Major Ongelijkheden Onder Klinisch Psycholoog en Welzijn Psycholoog

Klinisch psychologen variëren van algemene gezondheid psychologen in zinnen van de over-all instructie. Terwijl doctoraten zijn essentieel voor beide stijlen van psychologen, de belangrijkste curriculum is verschillend. De wetenschappelijke psychologie gebieden veel meer nadruk op de beoefenaar product van de psychologie, coaching leerlingen psychologie in een verscheidenheid aan opties uit te oefenen. Bij algehele gezondheid psychologie systemen psychologen kunnen voorbereiden om als beoefenaars, wordt extra nadruk gelegd op het uitvoeren van analyses. Alle door een doctoraal programma, klinisch psychologen krijgen belangrijkste curriculum klassen verbonden aan individualiteit psychologie, psychologische toestanden, abnormale gewoontes, stress en constructieve psychologie. Scholing Een welzijn psycholoog benadrukt veel meer organische kennis, het kennen van de kruising van de biologie en gedrag. Cursussen die een welzijn psycholoog zou kunnen kiezen bestaan ​​uit vakken op de fysiologische psychologie, wanorde processen, en bio-gedragsmodellen van ziekte.

Hoewel wetenschappelijke psychologen nadruk op het verminderen van de tekens en symptomen van psychische algehele gezondheid stoornissen, behandelmethoden algehele gezondheid psychologen ‘vertrouwen veel meer op de opleiding coping-mechanismen. Wetenschappelijke psychologen huren verschillende remedie methoden, afhankelijk van de client. Procedure keuzes omvatten zaken als huwelijk en echtgenoot en kinderen remedie – uitvoeren met paren en familieleden om verenigingen te versterken. Andere therapieën klinisch psychologen gebruiken zijn cognitieve en gedrag therapie — helpen een bepaalde persoon aan te passen zijn overweegt processen en gedragingen te leveren over gunstige alter. Gezondheid en fitness psychologen educatie van de consument omgaan tactiek, dit soort als ontspanning therapieën, stam-en biofeedback.

Studie door klinisch psychologen richt zich op het principe en volgen van het veld en papierwerk de empirische kracht van de wetenschappelijke psychologie. Medisch psychologen ook de analyse mentale ziekten, zoals melancholie, schizofrenie, en identiteit voorwaarden. Analyse in welzijn psychologie richt zich op bijzondere omstandigheden, dit soort als de meeste kankers, diabetes problemen, hypertensie, en op lange termijn pijn. Algehele gezondheid psychologen exploratie hoe culturele, psychologische en sociale componenten van invloed deze kwesties. Deze specialisatie richt zich ook op het produceren van evenwichtig leven te kwaal te voorkomen.

algehele gezondheid psychologen ontwikkelen toepassingen en genezing programma een grote verscheidenheid van ziekten en ongezonde levensstijl overwinnen. Troubles waarin welzijn psychologen krijgen in verband omvatten dingen zoals het genereren van plannen om mannen en vrouwen te ondersteunen ophouden het roken van sigaretten, zich te ontdoen van overtollige gewicht, blijven fysiek actief te zijn, en te reguleren stress. Aan de andere kant, klinisch psychologen in het algemeen uit te voeren met en omgaan met psychische ziekten. Deze verscheidenheid aan psycholoog kon behandelmethode ideeën te tekenen of symptomen van obsessief-compulsieve stoornissen (OCD), het belangrijkste melancholie, en andere geestelijke welzijn moeilijkheden gemak te stellen.

Category: Dieten

Comments are closed.