Licht Oplossing voor Cystic Zits

Lichtgewicht behandeling diverse poriën en huid behandeling methode die kan worden gebruikt voor het behandelen van puistjes verschillende soorten, waaronder cystische acne. Het werkt door het penetreren van de buitenste niveaus van de huid en in sommige omstandigheden, het opdrogen van overtollige olie en het krimpen van de olie-klieren of doden zits micro-organismen. In beide situatie, kan deze lichtere remedie helpen huidige puistjes terug te veel een stuk sneller dan het zou op zijn eigen en voorkomt nieuwe puistjes uit de instelling.

LHE therapie is een soort van lichte behandeling die een mix van milde en warmte te behandelen levendige zits gebruikt. De zachte pulseert en wordt toegediend met warmte om puistjes ziektekiemen te doden en het werk aan vergroot en boven-effectieve talgklieren krimpen op precies dezelfde tijd. Dit kan als goed gekapt het aantal nieuwe zits breakouts boven de tijd te elimineren recente breakouts.

Een extra vorm van zachte therapie inhoudt gebruik te maken van de zachte samen met ALA of 5-aminolevulinezuur. ALA is een chemische stof die helpt om de huid verder gevoelig voor licht. Na het plaatsen tot een uur, wordt het ALA wassen van de huid, wordt de lichtbehandeling wordt gebruikt. De chemische helpt om de lichtgewicht remedie veel productiever en zal helpen de huid poel uit een stuk sneller te veel gezondere huid eronder te onthullen.

De meest voorkomende vorm van zachte therapie is geïdentificeerd als Blue-Light Treatment. Het werkt op tal van verschillende vormen van acne, maar is vooral handig voor cystic acne. Het is niet-invasief en is een beschermd manier om de textuur van de huid met gebruikmaking van een laser of dermabrasie passen. Het werkt door het doden van levendige zits ziektekiemen. Nogal wat behandelplannen noodzakelijk meer dan de loop van een periode van dertig dagen om olie generatie verminderen, microben te elimineren en te ontmoedigen nieuwe vlekken van de vorming zijn. Zeer verschillende facet effecten zijn gedocumenteerd, de meest typische van die droge huid.

De gemeenschappelijke soorten van lichttherapie voor de behandeling van acne in de eerdere ingeroepen ultraviolette straling, meestal UV / B, om puistjes bacteriën en duidelijk de poriën en de huid te vernietigen. Anderzijds zijn deze oplossingen uiteindelijk aanwezig veel meer kwaad dan goed, nadelig de buitenste niveaus van huid, waardoor u veel kwetsbaarder voor huidkanker en produceren vroegtijdige veroudering. Milde behandeling aanbevolen voor zits nu moet kosteloos van UV-stralen, zelfs zo, het heeft bewezen net zo nuttig zijn.

Category: Supplementen

Comments are closed.