Lichaamsgewicht reductie en Electrical power booster – Hoe kokosnoot h2o kefir maken

Beloningen van Kefir

Kefir is een drank die wordt gemaakt van zure melk kefir korrels die worden toegepast op melk lactose (melksuiker) fermenteren tot melkzuur, kooldioxide en alcoholische dranken te sorteren. Kefir korrels zijn een mengsel van bacteriën en gist (schimmel) in een mengsel van eiwitten, lipiden en suikers. Deze symbiose van soort korrelvormige stoffen vergelijkbaar met bloemkool.

Op dit moment, kefir is het draaien te zijn meer en meer gebruikelijk dankzij de nieuwe verkenning van de in dienst van het biedt welzijn. Kefir granen zijn een zeer dynamische en geavanceerde groep van micro-organismen die worden gevonden in vele verschillende types van micro-organismen en schimmels.

Voornamelijk als gevolg van deze stoffen en de huizen die in de Tibetaanse paddenstoel gefermenteerde melk, kefir is de beste procedure voor zwangere meiden (foetale verhoogt de immuniteit, laat zijn moeder bewegen veel beter dan al die negatieve gevoelens die ze veroorzaken aan zwanger zijn), maar vooral voor al diegenen die verslaafd zijn aan alcohol. Met elkaar gemeen, maar toch, te genezen met kefir helpt het systeem herstellen in een probleem en kan gebruik worden gemaakt van met substantieel goede resultaten, zelfs als een schoonheid remedie.

Tibetaanse melk geënt met de schimmel erin slaagt om de vooruitgang te onderdrukken van pathogenen in de darm als: Salmonella en Shigella, dankzij de complexiteit kefir graan molecuul en de wijze van beweging van micro-organismen die de kefir korrels. Succesvolle bestrijding versus urineweginfecties en E. coli.

Coconut drinkwater

Coconut H2O is dat transparante vloeistof die je goed kan lokaliseren binnen van een kokosnoot, als je het kraken.

Deze kokosnoot H2O wordt gebruikt in combinatie met h2o kefir korrels (niet typisch melk kefir korrels) om een ​​gezonde, voedzame water kokos kefir te maken.

Niet doen slip-up kokoswater door kokosmelk. Kokosnoot H2O de schijnbare vloeistof die binnen een kokosnoot, hoewel kokosmelk wordt gemaakt van kokosnoot pulp, dat vervolgens wordt gemalen en geperst. Bovendien, kokosolie, kokosmelk wordt gemaakt.

Coconut water wordt ‘gewonnen’ van onervaren kokosnoten die niet stil zijn aangekomen op de vervaldag

Als de kokosnoot rijpt, de H2O materiaal afneemt, die wordt opgeslagen in de pulp, en resulteert in beduidend dikker. Dus als je al foto die u ervaart kokosnoot drinkwater met een rietje rechtstreeks uit een kokosnoot, misschien moet je een minimale wachten tot je bij een unieke regio.

Triest om te zeggen, milieuvriendelijke kokosnoten misschien niet die in supermarkten. Het goede nieuws is dat je kunt altijd natuurlijk kokos h2o verkrijgen bij verkooppunten of gespecialiseerde internetsites.

Water Kefir Grains

Water kefir, blanke kefir of ‘Japan Drinkwater Crystals’ – minder dan die mensen namen worden beschouwd het drinkwater kefir korrels – en ze zijn deel van een schimmel team van Sacharomyces groep die zich ontwikkelt en vermenigvuldigen zich snel en ze zijn een aantal raadselachtige levende organismen, die zelfs specialisten weten niet veel te sterk over. De vloeistof waarin ze zich ontwikkelen gedurende twee tot drie dagen is het middel dat wordt gesproken zo veel over en die wordt beschouwd als een persoon van de geheimen van de levensduur van de bekende Kaukasiërs zijn.

In deze blanke gebieden vloeistof wordt gebruikt in de put van het consumeren van h2o, en wordt gebruikt op elke leeftijd.

blanke bewoners zijn zeer goed bewust is van de gevolgen van het consumeren water kefir. Voordelen:. De levensduur van de bewoners in dit onderdeel van de wereld is groter dan in de andere sites van de aarde

Professor Man Kiu onderzocht de voordelige gevolgen van water kefir merchandise in de Kaukasus, al zijn levensstijl, en niemand weet hoe het kan helpen overwinnen tuberculose en vele andere ziekten.

In Duitsland is de impact van h2o kefir werd ontdekt door Dr Draselc, zelfs voor de 2e hele wereld Oorlog. Dr Draselc’s kefir verholpen mannen en vrouwen met aandoeningen aan de luchtwegen, zweren, buik krampen, ernstige darm irritatie, hepatitis en geserveerd herstellende van een ernstige kwalen.

Voor zogende moeders die niet genoeg melk kunnen leveren, kefir is . gebruikt in aanvulling op de moedermelk

H2o kefir is uitstekend geschikt voor: angstig proces ziekten, bronchitis, astma, staar, hart aanval, nier ziekte, galblaas, lever (hepatitis ‘A’), ziekten van de buik en darmen (maagzweer, diarree, obstipatie), allergische reacties, eczeem, zweren, bloedarmoede, leukemie.

Water Coconut Kefir

Als u wilt dat de voordelen van water kefir granen op te nemen en kokosnoot drinkwater kun je alleen maar klaar het drinkwater kokosnoot kefir.

Initial je nodig hebt om de H2O kefir kristallen en kokoswater verwerven, zijn er een groot deel van internet websites die dit spul te verkopen, maken positief is volledig natuurlijk, natuurlijke en biologische.

Echt Vital!
Moest om nota te nemen dat alle containers en gebruiksvoorwerpen zullen beneden van kunststof en / of zijn glas.
Elke metalen worden afschrijving en / of doden van de kefir micro-organismen en hun genezen van mogelijkheden.

= Een drie liter glazen pot met deksel.
= een enorme vergiet (ongeveer 30 cm diameter.) met gaten van twee / twee mm
= een trechter
= een plastic lepel (piket lepel is gecontra-indiceerd)
= een kunststof en / of glazen fles voor een vijftig procent liter kefir beschermen.

Giet de kokosnoot drinkwater in de grotere afmetingen glazen pot en laat de kefir korrels in niet vastdraaien een deksel boven de pot. Bewaar de lucht stroomt. Wikkel een handdoek over en rondom de pot en ga verder in een warme ruimte te houden voor 36 tot achtenveertig uur waarschijnlijk meer tijd op basis van de indoor temp (je wilt het warmer voor deze vormen van gisten).

Dat is het! Je kunt het proeven, moet het echt een beetje zuur en zuur.

Category: Supplementen

Comments are closed.