Lupus stal mijn tanden maar niet mijn pracht

Het uitgangspunt van het laten vallen van mijn all-natuurlijke tand

Lupus is een zeer mysterieus gezondheidsproblemen die geen invloed heeft op alle ‘lupies’ precies dezelfde, toch, zoals ik vele content op het hebben onderzocht en te onderzoeken online en als gevolg van de vele groepen lupus erkenning, en sprak met onze lupus patiënten, tandheelkundige reductie en tandheelkundige complicaties kunnen zeer vaak voor.

Als ik op dit en sprak met vrienden, veronderstelde ik ‘yeah right’ en ‘dat zal waarschijnlijk niet tot uiting komen naar mij!’ Perfect, het deed. Ik 1 begon problemen met mijn email een aantal maanden in het verleden terwijl u geniet van een broodje kalkoen. Ik beetje in de sandwich en alle onverwachte voelde een krachtige pijn rijden mijn voortand. Ik heb onmiddellijk rende naar de badkamer en bepaalde volop, de achterkant van mijn tanden waren afgebroken af. Net na een wortelkanaalbehandeling en porseleinvernisje daarna stelde ik me mijn problemen werden over en dat het was gewoon een toevalstreffer punt. Ik stel aankomen op, mensen chip email dagelijks op verschillende punten! Ik was zelfs ‘per ongeluk’ klopte in de mond op een feest een avond en eindigde met een afgebroken tand. Aan de andere kant, was dit de authentieke aanvang en besef dat lupus verkondigde een extra stukje van mijn lichaam. Dan de voorgaande drie maanden heb ik een enkele chip doorstaan ​​snel na nog eens. Vaak zou ik items van tand spit net na het nemen van een te consumeren, mijn tanden te poetsen, en ook al flossen.

Het was niet tot aan 1 gruwelijke middag op 2 april 2013 dat ik ontwaakte uit een dutje met een tand liggend in mijn hand. Lupus mij zal doen opmerkelijke pijn over mijn hele lichaam en gewrichten, zelfs wanneer ik snooze. Dit heeft op mij een slechte gewoonte van het slijpen mijn tanden te bouwen hoewel ik snooze. In overeenstemming met mijn reumatoloog, dit is een semi-scherp bewust manier van omgaan met de pijn. Dit slijpen van mijn email is wat bracht het punt om me wakker die dag. Het was bijna alsof ik onbewust wist wakker. Ik ging naar het toilet spiegel en was geschokt door wat ik waarnam. Mijn voortand ervaren uitgevallen, geheel (dat de wortel bevatten). Ik ben positief meesten van u zou veronderstellen, het is gewoon een tand, kan deze worden gewijzigd. Dit is juist en de mijne zal zijn. Echter, kan lupus afwezig nemen zo veel op dit moment, nu was ik mijn glimlach verliezen ook?? Rond de komende 7 dagen, ervoer ik 5 veel meer tand afhaken en 4 net verbrijzelen of gesplitst uit elkaar. Ik wist wat de tandarts zou zeggen tegen me en zelfs hoewel ik klaar om de behandelingsmethode strategie horen was, emotioneel zijn tol.

Zes maanden geleden nog ervoer ik hebben elke belangrijke tand is verwijderd uit mijn mond. Terwijl ik daar lag in de tandartsstoel alles wat ik kon aannemen was Ik ben 35, ik ben ook jonger voor. Hoe kon dit gerealiseerd? Ik poets elke dag. Ben ik nog steeds van plan om zijn mooie? Wat zal mijn goede vrienden zeggen of aannemen? Wat zal mijn partner komen te voelen? Zal ik toch wenselijk zijn om hem? De problemen overstroomde mijn hersenen leidt mij een intense zorg aanval hebben. Ik weet dat dit belachelijk klinkt, maar ik weet wel dat ik niet de enige enkele gaan door dit. Je ziet Lupus stal mijn eerste email maar niet mijn schoonheid.

Deze woensdag ga ik voor mijn om te beginnen met het vormen van korte-termijn kunstgebit. Ik had ze echt in de week. Ik zal mijn verhaal direct na mijn aanstelling bij te werken met beelden.

Ik begon deze website alleen maar om anderen te laten weten, ze zijn niet alleen. Kom naar voel je vrij om commentaar, praat met vragen, of zo effectief deel je verhaal.

Heather XO

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.