Lichaamsgewicht Reduction Techniques van over de hele aarde, te beginnen met de Japanse en Koreaanse

Let Kort na het schrijven van de hub Chinees Meisje Aandelen Chinese Lichaamsgewicht Loss Secrets, Im scherp geïnformeerd dat andere culturen hebben hun eigen gewichtsverlies strategieën perfect. Weve allemaal gehoord van de Franse paradox, het mediterrane voedsel plan en de Okinawaanse verschijnselen, maar er zijn extra die er zijn. Dus, steeds de zelfbenoemde onderzoek speurder dat Im, gevestigd ik af op een internationaal onderzoek te jagen pond daling technieken. Mijn vingers had een heleboel lopen over het toetsenbord, mijn ogen nam in een complete ladingen van bezienswaardigheden (tekst en statistieken, publicaties) en mijn hersenen deden massa van zeven door middel van de gegevens om er te komen op een aantal vaste insider geheimen. Deze worden aan u gepresenteerd in brok-dimensie happen van informatie, zodat u ze moeiteloos integreren in uw dagelijks bestaan ​​en profiteren van de voordelen van het nemen van de hoogte in een fitter, veel gezonder je.


 • Time Out

 • Okinawa, Japan

  Okinawanen stilstaan ​​bij een team van compacte eilanden 640 kilometer ten zuiden van Japan en proberen hopen van vis te eten en hun typische BMI is 21,5. Is dat het? De vis dieet regime? In overeenstemming met Bradley Willcox, MD, co-auteur van Okinawanen weten een zaak of twee over hoe de geest is wiredtheir klassiek dieet, ze noemden het hara hachi budictates dat zij niet langer voeden van wanneer ze zijn vrijwel gehele wezen wanneer theyre tachtig procent gehele . Hoe kun je overbrengen aan wanneer youre tachtig% uitgebreid? Beweeg je op een schaal of uw etenswaren evalueren van tevoren van het hebben? Dieet hoeft niet te worden tediousjust horen om je hele lichaam. Dr Willcox suggereert dat u voorkomen dat de inname op het moment dat je voelt de 1e steek van volheid. Waarom? Het zal tijd voor je hersenen te nemen om op te merken dat youre eigenlijk fullso je geest geven een mogelijkheid om uit te leggen aan u en uw gehele lichaam zal duidelijk de effecten van deze soorten beperkingen.

 • Dont overslaan Foods

 • Frankrijk

  Ben je moe van het luisteren naar die – Franse vrouwelijke dont get ongewenst vet? Ze nemen in drie maaltijden per werkdag, in godsnaam! Precies en het is dit gedrag dat ze leent in uitstekende armen. Als u maaltijden overslaan, denken youre uitvoeren van uw menselijk lichaam een ​​servicestarving het in shaperethink dat. In overeenstemming met dr. David Katz, schrijver van, het overslaan van voedingsmiddelen veroorzaken uw lichaam terug te keren naar zijn oorspronkelijke angst voor honger. Je lichaam reageert door meer dan voeden op, gezien het feit dat het weer in honger kunnen gaan. Voeden met typische voedingsmiddelen te bewaren uw stofwisseling goed beveiligd en uw systeem zal zo blij zijn met de gemeenschappelijke voeding die het vindt geen gebrek te veel eten te compenseren zijn. Waarom niet jumpstart uw dag met een gezond stevig ontbijt? Onderzoek laat zien dat het ontbijt-eters zijn slanker en waarschijnlijk gelukkiger (geen grommen buik te kampen met). Die neemt ons mee naar de komende punt.

 • Consumeer Ontbijt

 • Duitsland

  Slechts 44% van personen verbruiken ontbijt en de meeste van de tijd, theyre grijpen een beetje iets op de weg ei McMuffins, Starbucks espresso, donuts, bagels. Als u van mening over het, zijn ze grotendeels geladen met suiker en vet. Niettemin, 75 procent Duitsers houden van een uitgebreid ontbijt met hele totale granen en brood en fruit. Weve verteld dat ontbijt eters zijn trimmer in de zeer lange opereren en nu Britse wetenschappers zich een zeer beeldende manier om u ervan te weerhouden overslaan van het ontbijt. Zij identificeerden dat als je ontbijt gegeten havent, zullen je hersenen beloning hart branden veel levendiger als je high-calorie voedsel. Triest resultaat? Laat je genieten en de mogelijkheid van padding je centrum met ongewenste calorieën te bedienen. Als u een onweerstaanbare drang om die aanzienlijke candy bar te verkrijgen van de snack dispenser halverwege de vroege ochtend te vinden, weet je waarom.

