Lichaamsgewicht Reduction Counselor Certification

American Health en fitness goeroes & Associates presenteert een Lichaamsgewicht Reduction Management Consultant certificering die is gecertificeerd door de Amerikaanse Vereniging van Drugless Practitioners. AFPA consultants zijn ervaren om het lichaamsgewicht beheer klassen en aanbod providers leren persoonlijke klanten. Als alternatief, de Certification Board voor Obesitas Counselors biedt een licentie Overgewicht Educator System. Het plan is gericht in de richting van het geven van een gespecialiseerd diploma in lichaamsgewicht-loss toediening aan gezondheidszorg specialisten.

verdienen van een overgewicht verminderen counselor certificering voordelen een ontvanger in dat hij in aanmerking komt haar om vet beheer toe te voegen aan een bestaande welzijn-afhankelijke organisatie, of beginnen een stand-by zelf toe te passen als een gewicht-reductie consultant. De CBOE merkt op dat door het verdienen van certificering, een gewicht problemen opvoeder laat zien aan het grote publiek dat ze begrip aan overgewicht begeleiding relevant heeft zich gespecialiseerd en is vastbesloten om de ideale tactiek en eisen van overgewicht training.

De AFPA certificering software is een zelfstudie systeem dat vakgebieden die metabole evaluatie omvatten adressen, met gedrag, voeding voor vet beheer en lichaamsbeweging. Kandidaten totaal een zelfonderzoek programma en neem dan een examen dat wordt gemaakt van 100 gedachten en 3 scenario experimenten. Een passerende score van negentig PC nodig in te kopen om certificering te krijgen. COE certificering wordt bereikt door aan te tonen know-how over het zal veroorzaken en behandelingen van gewichtsproblemen. Dit wordt aangevuld met een examen dat materies beheert samen met dieet en fysieke actie, gewicht administratie strategieën zeer lange-expressie en hoe effectief opgetreden namens een overgewicht shopper.

De AFPA betreft gekwalificeerde vetverlies consultants om voortdurende scholing kredieten als een voorwaarde voor het vernieuwen van een certificering te krijgen. Een certificering is legitiem voor twee een lange tijd en 16 voortgezet onderwijs en het leren van kredieten zal moeten worden bereikt door middel van het bijwonen van seminars, het krijgen van cursussen of het schrijven van inhoud van artikelen voor publicatie in publicaties of tijdschriften. Cursussen beschikbaar voor overgewicht administratieve adviesdiensten gaan over dit soort onderwerpen als voedingsmiddelen allergische symptomen, sportactiviteiten voeding en eten plan en artritis. De COBE vereist ook periodiek onderhoud van de certificering.

Category: Supplementen

Comments are closed.