Maakt gebruik van en Wellness toegevoegde voordelen van Gerst Grain

Vormen van Gerst

Gerst wordt uitgelegd aan de oudste van alle geteelde granen en is de belangrijkste brood plant tussen de historische Hebreeën, Grieken en de Romeinen geweest. De Latijnse titel voor gerst is Hordeum vulgare. Gerst wordt verklaard te zijn ontstaan ​​in Ethiopië en Zuidoost-Azië, waar door hij is gekweekt voor veel meer dan tien, 000 vele jaren. Het is onderdeel van het gras echtgenoot en kinderen en is een wijdverspreide nietje in menselijke en dierlijke gewichtsverlies plannen. Gerst is welvarend in zetmeel en suiker en minimaal in overtollig vet en eiwit. Gerst is een ongelooflijk goed aanbod van zowel even oplosbare en onoplosbare vezels en selenium. Het is ook een uitstekende bron van fosfor, koper en mangaan. Gerst kan eenvoudig worden gekweekt en 1 van de meest bekende graangewassen. Het is een korte-seizoen, vroeg bloeiende gewas. Dat gezegd hebbende, is het niet een gewas aanvaardbaar is voor de subtropische gebieden. Het wordt meestal geoogst in ongeveer tweehonderd dagen snel na het ontkiemen, wanneer de scheuten minder dan een meter hoog. In de bouw lijkt het gerst tarwe en haver. De korrels van gerst in het algemeen variëren van zwart tot violet, maar de meeste van hen zijn van een maïs tint.

Er zijn twee primaire vormen van gerst die zijn gecategoriseerd meestal gebaseerd op het aantal rijen van graan getuige toen de hoofden van de stengels worden beschouwd als voorbij. Ze zijn

 • 2-rij gerst
 • zes 6-rij gerst
 • Volgens de Islam Profeet Mohammed wordt gemeld om deze voor te schrijven graan voor zeven voorwaarden. Sommige van de industriële producenten van gerst zijn Canada, Verenigde Staten, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Rusland.

  algehele gezondheid Winsten van Gerst

  Barley heeft diverse gezondheids-en fitness voordelen. Het is geïdentificeerd om zijn vermogen om gemak diabetes superieure cholesterol en gewichtsproblemen steun. Het is ook nuttig tegen aandoeningen zoals atherosclerose, diabetes, insulineresistentie en vele anderen. Aangeboden onder zijn enkele van de extra voordelen.

 • Gerst is lager in overtollig vet en wordt geïdentificeerd aan verlangen sommige vormen voor voedsel ongelooflijk nuttig om deze die willen overgewicht schuur te verlagen en daarmee. Het functioneert als een eetlustremmer producerende personen het gevoel dat ze veel meer dan ze zeker hebben gegeten.
 • Gerst is significant is oplosbare vezels en kan gekapt cholesterol en bloedglucose bereiken. Het kan helpen in het gehele lichaam minimaliseren van het cholesterolgehalte als voedingsvezels gerst bindt aan galzuren en hulpmiddelen beschikken ze als gevolg van de ontlasting. Het consumeren van Gerst wordt genoemd om te kalmeren en rustige de darmen. Voedingsvezels in Gerst is nuttig in het produceren van uw spijsvertering te bedienen moeiteloos en behouden van een gezonde dikke darm. De vriendelijke micro-organismen aanwezig in de grote darm fermenteren de onoplosbare vezelgehalte materiaal van de gerst boterzuur welke kenmerken de belangrijkste brandstof voor darmcellen vormen. De onoplosbare vezels in gerst wordt ook uitgelegd aan de vrouwtjes te helpen bestrijden van de ontwikkeling van galstenen.
 • De Koperen aanwezig in gerst bekend is praktisch bij het verminderen van de tekenen en symptomen van reumatoïde artritis. Koper helpt bij het houden van het aanpassingsvermogen in de bloedvaten, botten en gewrichten.
 • Gerst in niacine, die zeer nuttig zijn bij het verminderen van de dreiging van cardiovasculaire aandoeningen en bloedstolsels wordt geladen.
 • Barley is ook heel goed voor mensen die lijden aan diabetes problemen en kan de plaats van de reguliere voedingsmiddelen precies waar rijst is verboden te overwegen. Gerst kan een nog veel beter ontbijt beslissing dan haver misschien wel voor mensen met Vorm twee diabetes. Het consumeren van Gerst wordt erkend als de kans op diabetes problemen aanzienlijk te beperken.
 • Gerst kan bewijzen echt nuttig in het genezen van de kindertijd bronchiale astma te zijn.
 • Het is eenvoudig te verteren en kan worden geleverd aan invaliden.
 • Gerst is diureticum, levert heldere urine en is waardevol in koortsen. Het kan worden gebruikt als voedingsstof in de omstandigheden van slijm colitis of eenvoudige diarree met koorts.
 • Gerst bevat Selenium die waardevol is in het behoud van de elasticiteit van de huid en beschermt het van radicale problemen. Het heeft ook mangaan, die zal werken met de B gesofisticeerde vitaminen en biedt een totaal gevoel van welzijn.
 • Gerstegras gezamenlijk wordt gebruikt Chinese geneeskunde. Het rijk aan vitaminen A, C, B1, B2, foliumzuur, B12, calcium, ijzer, kalium en chlorofyl. Het is aan te raden om ziekten van de milt of onvoldoende vertering worstelen. Het is ook gebruikt om kwalen dergelijke depressie of psychische onbalans. Gerst gras is een sterke antioxidant die wordt verondersteld om te helpen het totale lichaam te elimineren kankercellen en overwinnen van een aantal voorwaarden, samen met acne en zweren.
 • Maakt gebruik van Barley en sommige voedzame recepten

  De voornaamste maakt gebruik van Gerst zijn als diervoeder, zaad en mout productie. Naast het feit dat de cruciale component in bier en whisky, het maakt gebruik van voor gerst mout bestaan ​​uit extracten, siropen en smaakstoffen. Gerst wordt gebruikt als verdikkingsmiddel en smaakstof in soepen, stoofschotels, jus, stoofschotels, kind voedsel, gebakken goederen en ijs product. Gerst kan gebruik worden gemaakt van in recepten die moeten hebben om te verhogen door het combineren van gerstemeel met tarwebloem.

  hieronder Gespecificeerd beneden zijn een aantal gezonde recepten met behulp van Gerst.

  Gerst Pudding

  Kies vier eetlepels van gerst poeder en maak een slanke pasta met inbegrip van melk aan. Integreer 1 kopje gekookte melk, 1 theelepel boter, twee theelepel suiker, nieuwe citroenschil voor het op smaak en twee eieren die goed is overweldigd up. Meng alle ingrediënten effectief. Giet het in een ovenschaal en bak gedurende een uur en een van 50% in een langzame oven.

  Lemon Barley Water

  Geniet van een handvol ruwe gerst in 4 brillen van drinkwater. Bieden aan de kook en reduceren tot vijftig procent. Druk en insert limoensap aan. Dit is een zeer voordelig algehele drankje gezondheid.

  Enkele andere favoriete recepten met Gerst zijn Gerst Tea, Gerst Pilaf and Barley Brood.

  Category: Gezond eten

  Comments are closed.