Maagband Hypnose voor Weight Decline

maagband Hypnose is een methode voor het pond verlies en plaatst een volledig nieuwe keuze therapie twist op maagband medische procedures (ook vaak aangeduid als gastric bypass operatie).

Er zijn een paar grote namen zijn gebruikt voor de techniek en ze zijn Gastric Head Band TM , TM Hypno-Band en Virtual Gastric band. Later zal ik spreken over elk van de belangrijkste namen in verband met deze tactiek en hun verklaringen, maar vóór ik dat we nodig hebben om te praten over wat het werkelijk om gaat.

In essentie, het concept is om maagband operatie vervangen. De chirurgische methode locaties een band over je buik aan de som van voedsel spullen die je verbruikt vlak voordat je hele ervaring te verminderen. De strategie momenteel je gaat nemen aanzienlijk minder voedingsmiddelen op zowat elke maaltijd en overtollig gewicht te verliezen.

Het is echt duidelijk niet geadviseerd chirurgische ingrepen als je gewoon wilt een handvol ponden schuur aan passen in het verleden zomers garderobe. Chirurgische ingreep voor lichaamsgewicht reductie is meestal gereserveerd voor excessieve situaties of personen met welzijn bezorgdheid van het krijgen van mollig. Zoals elke operatie zijn er risico’s opgenomen.

maagband Hypnose werkt met behulp van methoden het onbewuste het is door de werking te beïnvloeden zonder resterende wielen in een functionerende tafel en in wezen het verwerven van het chirurgisch proces uitgevoerd. De methoden kunnen acties te simuleren het de geluiden te betrekken en geuren van een werkende theater om het resultaat op het onderbewuste te nemen.

De hypnose proces omvat ook strategieën om het resultaat van het hebben van een maagband simuleren geïnstalleerd rondom de buik, zodat je hele gevoel onmiddellijk wanneer het hebben van een maaltijd.

Is dat het?

Mooi

​​Let nee. Vetreductie is aanzienlijk extra dan alleen consumeren aanzienlijk minder calorieën bij elke maaltijd. Andere gedrags-aanpassingen nodig hebt om de locatie zo mooi te verwerven. En dus deze hypnotherapie technieken omvatten zaken als hypnose, indrukwekkende visualisatie, NLP en cognitieve acties remedie (CBT).

Hoewel dit ras van de pseudo-medische procedures van het intellect is niet nieuw op welke meestal betekent dat de toepassing ervan in de onderwerp van pond vermindering is in zijn revolutionaire fase.

Laten we doorgaan met het ontdekken van de 3 technieken die ik eerder schetste en de mensen achter al die systemen en hun vorderingen.

Gastric Intellect Band Therapie

Revolutionaire opereren op het gebied van maagband Hypnose voor Weight Reduction werd uitgevoerd door twee hypnotherapeuten gedragen door de namen van Martin en Marion Shirran. Deze partner en echtgenoot groep heeft hun methodes handelsmerk als Gastric Mind Band TM en de toepassing in Europa geleverd door middel van de Elite Clinic gevestigd in Spanje.

De Shirrans hebben een echt gemeld hogere prestatie tarief met de Gastric Head Band TM – ongeveer zeventig vier procent. In de eerdere 4 een lange tijd dat ze behandeld hebben meer dan vierhonderd klanten met dit soort lichaamsgewicht daling hypnotherapie. Ze hebben plannen om hun vier klassen $ 3, 000 behandelmethode therapie bij De Benestar Centre in New York Stad in het rond nabije toekomst.

Beide even Martin en Marion Shirran bezitten diploma in Medische hypnose en zijn gecertificeerd presenteren en geregistreerd bij de Amerikaanse Raad en Britse Institute of hypnotherapie. Marion is een lid van het Verenigd Koninkrijk IBS Registreren.

In 2005 verwierf Martin aanvullende coaching en daaruit kreeg een primaire certificering in REBT (Cognitieve Gedragscode Behandeling) aan de Universiteit van Psychologie aan Birmingham College. Hij is ook lid van het Verenigd Koninkrijk Cultuur voor de Gedrags-medicatie en het Internationaal Hypnose Research Institute.

De Shirrans hebben de laatste tijd geprofileerd in een ABC News video kun je bekijken door hier te klikken.

Hypno-band methode

De Hypno-Band TM werd opgericht en door John MacLean geformuleerd. Het plan is gemaakt voor personen met een System Mass Index (BMI) van rond de 25. John gelegen standaard hypnotherapie was niet voldoende om hulp mensen met een superieure BMI.

John maakte de Hypno-Band TM manier van handelen die leveraged op de functie van de Mirrans maar gebundeld.

De Hypno-Band TM is verkrijgbaar via erkende beoefenaars waarvan er op dit moment meer dan 270 in de twaalf landen die de VS omvat De methode bestaat uit meerdere klassen met CD of MP3’s voor versterking. Kosten waarschijnlijk berust op van de hoeveelheid klassen verwacht en op locale.

