Little Dog Dental en Gum Troubles: How To tanden wissen

Wat is parodontitis?

Parodontitis is een ontsteking van de tooths stichting, en omdat kleine honden hebben kleine monden en hun tanden zijn overvol ze zijn aanzienlijk gevoeliger dan sommige van de grotere afmetingen rassen.

Als kleine stukjes van levensmiddelen worden ingeklemd tussen het glazuur microben verspreiden, plaque variëteiten en uiteindelijk ontwikkelt tot calculus (tandsteen). De calculus irriteert het tandvlees en irritatie veroorzaakt, kan die verkoopkansen om gingivitis.

Als het tandvlees zijn gezwollen de calculus kan opbouwen onder het tandvlees en de bacteriën vermenigvuldigen zelfs extra in deze zakken.

je kleine maatje heeft parodontale ziekte op dat punt en zo niet behandeling genomen zal bot reductie bouwen en bouwen tot verschrikkelijke zakken van pus minder dan het tandvlees.

HOE Adres IT?

Als je gewoon je kleine huisdier in voor haar jaarlijkse beoordeling haar mond zal worden onderzocht en als ze geen zakken heeft ontworpen uw dierenarts zal waarschijnlijk pleiten voor x-stralen om te bepalen hoe negatieve dingen zijn en om je geest te maken hoe agressief te behandelen. Ongeveer 60% van de uitdagingen zijn verborgen onder het tandvlees en röntgenfoto’s kunnen vertonen een verlies van dichtheid in het stopcontact of zelfs een verlies van bot hulp over de hele tand.

Therapie zal rekenen op hoe negatief de ziekte ervaren verfijnd. Vroege parodontale aandoening kan worden opgevangen met profylaxe (reiniging en slijpen). Spoedig na uw hond is onder narcose elke tandsteen wordt uitgeroeid, wordt de mond zelfs extra gecontroleerd ijverig voor de ziekte, en dan de tanden gepolijst.

Behandeling methode afhankelijk van de ernst van het probleem. Indien zich gedurende de profylaxe, veel meer problemen zijn blootgelegd uw kleine hond kan heel goed moeten wortel organiseren, sub tandvlees curettage, gingivectomie, of zelfs tand verwijdering hebben. Een groot deel van de tijd de ernst van de parodontale toestand niet kan worden bepaald rechts totdat ze onder narcose en het tandsteen is afgesloten.

Verschillende hoektanden zal betrekken behandeling met antibiotica. Gewoonlijk toegepast antibiotica bestaan ​​van amoxicilline-clavulaanzuur (Clavamox), clindamycine (Antirobe), en cefadroxil (Cefa-Tabs en Cefa-Drops). Uw dierenarts kan voorstellen dat uw hond op een behandeling met antibiotica elk van tevoren en na het reinigen van het glazuur.

Als je niet de moeite om haar te overwegen en hebben haar parodontale aandoening aangepakt, minderjarige huisdier kan andere tekenen erger dan alleen losgemaakt tanden, vreselijk adem, en een pijnlijke mond produceren. Ze kan maag of GI verstoort, melancholie, en, gezien het feit dat de massa’s van micro-organismen worden geproduceerd in de bloedbaan, kan ontwikkelen tot verontreinigd met endocarditis (ontsteking van het slijmvlies van het hart en de kleppen van het hart), als zeer goed hebben het ontwikkelen van infecties van de nieren en de lever.

Maar kan ik voorkomen tandheelkundige ziekte?

Borstelen haar tand is een bijzonder van de meest efficiënte middelen om zich te ontdoen van uw puppy’s de vorming van tandplak. U kunt borstel drogen of het verwerven van een aantal van de op smaak tandpasta speciaal voor dogsdo tandpasta voor mensen gebruiken omdat dit niet is bedoeld om te worden ingeslikt en zal haar buik overstuur. Er zijn doggy tandenborstels die passen op het puntje van je vinger of u kunt een gaas plein gebruiken. Het is niet zo belangrijk wat je gebruikt is het cruciaal hoe vaak je dat doet.

