Lichaamsgewicht Verlies Assist: Leading tien Superfoods – # acht Appels

Appelen voor verbeterde persoonlijke Wellness

Voor honderden nu jaren zijn appels geacht 1 van de meest gezonde voedingsmiddelen die er zijn. In het oude Griekenland, de bekende tweede-eeuwse Griekse arts, Galen, schreef grondig over het welzijn voordelen van voeden op appels. Hij concludeerde dat appels hebben grote genezende powers.Currently, moderne wetenschap heeft zijn geloof bevestigd.

De heldere, witte vruchtvlees fruit heeft zowel paars, geel of onervaren huid. De huid, in feite, is het meest voedzame deel van de appel. Het heeft de meeste grote hoeveelheid antioxidanten gevonden in appels. De anti-oxidanten ontdekt in appels zijn: quercetine, epicatechine en procyanidin B2. Appels zijn ook een ongelooflijk grote bron van vezels en vitamine C.

Deze smakelijke vruchten gepersonaliseerde welzijn voor de mens is verbeterd voor vrijwel acht, 000 verschillende jaren. Ook kan appels in een selectie van strategieën worden georganiseerd. De flexibiliteit en voedzaam voordeel van appels maken het een geautomatiseerd slot op elke toonaangevende lijst 10 superfoods.

Gezondheid en fitness beloningen van Apples

Een appel per werkdag niet houden de arts afwezig. Het zette’s hem uit het bedrijfsleven. Appels zijn belachelijk gezond en zorgen voor een ton van gezondheid en fitness beloningen. Als je echt wilt een betere prive gezondheid en fitness, moet je echt beginnen met het consumeren van appels per dag.

Het consumeren van appels regelmatig kan een ton van overgewicht daling steun verlenen in uw eten plan. Slechts een analyse, uitgevoerd op meisjes in Brazilië, vond dat gals die 3 appels elke dag aten werpen meer kilo hoewel dieet dan de vrouwen van alle leeftijden die niet aan het fruit bij het dieet. Dit is naar alle waarschijnlijkheid omdat appels hebben een grote concentratie van water en zijn laag in calorieën. Steek aan dat het simpele feit dat appels zijn zeer meer vezels en je hebt een buitengewone superfood dat houdt u meer tijd voller.

Appels zijn ook van cruciaal belang bij het verminderen van cholesterol. Pectine, dat is gevestigd in appels, kan aan lagere LDL (slechte cholesterol). Personen die proberen om twee of meer appels per dag eet kan misschien hun cholesterol verlagen door als in hoofdzaak als 10%.

In een onderzoek gedaan naar 10.000 mensen, werd het dat individuen die op besloten regelmatig nemen in appels hebben een 50% een stuk minder kans op de vaststelling van longkanker de meeste vormen van kanker. Dit is te wijten aan een appels significante concentraties van de flavanoids querectin en naringin. Ook appels zijn de enige voedingsmiddelen op aarde opgenomen voor flavanoid phloridzin nemen. Rapporten adviseren dat phloridzin bewakers publiceren-menopauzale gals van osteoporose en verhoogt hun botdichtheid. Boron, die ook ontdekt in appels, ook helpen botten te verbeteren. Opmerkelijk

Er zijn verschillende andere gezondheids-en fitness voordelen van appels waaronder:.

 • Alzheimer vermijden
 • > Borstkanker vermijding / strong <
 • Diabetes beheer
 • Darmkanker preventie> Leverkanker vermijden
 • Dental welzijn
 • Laten we gaan, als je wil voor een versterken uw persoonlijke wellness, appels zijn een zou moeten. Met hun brede selectie van wellness marketing vitaminen, appels zijn ongetwijfeld waardig blijven beschouwd als een bijzonder van de beste tien superfoods.

  Aanbestedende en prijzen Guideline

  Het maakt niet uit van hoe u van plan om uw Apple consumeren, het kiezen van de juiste een single is van cruciaal belang voor de kwaliteit van uw maaltijd. De appels u kiest voor moet stevig aanvoelen te zijn en eventuele bruine blauwe plekken op de huid hebben. Controleer de huid en maakt gegarandeerd kan het gemakkelijk zijn en geen rimpels hebben. Hedendaagse appels zijn helderder in kleur dan al diegenen die niet verfrissend zijn. Ook, meer substantiële appels zijn extra mogelijk overrijp zijn. Zodra u uw appels, moet je ze echt winkelen in de koelkast om ze hedendaagse onderhouden

  Apples normaliter waarderen rond de $ two.00 -. $ $ Two.twenty per pond, maar kan afhankelijk van bereik de recente marktontwikkelingen.

  Appelmoes-Oat Muffins

  Deze appel recept is van Kelly R. op allrecipes.com.

  Ingrediënten

  Muffin:

 • een een / 2 kopjes havermout
 • 1 een / vier cups all-doel bloem
 • een theelepel bakpoeder
 • 3/4 theelepel bakpoeder
 • een / acht theelepel gemalen kaneel
 • een / 2 kopje bruine suiker
 • 1 eiwit
 • een kopje appelmoes
 • een / twee kopje melk
 • Topping:

  • 1/four kopje instant havermout
  • een / 4 kop bruine suiker
  • 7/eight eetlepel vloer kaneel
  • een eetlepel gesmolten boter

  instructies

  een. Verwarm de oven vier honderd graden F (200 graden C). Vet 12 muffin cups, of met papieren vormpjes liners. Klop 1 1/2 kopjes havermout, de bloem, bakpoeder, baking soda, en een / acht theelepel kaneel in een mengkom opzij.

  2. Klop 1/2 kopje bruine suiker, eiwit, appelmoes, en de melk samen in een mengkom totdat uiteindelijk strak. Roer de bloem erdoor combinatie tot gelijkmatig bevochtigd het is goed als bescheiden, droge brokken blijven worden. Giet het beslag in de georganiseerde muffin tin. Roer de 1/4 kop havermout, 1/four kopje bruine suiker, een eetlepel kaneel, en de gesmolten boter in een kleine kom strooi dit mengsel boven de muffins.

  drie. Bak in de voorverwarmde oven tot ze goudbruin en de bovenkant terugveert wanneer gelijkmatig ingedrukt, ongeveer twintig minuten. Interessante minimaal 10 minuten vlak voor het opdienen.

  Dit recept levert een dozijn muffins en kunnen worden bereid in 40 minuten.

  Category: Gewichtsverlies

  Comments are closed.