John MacLean verklaringen de Hypno-Band TM is de werelden No.One maagband hypnotherapie proces . Zijn onderneming Newwave Hypnotherapie is meestal gebaseerd in Mallorca, Spanje en Exeter, UK

Sheila Granger’s Digital maagband Procedure

Sheila Granger is een medisch hypnotiseur in Beverley, Yorkshire, UK Sheila heeft geleid tot iets van een opschudding in de Britse media met haar individuele versie van Digital maagband therapie en belijden een 95% prestatie bedrag. Ze onderhoudt de Britse NHS kon besparen tientallen miljoenen ponden zowat elke jaar door gebruik hypnotherapie plaats van uit te betalen voor de maag-bypass medische procedures voor obese personen. De chirurgische techniek is zeer duur.

Grangers beweert te kijken naar onder 40-vijftig klanten een 7 dagen 12 uur per keer, en een kant en klaar overzicht van twee maanden. Sheila geëxecuteerd haar eigen proces van vijfentwintig mensen gebruik te maken van haar procedure en 24 personen misplaatst een totale gecombineerde van 203 pond in drie maanden.

Grangers functie wordt volledig ondersteund en door de typische hypnotherapie Criteria Raad geregistreerd in het Verenigd Koninkrijk en is de bewoner hypnotherapeut voor de NHS radio.

Granger bezocht New York de hele oktober 2010 en voerde onderwijs lessen in haar individuele virtuele maagband Hypnose cursus van actie naar andere hypnotherapeuten.

obesitas en type 2 diabetes problemen in de VS en maagband Hypnose

Sommige ding divers te maken met het gewicht daling is ongetwijfeld nodig in de ons.

Volgens het Nationaal Instituut voor de algehele gezondheid, veel meer dan vijfenzestig pct van de volwassenen in de Verenigde Staten zijn mollig, overgewicht of morbide overgewicht. Het bedrag van obesitas gestaag klimmen over de afgelopen paar jaar. Personen die te veel kilo’s op hun lichaam dragen zijn op gevaar voor een veelheid van ernstige gezondheids-en fitness problemen. Voorbeelden van deze bevatten hartaandoening, beroerte, allerlei soorten meeste kanker en diabetes.

De toename van obesitas is ook verrijkt een groeiende toename stijl II (of variëteit 2) diabetes. Het is van mening door de American Diabetic Association geeft die zo talrijk als 21 miljoen mensen gaan door van diabetische problemen al een verondersteld 54.000.000 mensen zijn gecategoriseerd als pre-diabetes problemen. Voor die mensen die niet bekend met pre-diabetes is een welzijn probleem gekenmerkt door een bloedglucose bedrag dat wordt verhoogd, maar niet, maar aangekomen in het stadium dat is gevonden bij mensen met type II diabetes problemen.

Er is een directe verbinding tussen overgewicht en stijl II diabetes problemen. In werkelijkheid meer dan 85 procent van deze die zijn gediagnosticeerd met een soort II diabetes zijn mensen met overgewicht of overgewicht.

Als de verklaringen van de maagband Hypnose worden bevestigd dan is het echt een techniek die sterk kunnen ver de gezondheid en het leven van deze mensen te verbeteren, zonder dat de risico’s, met een operatie.

Overgewicht daling is extra dan een dieet regime

De kilo verval en dieetprogramma markt pakt het algemeen slechts een enkele poot van het gewichtsverlies ontlasting. Grotendeels een dieet plan zal tijdelijk functioneren voor een persoon die aan lichaamsgewicht verliezen. Ja, je moet het dieet regime dat presteert voor u krijgen, maar ze zijn ontwikkeld om gezond levensmiddel in de juiste onderdelen in te voeren, dus als u zich houdt aan het programma je zou denken dat het zou vertalen naar vetreductie, correct?

Dit is natuurlijk niet de omstandigheden. De juiste voeding plan voor u samen met enkele oefening – ook al is het eigenlijk gewoon een wandeling – moet echt deel van manier van leven variaties. Voor sommige mannen en vrouwen die nauw zwaarlijvig verwerven om te oefenen is niet de eerste fase, maar moet een doel zijn.

Maar het verkrijgen van een gezonde manier van leven is meer dan alleen het krijgen van een dieet regime systeem of het plannen van een wandeling een paar situaties een 7 dagen. U moet alles zetten in actie en te houden om het programma totdat uiteindelijk verandert in je manier van bestaan. Het is een vitaal onderdeel van wie je bent.

Dit is waar het eten plan sector naar beneden is gevallen en de plaats hypnotherapie wordt steeds geleidelijk gebruikt om de vetreductie vervullen doelstellingen van mensen die hebben niet in een geweest positie om het lichaamsgewicht af te houden, of zelfs naar 1st basis van hun lichaamsgewicht verliezen bereiden.

Hypnotherapie pakt de lastige dingen van vet verlies. De Shirran’s, John MacLean, en Sheila Granger hebben applicaties die te maken hebben met de andere poten van het lichaamsgewicht verlies ontlasting, en het aanpakken van de kloof van het verschuiven van gedragingen om deze belangrijke levensstijl variaties hun shoppers wanhopig willen helpen geproduceerd.

Het is nog steeds redelijk vroeg dagen voor maagband Hypnose en verbeteringen zal worden gedaan om de verschillende strategieën die we hebben gesproken over vermeld hier, maar het succes zien er veelbelovend uit. En als deze discipline bezigheden je dan raad ik je aan het testen van de nuttige bron segment beneden die ik zal toevoegen aan als nieuwe info resultaten in worden aangeboden.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.