Als u een hond hebt is het moeiteloos om haar gebruik gemaakt van te krijgen Gebruikt u de zorg van haar tanden. Haal haar op zijn minst wanneer een werkdag en verzorgen van haar tenen, contact in haar oren, en laat haar krijgen op u van toepassing het plaatsen van uw vingers in haar mond en emotie het buiten het huis van het glazuur. (Als u merkt dat uw hond heeft haar huisdier hoektanden zo effectief als de volwassenen, haar zeker overwegen en hebben ze genomen toen ze onder narcose, is het mogelijk om te worden gesteriliseerd of gecastreerd. Compact hoektanden vaak niet deze schuur huisdier tand en het eten spullen en microben zullen zelfs nog erger in de ruimte onder het huisdier honden en de volwassen honden.) Als je een volwassen pup te nemen het een stuk moeilijk kan zijn, maar als je te voeren met haar elke dag zal ze hoogstwaarschijnlijk krijgen toegepast. Jullie hebben beiden even te hebben om kalm te blijven, en dan aan de slag door het beheer van het hoofd van uw hond en mond, aaien haar en het opheffen van de lippen. Poging om je vingers te voegen in de mond voor langere en langere perioden. Maak de praktische ervaring positieve en aangename poging met behulp van lof en andere rassen van voordelen. Dont get bit!

Als je nu hebt geprobeerd met behulp van borstelen en opgemerkt dat het een uitdaging zijn er een aantal alternatieve opties. Hard puppy voedsel is groter dan in blik, en het Science voedsel plan corporatie verkoopt een zogenoemde producten t / d die is gemaakt van een brok dat ze verklaren is ontworpen voor het reinigen van tanden. Zij wijzen erop dat het levensmiddel klinisch is aangetoond om te bezuinigen plaque en tandsteen, maar zal het stoppen parodontale conditie is uw kleinere hond? Niet in mijn werkervaring. Dit dieet programma doet hulp maar is beste gebruikt in combinatie met andere technieken zoals poetsen of kauwt botten. (Bovendien, t / d is ontworpen uit brouwers rijst, maïs, en alleen heeft kip door-merchandise maaltijd aangegeven, aangezien de 3e component. Het is niet het ideale voedsel plan op de markt om te voldoen aan uw huisdier honden dieet vereist. I echt denkt dat uw huisdier is beter af op een hogere kwaliteit voedsel plan en je ervoor zorgen dat je borstel haar tand dag-tot-dag.)

Als je zeker cant borstel een fantastisch proces van gebitsreiniging kauwen. Diverse uitstekende goederen zijn op de markt om hulphonden behouden hun glazuur duidelijk en als uw hond graag kauwen het zal je poetsen elke dag een stuk eenvoudiger. CET tandheelkundige kauwt zijn gecoat met chloorhexidine om te helpen bij het schoonmaken van het glazuur als ze kauwt, kan elementaire Rawhide helpen in alle-natuurlijke kauwen door te gaan met het glazuur grondig schoon te houden, en touw speelgoed zal het glazuur een verscheidenheid van polijsten geven.

De nieuwste alternatief voor compacte hond ondernemers is om hun honden gevaccineerd. De nieuwe parodontale vaccin kan mogelijk slechts schild hoektanden die momenteel in evenwicht zijn, maar het kan botverlies veroorzaakt door veel van de Porphyromonas microben, P.gulae, P. denticanis, en P. salivosa.

Het maakt niet uit wat je testen te doen, zij het een exclusieve dieet plan, tanden poetsen, vaccinatie, of het leveren van een groot deel van de botten en kauwspeeltjes , uw pup is het zeer waarschijnlijk om parodontitis te verwerven en ik hoop dat ik heb benadrukt dat dit een probleem dat de eisen die moeten worden genomen behandeling van periodiek.

Parodontitis is geen soort van oplichterij. Mijn drie kalenderjaar verouderde Maltese al ervaren nog verergerd mondelinge wellness dan mijn 7-jaar verouderd pitbull. Een hond met een gezonde mond en tanden gevestigde grote terzijde (zoals een Golden Retriever) zou kunnen krijgen door prima op na-een-7 dagen poetsen en sommige chewingunfortunately je kleine pup is niet goed met dat.

Als je dag uitoefenen door dag algehele medische behandeling en aanpak van de problemen vroeg kan worden behandeld voor aanzienlijke uitdagingen te ontwikkelen. Wacht niet rond overal.

Uw minimale goede vriend is de inspanning waard.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.