Maatregelen om Na ontdoen van acne breakouts

zachte zeep de huid te reinigen zonder drogen of irriteert. Als je zijn het aanbrengen van een harde zeep, heeft je poriën en de huid aandoening vrijwel zeker verslechterd als een uitkomst. Schakel over naar een zacht reinigingsmiddel, dit soort als basis. Bij het wassen, schuim uw deal met zorgvuldig en spoel af met H2O. Probeer duidelijk van het wrijven of schrobben het gezicht te blijven, die de huid kunnen irriteren.

benzoylperoxide product helpt duidelijk de huid snel, en kan worden verworven in verschillende concentraties, zoals 2,5%, vijf% en 10%. Hoewel het logisch lijkt om de maximale energie product te gebruiken, kan dit echt leiden tot ongewenste reacties op de poriën en de huid, dit soort als roodheid en schilfering. In overeenstemming met Acne.org, is superieur aan een concentratie two.5% gebruiken, maar gebruik maken van een meer substantiële volume van. Dit wist de poriën en de huid, zonder nadelige gevolgen voor het. U kunt over benzoylperoxide komen in drogisterijen, of het verwerven van een concentratie two.five% op het net op Proactiv.com.

Wanneer u benzoylperoxide gebruiken, is het zeer belangrijk om de poriën en de huid perfect te hydrateren. Uithouden tot de benzoylperoxide crème geheel droogt, dan gebruik een royale hoeveelheid geld van de olie-gratis moisturizer gebouwd voor het gezicht. Sommige moisturizers die olie hebben kunnen verstoppen de poriën, zodat het verwerven van een olie-gratis bereik zal de huid te houden van de productie van nieuwe vlekken wanneer hydratatie van de huid. Oil of Olay Olie-Geen kosten Lotion voor Gevoelige huid is het aanbevolen moisturizer op Pimples.org.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.