Londen Olympische atleten ervaren verschrikkelijke email: Veel gaatjes, tandvlees kwaal

De atleten van de 2012 London Summer Olympics maanden ervaren schokkend ongewenste tand, inclusief tonnen gaatjes, tanderosie en tandvlees staat, volgens een nieuw onderzoek van het University College of universiteit in Londen.

‘Het is vrij plaatsing, ‘verklaarde gids onderzoeker Ian Needleman (bij wijze van BBC 28 september), waarvan het personeel bleek het rapport. ‘Onze informatie en andere rapporten stellen dat voor een zeer vergelijkbare leeftijdsopbouw, de mondgezondheid van de atleten is slecht.’

De bevindingen, die uiteindelijk gedrukt in het British Journal of Sportieve activiteiten Medicatie, bekendgemaakt dat zesenzeventig procent van de onderzochte atleten had kauwgom conditie (zoals gingivitis en parodontitis) vijfenvijftig% had holtes, en vijfenveertig% had tanderosie.

De definitieve resultaten kwamen uit het onderzoek van de tand en het tandvlees van 302 atleten die een tandheelkundige kliniek had bezocht in de 2012 Londen Olympisch Dorp. De atleten kwamen uit Afrika, Europa en Amerika en nam deel aan vijfentwintig diverse sportieve activiteiten, waaronder observeren en industrie, boksen, hockey en zwemmen.

Needleman, een professor aan de London-centered UCL Eastman Dental Institute , vermoedde dat de superieure incidentie van tandbederf, gaatjes en parodontitis vanwege de zoete sportieve activiteiten dranken en macht gels en andere hogere-koolhydraat traktaties atleten algemeen gegeten voor de duur van het onderwijs en de concurrentie zijn geweest.

De suiker uit de traktaties de vacht van de tand en tandvlees en vaak blijven er voor uur, te wijten aan het feit dat de meeste atleten nooit hun email pbrush in verband met werkzaamheden. Uit onderzoek blijkt dat mensen die vandaag echt niet poetsen hun tanden vaak zijn veel meer kwetsbaar voor hartaanvallen en zwelling.

Needleman werd speciaal verrast door de conclusies omdat Olympische sporters krijgen uitzonderlijke zorg van hun lichaam, maar bleek geheel verwaarlozen hun tanden. Hij onderstreepte dat er een verband is tussen de mondhygiëne, atletische prestaties en een uitstekende over-all welzijn.

‘Oral welzijn is belangrijk voor goed-resterende en welvarende elite sport-efficiëntie,’ legde hij uit. ‘Het is geweldig dat een aantal deskundige sporters â €’ mensen die een enorme hoeveelheid tijd en energie te wijden aan het slijpen hun lichamelijke talenten â € ‘hebben niet voldoende te helpen voor hun mondelinge-algemene gezondheid verlangens, zelfs terwijl dit een negatieve impact op hun opleiding en de algemene prestaties. ‘

Superior mondhygiëne is belangrijk en is een venster om uw totale gezondheid, volgens de Mayo Clinic, die zei orale micro-organisme en zwelling is verbonden met diabetische problemen, endocarditis, cardiovasculaire aandoening , Alzheimer, HIV / AIDS, en osteoporose.

Category: Supplementen

Comments are closed.