Light frisdrank ruïnes uw tand zo sterk als meth afhankelijkheid, zeggen wetenschappers

Waarschuwing: Als je geniet van een eetplan soda ook al heb je toevallig het lezen van dit korte artikel, wilt u misschien het opzij zetten nu duidelijk van spugen van het helemaal te blijven dan je toetsenbord. Alle schijnbare? Dan is hier de misselijkmakende informatie over dieet programma frisdrank: Inname van die drank consequent kan je glazuur pijn doen als een partij als een gewoonte om meth, volgens een nieuw onderzoek gepubliceerd in US News op mei misschien 23

Soda. (even dieet regime en suikerhoudende), methamfetamine en crack-cocaïne brengen over zeer vergelijkbare tandheelkundige problemen als gevolg van hun hoge niveaus van zuren, volgens Dr Mohamed Bassiouny, een professor in de restauratieve tandheelkunde bij de Tempel College Faculteit der Tandheelkunde in Philadelphia. Omdat de soda zuren zal komen van citroenzuur en fosforzuur, kan het eindresultaat in verval en tand rot op een lijn met methamfetamine verslaafden en crack-cocaïne consumenten. Wat te doen als je hunkert naar dat soda? Verhoog uw tandheelkundige netheid. (Tip: Om uw poetstijd verhogen, overwegen een elektronische tandenborstel, dit soort als de Oral-B Professional Gezond Opruimen Precision duizend oplaadbare elektrische aangedreven tandenborstel – klik voor bijzonderheden.)

‘Zelfs zeer eenvoudige drinkwater zal wegspoelen de zuurgraad. En iedereen moet echt twee keer poetsen per werkdag, zo niet veel meer in het algemeen, ‘benadrukt dr. Eugene Antenucci, woordvoerder van de Academie voor Algemeen Tandheelkunde. U kunt ook selecties overwegen om light frisdrank dat de zoetheid verstoken van het zuur te presenteren:

  • Hint Kwaliteit Essence Water, dat is allemaal volledig natuurlijk met geen energie (klik eenvoudig aan te schaffen)
  • Metromint H2o in smaken zoals Chocolatemint (klik op om nu te kopen)
  • Category: Snel gewicht te verliezen

    Comments are closed.