Maaltijden Dat Ondersteuning Kristalhelder Acne

Lijnzaadolie kan worden waargenomen op elk welzijn etenswaren winkel en is vrij zacht en ongecompliceerd te proberen te eten. Je kan kiezen door de lepel of meng het in uw smoothie. Lijnzaadolie is rijk aan Omega vetzuren, die smeren en voeden organen van het lichaam.

Bananen helpen het systeem te genereren goede bacteriën, en helpen spoelen van de slechte micro-organismen die helpt leiden tot acne. Bananen zijn snel te proberen te eten door hen zelf, en slechts een van de belangrijkste factoren in het zits-vechten smoothie.

Bosbessen zijn vrij hoger in antioxidanten, die de poriën en de huid tegen vrije radicalen in het verdedigen. Ze zijn heerlijk en een van de superfoods die smetten strijden.

Spinazie is hoger in vitamine A, wat helpt bij de mobiele omzet van uw huid. Nemen spinazie aan uw salade of betrekken bij de acne-vechten smoothie.

In een blender, mix twee bananen, twee kopjes sinaasappelsap, 2 el. lijnzaadolie, 1 kopje bosbessen en 1 kopje spinazie. Meng tot slot schoon. Drink een glas smoothie na een werkdag en je huid zal je dankbaar voor zijn.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.