Lichaamsgewicht Reduction in 2 maanden

U zult moeten hebben om in te nemen op minimaal een, 000 energie minder dan je regelmatig eet. Dit zal goed voor twee kilo gewichtsverlies voor elke 7 dagen. Blijven in de hersenen te houden dat het niet een fantastisch idee om te proberen om ook te eten paar energie – als de regel ‘1000 calorieën weg twee kilo smelten’ houdt u aanzienlijk minder eten dan een, tweehonderd calorieën per dag, je nodig moeten meer selecteren.

beperken koolhydraten en extra vet om steun je proberen om minder calorieën te eten en zich te ontdoen van een vloeistof die u behouden. H2o gewicht doet tellen voor lichaamsgewicht daling, hoewel je moet onder geen beding toestaan ​​dat je zelf uitgedroogd!

Om door te gaan om je stofwisseling die op zijn hoogtepunt effectiviteit, overwegen om te proberen te eten 5-6 kleine voedingsmiddelen per dag.

weg van snoep, zetmeel, vet voedsel Houd dit soort vlees dat is aanzienlijk in ongewenst vet, boter, mayonaise, oliën en dressings, en zoute voedingsmiddelen -. deze kunnen leiden dat u om water vast te houden

Om de meest bedrag van vet te verminderen in de kortste totale tijd, moet je om te functioneren uit bij je focus op hart-niveau voor een uur per keer. Getting aa persoon uur stevige wandeling van tevoren van het ontbijt en direct na de maaltijd is een zeer goede manier om een ​​grote hoeveelheid vet te verbranden. De gemeenschappelijke honderd en vijftig pond dame verbrandt driehonderd-plus calorieën per uur gedurende een stevige wandeling. Een 1 uur durende stevige wandeling of zeer vergelijkbare cardio lichamelijke oefening twee keer per dag gedaan zal dan verbranden 600 extra energie. Als je meer weegt, zal je echt extra energie te verbranden.

Als je niet voldoende slaap krijgen, uw snelheid van het metabolisme is niet het werk doen op zijn best. Gegarandeerd veel snooze krijgen elk individu s nachts en als je voelt dat het nodig heeft en zijn klaar om te doen, het verwerven van een kort dutje voor de duur van de werkdag.

Consumeer veel drinkwater! Het drinken van water zal niet alleen helpen u een vol gevoel, zal het spoelen van de vloeistoffen je zijn behoud.

Maak zuivel of andere superieure calcium voedingsmiddelen een gedeelte van elke individuele voedsel. Als je een tekort aan calcium, zal je weg veel minder energie smelten.

Doe crunches en push-ups U kunt laten vallen een tot twee centimeter in een paar maanden alleen maar door de aanscherping en toning die spierweefsel. Test twee tot 3 sets van 12-15 herhalingen doen.

Behoudens een pre-heden welzijn kwalen, moet je echt laten vallen 6 10 pond door het einde van de tweede week.

Category: Gezond eten

Comments are closed.