Lichaamsgewicht-verlies chirurgische ingreep is veiliger en veel effectiever dan ooit, stelt onderzoek

Bariatrische chirurgische behandeling is veiliger en veel effectiever voor het produceren van buitengewone gewichtsverlies dan ooit, volgens een onderzoek geplaatst in JAMA medische procedures.

Bestudeer beoordeling van honderdvijftig onderscheidend wetenschappelijke proefnemingen op de vet- afnemen chirurgische procedures betekent dat bariatrische procedures te ontwikkelen snel vet achteruitgang en verbeteren metabool syndroom veel beter dan het eten van plan of oefening. Wat is eigenlijk meer, hebben de premies dood in verband met deze activiteiten significant gedaald van een lange tijd geleden.

‘Weight-loss-systeem biedt aanzienlijke gevolgen op overgewicht verminderen en verbetert de overgewicht-gerelateerde omstandigheden in de overgrote meerderheid van bariatrische individuen, ook al bedreigingen van complicatie, re-operatie, en [sterven] bestaan, ‘meldde Dr Su-Hsin Chang. ‘Sterven kosten, in de typische, mooie zeer laag.’

Dr Chang en haar collega’s van de Washington University School of Medicine geanalyseerd evaluatieverslagen over 161.000 morbide overgewicht mensen die gastric-bypass ondergingen medische procedures, maagband, en kokergastrectomy.

Zij concludeerden dat terwijl er zijn valkuilen aangesloten bij bariatrische medische procedures, de voordelen opwegen tegen de uitdagingen voor morbide overgewicht personen die hebben geëxperimenteerd met elk klein ding anders om lichaamsgewicht te verminderen.

Het nieuwe rapport over de fundamentele veiligheid en efficiëntie van overtollig gewicht-reductie chirurgische procedures komt kort na het nieuws opgedoken dat bariatrische methoden komen vaker voor dan ooit, veel dank aan sterren als New Jersey Regering Chris Christie (die is gedaald ongeveer 70 kilo) komiek Lisa Lampanelli (£ 106. misplaatst) en chef-kok Graham Elliot (die heeft laten vallen 128 kilo).

Gewicht-daling chirurgische ingrepen wordt steeds vaker aangeprezen niet alleen voor het serveren aan mensen vandaag misplaatst overgewicht, maar voor het omkeren soort 2 diabetes en het verminderen van de kans op hart-en vaatziekten.

Deze gezondheid en fitness winsten worden dienen om het moment-sceptische belangrijkste behandeling artsen omarmen bariatrische chirurgische ingreep als een betekent voor de morbide obesitas om hun algemene welzijn te vergroten, en niet alleen als een snelle pond verlies reparatie.

‘We kijken veel meer primaire zorg medische professionals die eigenlijk de energie van deze operaties volledig te begrijpen,’ beweerde bariatrische chirurg Dr Alan Wittgrove. ‘Ik voel de moderne samenleving in de typische begrijpt dat dit de ideale remedie voor het metabool syndroom.’

Category: Dieten

Comments are closed.