 • Spice It Up

 • Thailand, Korea, India, Indonesië en Maleisië

  armen naar beneden, Thais eten spul is de meest pikante in de aarde. Korea maakt gebruik van chili pepers rijkelijk op hun kimchi en India heeft een uitgebreid scala aan exotische specerijen tot periode hun vlees en curries. Spice en alle zaken niceit zal sculptuur prachtige tailles veel te, veel dank aan het lichaam vet busting kracht van zinderende paprika. Nu, dat is niet alleen de minnaar chili in mij spreken. Verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat de staking in de verzengende specerijen metabole prijs kan verhogen en vet te verbranden. Geniet van twee-in-one biedt? Ongelooflijk hete pittige peper doet dat volgens James Hill, doctoraat, eerder voorzitter van de Amerikaanse moderne samenleving voor Nutritionthe kleine schop in zeer hete pepers vertraagt ​​je het hebben. Oke, dus wat, geschikt? Raadpleeg geven 1eating langzamer geeft je geest de tijd om u te vertellen youre geheel -. Een in-gebouwd gewichtsverlies aanpak en je niet eens om het zweet

 • Sizing it Down

 • Verenigd Koninkrijk

  Je wilt supersize dat? Nee, u zult horen dat als u het produceren van een aankoop in McDonalds in Londen. Britten willen kleinere porties, door te profiteren van hun puur natuurlijke soberheid, een eigenschap in kaart gebracht in hun leven stijl wanneer rantsoenering was nodig door Planet Tweede Wereldoorlog. In waarheid, toen Supersizing werd uitgebracht in het Verenigd Koninkrijk, het werd al snel stopgezet na het goed voor minder dan. Een procent van de bruto-omzet. Dus, dont talk to voor een Double Quarter Pounder met cheeseyoull krijgen een lege blik en I beg your pardon? (Ze kunnen ook zeer geschikt zijn).

  verschijnen om aan te nemen van itwho vraagt ​​Supersizing? Kleedt uw onderdelen en een trimmer lichaamsbouw zal volgen gaan goed samen met.

 • Probeer om te eten bij Residence Veel meer Normaal

 • Polen

  Maakt uit eten om uw taille te verbreden? Helaas natuurlijk – in simpele feit, de dalende uitoefening van het koken in correleert aandachtig naar haar overgewicht stijging in de moderne samenleving. Voedingsmiddelen uit eetgelegenheden en fast-food spullen gewrichten zijn groter in verzadigde vetten en energie en het voeden van buiten vaak kan deze lbs inpakken. inch De gemeenschappelijke Amerikaanse familieleden besteedt 37 procent van zijn maaltijden dollar op het hebben van uit, in overeenstemming met het Amerikaanse ministerie van Landbouw statistieken. De Polen, aan de andere kant, besteedt slechts vijf% van hun familieleden prijsklasse op de inname uit. Stimuleer lichaamsgewicht dalen met koken inyou krijgen om te bepalen wat er in je maaltijd en geniet van gezondere maaltijden als eindresultaat.

 • Workout

 • Finland.

  Voor personen onder u die er genoegen in te werken, je bent al op de geschikte baan. Zo niet, neem een ​​les van de Finnstheir voorkeur uit deuren actie is Nordic gaan wandelen. Het kan klinkt interessant, maar er is praktisch niets glamoureus over deze activiteit. Alles wat je nodig hebt is een paar goedkope, lichtgewicht wandelen palen. Maar dont vergunning die youNordic wandeling functies misleiden de spieren in je schouders, armen en torsowhich vertaalt zich in een totale systeem oefening die in feite verbrandt twintig procent extra energie, volgens een onderzoek aan het Cooper Institute in Dallas.

  Als Nordic gaan wandelen is niet uw thingits alrightexercise kan de aard van de talrijke thingsany vorm van acties die wegsmelten calorieën zal doen verwerven. Houd in gedachten, het creëren van (ik weet het, hubbers hou van deze oefening) is niet een persoon van hen, ook al beweegt een ton uw vingers.

 • Sleep

 • Japan

  Een zeer klein dutje werkdag behoudt lichaamsgewicht te krijgen op de baai. In Japan is het een populair vervolg te houden een dagelijkse 20 – tot 30 minuten dutje elke dag en ze hebben een van de meest betaalbare overgewicht prijzen in de hele wereld. In overeenstemming met James Maas, PhD, een snooze onderzoeker aan de Cornell University en schepper van, ontnemen je lichaamsbouw van snooze voortdurend het gevaar van het lichaamsgewicht te verwerven kan verhogen. Slaaptekort waarschuwt je geest om ghreline, het gevoel honger hormoon lanceren. Nu, dat is niet een groot thingmany individuen fout hun behoefte op snooze als honger en als een alternatief van het hebben van een aantal veel nodig shut-eye, ze voeden de honger.

