Lichaamsgewicht reductie met Apple Cider Vinegar, Honing en Water

Appelazijn komt in een fles of zelfs in capsules. Appelazijn genomen net voor de maaltijd wordt gedacht om te helpen het tempo van de vetverbranding capaciteit en ondersteuning bij de spijsvertering. Dit suggereert je verbrandt extra calorieën en je cellen is niet van plan om zo veel van wat je eet als overtollig vet te houden. Met behulp van de azijn is ook mogelijk om u duidelijk van te veel eten te blijven. De azijn startsein voor de productie van serotonine in de geest en verlaagt de glycemische index van koolhydraten in het voedsel (behoud bloedsuikerspiegel stabiel), waar u echt compleet en tevreden voelen.

Honing is een verdere all-natuurlijke ingrediënten die kunnen bijdragen aan overgewicht verminderen. De ideale aspect is het voorkeuren geweldig en een voedzame alternatief voor gebruik als zoetstof. Honing heeft veel van gezondheid en fitness winsten, maar draagt ​​bij aan overgewicht daling om de reden dat van de spijsverteringsenzymen en metaboliseren resultaat. Wanneer je verbruikt honing zijn antibacteriële eigenschappen helpen bij het schoonmaken het spijsverteringskanaal, het stimuleren van je te ontdoen van meer vet, zoals overtollig vet. Wanneer honing wordt gemengd met h2o, activeert de stofwisseling om overtollig vet te verbranden. Volgens Organicfacts.com, honing breekt extra vet dat is opgeslagen in cellen. Wanneer dit lichaamsvet wordt ingebracht vanuit de cellen, zal je meer energie ervaren en smelt weg van bovenmatige calorieën.

Investeer in appelazijn dat niet wordt gedestilleerd, gefilterd of gepasteuriseerd. Als de azijn ingesteld is via een van deze procedures, zal het hebben mist een aantal van de effectieve woningen. Appelazijn kan worden geïdentificeerd in het welzijn verkooppunten of online. Krijgen honderd procent pure, organische en natuurlijke honing, het controleren van de stoffen om ervoor te zorgen dat het geen andere stoffen dan honing. Verhoog 1-3 tl. appelazijn en 1 of twee tl. honing om een ​​acht-oz. glas water en roer krachtig. Neem het drankje voor de maaltijd 3 lesuren per werkdag. Geleidelijke overgewicht daling zal voldoen aan als je een redelijk eten plan uit te voeren in je leven-stijl.

Category: Gezond eten

Comments are closed.