen. Begonnen met het verzamelen van de volgende componenten:

 1. Graatloze haan borst (vijf gram)
 2. Geel tomaten-4 (snijd ze in 50% en stap uit de zaden)
 3. Extra vergine olijfolie (een 1.5 el.)
 4. Knoflookteentjes-twee (fijngehakt)
 5. Balsamico azijn (1 eetl.)
 6. Basil-vers gehakte (drie eetlepels.)
 7. Salt (een / vier tl.)
 8. Zwarte peper-versgemalen (een / vier tl.)
 9. bladpeterselie (twee eetlepels.)
 10. Thyme-vers gehakte (een eetlepel.)
 11. Blender
 12. Koekenpan

Vanwege het feit dat we grillen de kip, te beginnen met het maken van de grill klaar. De grill zal ook nodig zijn voor de tomaten. Om de grill te bereiden, te beginnen een zinderende haard met behulp van houtskool of kolen op een grill of als u gebruik maakt van een brandstof grill of grill, verwarm ze. Houd in gedachten afwezig van de warmte en de brandende kolen te blijven. Komen adres van de benzine grill, of de houtskool grill met een grill rek, het verdienen van positieve ze op zijn minst 6 centimeter eerder vermeld de warmte levering. Aankomende leugen uit de tomaten op de grill en hen in staat te koken voor minstens tien minuten. De gedachte is om ze zwart te maken en krijgen ze uit en doe ze in een kom bedekt met plastic folie. Direct na de tomaten worden gegrild, kiezen uit een koekenpan en verhogen olijfolie in. Nadat de olie wordt verwarmd knoflook en saut het. Doe dit voor op zijn minst een moment. Apart gezet deze pasta net na de knoflook is helemaal klaar.

In de toekomst zet het afsluiten van een blender en mix samen de tomaten uitgevoerd vóór, de knoflook saut en azijn. Zorg ervoor dat het mengsel is zeer goed gemengd. Roer er vervolgens een eetlepel. basilicum en 1/eight tl. peper.

Neem enkel je kip stuk en laat het met zout en peper. In een individueel gerecht, roer samen de tijm, peterselie en basilicum en uit deze combinatie op de kip. Nu hoef je alleen maar te grillen uw haan, het creëren van bepaalde wordt effectief gekookt en niet rauw. Besteden bijna vijf minuten op elke facet van de haan borst. Nadat je het hebt gegrild, zijn helemaal klaar om gegeten te worden.

Gebakken gehaktballetjes in tomatensaus

zowat alles dat wordt gebakken is meestal de gezondere optie heeft altijd minder calorieën dan zeggen een voedsel product dat wordt gebakken. Gebakken gehaktballen zijn een voedzame, bestaan ​​uit minder extra vet en zijn heerlijk om te proberen om te eten tijdens het eten met het huishouden. Voordat u begint, assembleren tot het vast te houden aan stoffen:

Voor het bereiden van de gehaktballetjes:

Pork gehakt (250-300g)

Rundergehakt (250-300g )

broodkruimels (50% cup)

Ui-een persoon significant blokjes (twee eetlepels.)

Egg-een

tomatenrelish (tomatenchutney)-2 eetlepels.

Worcestershire sauce-1 eetlepel

teentje knoflook-2 (een tl.)

Parsley (een tl.)

Thyme (een tl.)

Oregano (een tl.)

Zout (stijl)

Pepper (smaak)

Voor het bereiden van tomatensaus:

Ui fijngehakt-twee

Canadian Bacon-vier strips

Olijfolie-1tbsp

.

Tomatenpuree

Knoflookteentjes-vier

Worcestershire sauce-1 theelepel.

Bruine suiker-3 tl.

Oregano ( gedroogd)-1 theelepel.

Marjolein-1 theelepel.

Pepper

H2o-1.five cup

Onmiddellijk na alle stoffen is samengesteld, beginnen met het voorverwarmen van de oven voor op 200 C. We beginnen met het klaar maken van gehaktballen in eerste instantie. Voor dat, in een verzengende pan, bak de uien rechts tot zacht bruin en leg ze opzij om af te koelen. Dan in een enorme schaal nemen het gehakt, vervolgens het ei, worcestersaus, tijm, peterselie, oregano, tomaat chutney, de ui eerder gebakken, knoflook en het paneermeel. Combineer ze juist naast elkaar en maak balletjes van het mengsel en zet deze aan de kant.

Na, we zullen samen de tomatensaus zetten. Saut uien in zeer hete olijfolie, en onafhankelijk te bereiden diner het spek. Na elk van hen worden uitgevoerd, voeg spek aan de ui zo goed als Worcestershire saus en roer het voor ongeveer veertig seconden. Verder roeren als je giet de tomaten en bruine suiker, knoflook, peper, oregano en marjolein. Ga verder met roeren voor een ander 5-6 minuten.

Als beide van de items individueel worden voorbereid, zet de gehaktballen en de tomatensaus in een schotel in de oven worden geplaatst, in gedachten om water op te nemen en bak het voor ongeveer vijfentwintig minuten, liefst tot aan de gehaktballetjes goed gaar zijn. Net nadat ze gekookt, geef uw overheerlijke gehaktballetjes met tomatensaus en vreugde in met uw dierbaren!

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.