Lichaamsgewicht Loss Recepten – Gezonder Ontbijt Foods

Eieren, Lam en Wafels

wafel en pannenkoeken zijn nog wat dat u gebonden bent te krijgen bijna zowat elke ontbijt diner die je tegenkomt. Het behouden van elkaar dat de meeste van deze plekken niet in de buurt komen bij het behoud met de algemene behoeften in de gezondheidszorg, wordt de maaltijden die ze bieden vol met calorieën. Wafels en pannenkoeken maar niet zo schadelijk op hun eigen zijn meestal gemengd met een royale bemoedigende van eieren, dat betekent dat je ongecompliceerd ontbijtpakketten als een aantal calorieën als een gelijkwaardige cheeseburger. Ze zeggen dat je nodig hebt om te ontbijten als een koning, een flink aantal experts uit de industrie stam ook dat het ontbijt de belangrijkste maaltijd van de werkdag, maar jezelf regelmatig vulling met platen volgende platen van superieure caloriearme maaltijden alleen kunt u neer te halen een persoon straat , niet een zeer een persoon die ik kan u garanderen. Het recept we staan ​​op het punt om u te ontdekken er net een beetje ongebruikelijk, maar wij kunnen u garanderen dat ze zijn verpakt met smaken, verzekerde aan een ontbijt gerecht je kunt krijgen bij uw gemeenschap diner.

rivaal wat je zou nodig:

  1. 4 dikke plakken van Lam (Elke Meat Cuts)
  2. vier eieren
  3. 4 bevroren wafels
  4. voorkeur twee eetlepels ahornsiroop (Het kan variëren vertrouwen op elke individuele personen smaak)
  5. zout en zwarte peper kan worden opgenomen om de stijl
  6. verbeteren Ook peterselie is een verdere selectie te gaan voor, ook al is het niet aangeraden

Begin af door verhitting van een non-stick koekenpan of pan totdat de pan is helemaal klaar, er zeker van u niet hoger stress-warmte te gebruiken voor de reden dat medium warmte wordt aangemoedigd. Smeer de pan met een vleugje olijfolie, terwijl maken ervan overtuigd dat de olie grondig wordt verdeeld over de pan. Verhoog de plakjes lam die je hebben gebracht, te handhaven op het koken van het lam tot het een grote bruine kleur bereikt. Om de pan te smeren meer plaats een verdere bekleding van olijfolie, voeg ook twee eieren per keer in de pan zal de pan van overbevolking en uw smaken stop te mengen. Zonnige kant moet omhoog rechts totdat de blanken hebben gevestigd en maken ervan overtuigd dat de dooier is vloeibaar, als het lastig zal krijgen zal sterk belemmeren de all round smaak van het gerecht. Op het aspect toast wafels en prime elk individu van de wafels met een aspect van vlees, moet een scheutje ahornsiroop en een beregening van cheddar ook worden afgewerkt.

Spinazie Omelet

Toen je het gevoel van een omelet je de meeste kans krijgen flashbacks van het bekijken van je moeder flip een omelet voor u in de pan al heb je voorbereid op school. Veel mannen en vrouwen zullen mogelijk ook foto een omelet vol met kaas en uien deze stijlen van omeletten algemeen een groot percentage van de energie en zijn hebben een diepe en negatieve invloed hebben op uw gezondheid en fitness. Wat misschien zelfs veel meer met betrekking tot is dat voor al die mensen die op regelmatige basis hebben ontbijt in de vroege ochtend, de omelet ervaren blijken te vorm van een nietje voor hun voedsel plan. Dit heeft ingesteld na ongekende variaties in de levensstijl van individuen en heeft hen ook beroofd van juiste voeding misschien is dat de reden waarom het beeld van de omelet in de hoofden van mensen tot op zekere hoogte is aangetast dan de een lange tijd. Het recept dat we gaan geven is een wezenlijk gezondere keuze om de omeletten geladen met kaas, dit recept is gezond, makkelijk te maken en om de grote alles van, heerlijk.

Het is een goed idee om Gebruik een niet-hechten pan als deze een gebruiksvoorwerp is dan niet beschikbaar stellen van een middelgrote koekenpan moet echt volledig worden bekleed met een non-stick spray om de fascinerende eindresultaat te krijgen

Hak het hoofdbestanddeel van dit gerecht, dat is de spinazie en dan vooruit naar sauting het een eetlepel spinazie met een persoon eetlepel lente-ui, mag dit systeem niet verwerven extra dan 1 ogenblik

Ook is het essentieel dat je fijn verslaan twee eieren en meng ze in de koekenpan, binnenkort, na het voltooien dat dan moet je te hebben om een ​​scheutje Tabasco (afhankelijk van uw specifieke stijl)

Voor ongeveer twee minuten koken de eieren in de pan nemen en verandering zijn van het feit wanneer het ei grondig zal worden gaar (helemaal opnieuw moet niet voor een langere periode dan twee minuten)

Rooster Parmezaanse op het aspect en dan nemen twee eetlepels Parmezaanse direct nadat het is fijn geweest geraspt, houd dan op het wegknippen van de koekenpan, behouden koken dit minimaal 15 seconden en maximaal twintig seconden

Voorzien van een sneetje geroosterd brood (dit draagt ​​bij aan de all round stabiliteit en de smaak van de gerecht) en dan nemen beide twee of een en een 50 procent eetlepel druiven (een enkele en een vijftig procent eetlepel is het meest populair, maar het hangt helemaal opnieuw op smaak)

Je moet echt dan hebben voorbereid een evenwichtige maaltijd, dat is een goede vervanger te kleverig en superieure calorie omeletten die voornamelijk worden geserveerd.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.