 • Probeer om te eten Meer Pickles

 • Hongarije

  Er ontwikkelt bewijs dat azijnzuur die in azijn is een effectieve overtollig vet brander. Azijnzuur ook verlaagt de bloedsuikerspiegel en minimaliseert de bloeddruk. De Hongaren zijn beroemde erkend gepekelde voedingsmiddelen houden van ingelegde komkommer naar paprika tomaten. Krijgen plezier van taart behandelt ontworpen met azijn en geef uw gehele lichaam de munitie ten strijde vet. Dont zoals augurken? Hoe zit het met het gebruik van olijfolie en azijn op uw salade alternatief van vetten-vooral gebaseerd dressings zoals duizend eilanden of landhuis? Gezonde enkelvoudig onverzadigde oliën zoals olijfolie, saffloerolie, druivenpitolie niet alleen stimuleren hart welzijn, zijn ze een cursus van vetten die echt vet te bestrijden.

 • Tea Inname

 • China, Japan, Zuid-Afrika

  Chinezen waarderen een kopje verzengende thee (Oolong, jasmijn, chrysanten) met hun maaltijden. De Japanse voorkeur eco-vriendelijke thee en de Zuid-Afrikanen staan ​​bekend om het consumeren van rooibos thee. Volgens Fred Pescatore, MD, voorzitter van de Internationale en Amerikaanse affiliatie of Clinical Voedingsdeskundigen, thee inname culturen doorgaans kosten van problemen met het gewicht is afgenomen. De thee polyfenolen, catechinen zijn begiftigd met ongewenste vetverbrandende capaciteiten. Plaatsvervanger soda, calorie-geladen espresso drankjes, smoothies nul overtollig vet energie overtollig vet te verbranden thee en de instandhouding van duizenden calorieën per maand.

 • Sweat It Out

 • Singapore en landen rond de evenaar

  Als je verblijf rond de evenaar, karakter is ongetwijfeld op uw aspect in dit vet strijd. In Singapore, de nederigheid en de warmte komen gezamenlijk tot een all-natuurlijke sauna te leveren. Fase buiten de comfort van een gebouw met airconditioning en de warmte enveloppen die u in een zweet-inducerende drench. Drinkwater verloren door middel van transpiratie kan pond minimaliseren, ook al is het niet een heel lange-termijn oplossing. Om gewoon de sauna uitkomst van de up komende bedrag, Singaporezen zijn vaak gevestigd eten van gekruid voedsel in de warmte van de dag, het induceren van nog meer zweet. Ze dwalen een heel stuk TOOTO de bushalte, naar de supermarkt, om een ​​ritje te vangen op de Mass Speedy Transit (MRT) en hun favoriete voedsel achtervolgen om te eten. Ik kan gaan en op over de vele construct-in ponden controles die inherent Singaporees, bepaald het punt dat Im uit Singapore, maar ik stop hier voordat iemand vertelt me ​​Im bevooroordeeld. Nou, Im gedeeltelijke, hoe zit dat?

  Natuurlijk, er zijn veel meer gewichtsvermindering geheimen en technieken die er zijn, maar wie wil lezen door middel van een kort artikel dat op gaat zonder einde? Het volstaat te zeggen, inname is een zegen (de Chinezen zijn bekend om te stellen dat) en consumeren moet enjoyedtake een les van de Franse Toothey te blinken op ontspannen familieleden voedingsmiddelen en over gewone, 92 procent van de Franse families dineren ‘s avonds samen . Krijgen de tijd om plezier in uw voedsel items wanneer youre op thataccording Dr Pescatore, langdurige voedsel echt inspireren minder inname.

  deze lichaamsgewicht verval geheimen en technieken verwerven en construeren ze in uw levensstijl en het overgewicht strijd kan eventueel minder ingewikkeld dan u ervan uitgaan

  Andere vetreductie inhoud van het artikel door dezelfde schrijver:.

  Waarom zijn Thaise mannen en vrouwen zo mager? http://hubpages.com/hub/Why-Are-Thai-Individuals-So-Skinny–Test-Thai-Green-Curry

  Hoe de taille trimmen met geen koers op een voedingsmiddel plan: http://hubpages.com/hub/How-to-Trim-the-Waistline-Without de noodzaak van-Heading-on-a-eetplan

  Voedingsmiddelen die zich te ontdoen van maag vet: http: / / hubpages.com / hub / Whittle-Afwezig-Maag-Ongewenst vet

  vet met duidelijke haalbare ambities Elimineer: http://hubpages.com/hub/How-to-Build-Dieting-Achievement- in-je-Everyday-Life

  Specerijen dat lichaamsvet te verbranden: http://angeline-oppenheimer.blogspot.com/2009/11/spices-that-burn off-body fat.html

  Azijn is een vetverbrander: http://angeline-oppenheimer.blogspot.com/2009/ten/have-you-experienced-your-vinegar-now.html

  Category: Gezond eten

  Comments are closed.