Lichaamsgewicht Verlies etappe van de reis

acht 5-13

Tegenwoordig is maandag 5 augustus 2013. Ik meldde dit duizend keer of meer – ik ben vestiging te oefenen en te nemen in geschikte moment! Wat het deze keer anders zal maken? Ik heb in feite voel het wanneer ik zeg het. Ik heb gelegen een geweldig meisje genaamd Jackie die heeft beloofd om naast me te blijven de hele weg als gevolg van zolang ik niet stoppen op haar. Jackie zichzelf worstelt met lichaamsgewicht maar £ 58 gedaald in de afgelopen 18 periode van dertig dagen die perfect en het uitvoeren van out bij Curves. Jackie lijkt goed te zijn en is gunstig en vrolijk en ze zeker moet hulp mij. Ze had geen suiker jas helemaal niets, het zal hard en bij gevallen zelfs moeilijk zijn, maar we zullen de klus te klaren door het samen.

Jackie tevreden me op 7:00 dit vroege ochtend bij Curves en ze liet me hoe effectief te gebruiken elke apparatuur. Ik ben al lid van een unieke Curves voor drie maanden en was ontevreden met de service dus ik overgestapt gebieden. Vanwege mijn long aandoening uitvoeren van bepaalde items is een uitdaging voor mij, maar Jackie kwam met mogelijkheden die werken voor mij, zodat ik een algemeen verhuizen en ik alleen ervaren om het moment te stoppen in dertig minuten om op adem te vangen. Dat is voor mij enorm!

I-systeem naar het gymnasium 3 keer per week en op mijn tijd ben ik van plan om te fietsen of wandelen wanneer ik kan. Ik wil mijn fiets te rijden en ik wil de klus te klaren tot rondrijden Dawson meer zoals ik vroeger deed toen ik een kind was. Mijn broer, Kevin en zijn vrouw Dianna en hun jonge kinderen hebben beloofd om mij te vergezellen op mijn doel, samen met Mark en Mike natuurlijk! Ik ben ze allemaal onderhouden van hun belofte.

Ik heb een foto van me vanmorgen genomen hebben verstrekt vlak voordat ik op weg naar Curves. Hieronder heb ik een gewicht – natuurlijk ben ik waarschijnlijk om u te informeren over mijn lichaamsgewicht – £ 340! Dat klopt, ik ben rond £ 300 .. Ik had nooit gedacht dat ik ooit zou ontdekken mezelf hier vermeld. Mijn hoogste pond was 347 kilo, dus ik momenteel heb vergoten 7. Dat is toen ik de beslissing die ik ervaren om te gaan met dit gedeelte van de reis. Ik heb behandeld met zo veel onderdelen van momenteel een overlevende van misbruik en alle depressie en alles wat zal komen met het, maar ik heb nog steeds niet aangepakt het lichaamsgewicht, niet erg serieus. Deze keer heb ik een besloten en kritisch. Ik ben zo walgde van mezelf en mijn lichaam Ik moet om zich te ontdoen van dit lichaamsgewicht. Niet alleen is het slecht voor mijn melancholie en de artritis ik heb in mijn rug en knieën, maar het is moeilijk om te ademen met mijn longklachten en het is begonnen om een ​​invloed hebben op de manier waarop ik woon mijn dagelijkse bestaan. Dat is toen ik gezien ik ervaren om een ​​transformatie. Ik niet meer kunnen wandelen naar de supermarkt winkel om de reden dat ik niet in staat zijn om zoveel te dwalen zonder mijn adem te hebben te verliezen. Met mijn longen situatie heb ik slechts 1 liter lucht in mijn longen in ieder geval en met de verdere vetten duwen op mijn buik het helpt om dat bedrag aanzienlijk minder, goed, dat is gewoon niet genoeg lucht om te ademen.

U kunt eventueel vragen waarom ik het verwerven van een kennisgeving aan alle op mijn blog site. Vanwege het feit dat ik wil om zich te helpen en mij aan te moedigen en ik ervaar dat als ik zet mijn gegevens daar ben ik waarschijnlijk extra geneigd om omhoog te zijn met ‘direct na’ foto’s en een aantal fantastische wegen ins. Ik wil ook anderen die kunnen worden kampen met het lichaamsgewicht reductie inspireren. Ik wil dat je weet dat je dit kunt doen, moet je veel te kunnen overwegen de stier bij de horens en schuur het lichaamsgewicht.

Jackie en ik heb een beetje, toch bereikbaar doelstelling van 20 kilo ingesteld door het sluiten van 12 maanden. Als ik te spreken met het Ik ben tevreden, als ik te overtreffen ik ben opgetogen. Ik zal tevreden zijn alleen maar om het bevredigen, Fat problemen is een enorme uitdaging in mijn dierbaren en het is op weg een uitdaging om de cyclus van alle factoren die ik heb geleerd om te doen over het jaar breken te zijn, maar ik zou moeten doen deze. Mark en Michael help me, Jackie steunt mij en ik weet dat je veel te doen! Hartelijk dank voor de hulp, mij behouden in uw gebeden en ik zal je up-to-date.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.