Lintworm en Ponden Reduction

In 2007 heeft de Los Angeles Situaties beweerde dat de geruchten van het lichaamsgewicht daling elektrische lintworm’s zijn gedurende een eeuw en dat drogisten zogenaamd verhandeld ze in pil soort in de loop van de jaren 1910. Lintworm supplementen waren verkocht en aangeprezen tijdens het begin van de twintigste eeuw, maar volgens Snopes.com, dan heb je geen verifieerbare bewijzen zijn dat de drugs in principe bevatte lintwormen vinden. De ‘poster girl’ van de lintworm dieet plan, operazangeres Maria Callas, zogenaamd vergoten £ 66 van opzettelijke inname van lintwormen, ook al is het echt de kans groter dat ze besmet was uit haar waarderen van het hebben van rauw vlees.

Inname van een lintworm kan zijn opzettelijk of per ongeluk. Sites gewijd aan de lintworm voedsel plan levering begeleiding en aanbevelingen voor het verkrijgen en innemen van lintworm cysten ze bieden u dit als een ‘experimentele remedie’, maar er rekening mee dat het echt onwettig is om ze binnen de Verenigde Staten. Accidentele inname kan van maaltijden, bodem of drinkwater dat is besmet met lintworm-besmette ontlasting, maar het rundvlees lintworm is het minst onveilig voor de mens, volgens de Mayo Clinic.

Een lintworm absorbeert voedingsstoffen uit de darm van de gastheer, die kan leiden tot het lichaamsgewicht verval of afname van drang naar voedsel. De LA Moments beschreven op het scenario van een vrouw die vermist lichaamsgewicht van een lintworm, hoewel de inname van zes, 000 energie voor elke dag, die goed kan een beroep doen voorstanders van de lintworm dieet, maar de New York Periodes gemeld dat lintwormen ook kan brengen over een vochtophoping die prospects om een ​​opgezwollen buik.

lintworm infectie kan leiden tot ernstige problemen welzijn. Het rundvlees lintworm is minder gevaarlijk dan sommige anderen, want het leeft alleen in de darm, maar het varkensvlees lintworm kunnen migreren in het menselijk gehele lichaam en kan het centrale zenuwstelsel proces beïnvloeden. Een lintworm infectie bijdraagt ​​aan ondervoeding samen met overgewicht verminderen omdat absorbeert kritische vitaminen uit de menselijke gastheer. Opzettelijke inname van een lintworm kan uiteindelijk leiden tot een slechte gezondheid en fitness en ongewenste neveneffecten resultaten.

lintworm lijners gebruiken een dosis van anti-parasitaire behandeling onmiddellijk na een aantal maanden van de infectie. Artsen pakken intestinale lintworm besmettingen met anti-parasitaire middelen, deze als Praziquantel dat gezegd hebbende, ze zijn niet in staat om anti-parasitaire middelen gebruiken als lintworm cysten hebben besmet het oog of spinale touw, simpelweg omdat dit kan leiden tot irritatie en weefsel problemen. Deze geneesmiddelen lossen de volwassen lintworm, maar ze niet lintworm eitjes te vernietigen, zodat terugkerende infectie is haalbaar met passende veiligheidsmaatregelen.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.