Managing Puistjes Littekens Normaal: Tea Tree Oil Noodzakelijke en Diet plan Aanbevelingen

Zits en Tea Tree Onderzoek

Wetenschappelijke studies en ontelbare omstandigheid rapporten hebben de realiteit getuigd, dat de Tea Tree olie (een aromatherapie belangrijke olie), in individuele, is beslist waardevol en krijgt ontdoen van puistjes effectief .

De beoordeling is uitgevoerd op 124 mensen vandaag de dag bezit van een verscheidenheid van soorten van acne. 1 sectie van de vrijwilligers werd beheerd met behulp van de Tea Tree olie, terwijl een ander segment werd toegediend benzyl peroxide (de typische therapie routine voor acne). Tea Tree olie aangetoond fantastische en snelle effecten en belangrijker nog, geen controles over de eventuele nadelige gevolgen

Wat is Acne:.? Oorzaken van puistjes

Acne is een probleem dat zal betrekking hebben op de natuurlijke olie klieren gelegen onder de poriën en de huid. Deze zuivere olie klieren maken talg die is bedoeld om de huid gezonder te behouden en gehydrateerd. In dat mensen met hormonale onevenwichtigheden of zwakke poriën en de huid behandeling programma, deze klieren hebben de neiging om verstopt daaropvolgende in ophoping van talg in deze klieren. Meer kan deze accumulatie besmet raken die kon eindresultaat in ontsteking en littekenvorming van de poriën en huidweefsel.

Er zijn tal van dingen die worden beschouwd als toe te voegen aan de ontwikkeling van acne,

 1. Hormonale veranderingen en onbalans worden beschouwd als de belangrijkste elementen zijn. Dit verklaart waarom hogere percentage jongeren lijdt aan acne tijdens de puberteit. Nog verder, acne is ook voorkomt onder de vrouwtjes vanwege hormonale verbeteringen met behulp van positie tijdens de menstruele cycli.
 2. Belabberde poriën en huidverzorging, abnormaal gebruik van make-up die chemische stoffen bevat, etcetera worden ook wel gezien als een mogelijkheid invloed op de ontwikkeling van puistjes. Aromatherapie en voeding zijn gedacht effectief in het beheer van acne en acne merken

Voordelen van Tea Tree Oil Kritische zorgen voor acne Scar

Tea Tree is inheems in Australië. Het is een struik die gedijt in moerassige gebieden. De olie wordt verkregen uit de bladeren en twijgen van de struik. De olie ruikt kruidig, krachtig en vrij geneesmiddelen. Het is een sterke anti-schimmel, anti-virale en anti-bacteriële en helpt tegen talrijke besmettelijke aandoeningen.

 • Tea tree olie is van onschatbare waarde in de bloeiende verhelpen van acne en acne littekens, vlekken, en vergrote poriën.
 • De olie helpt voorkomen en stopt bacteriële uitbreiding en compenseert hun onveilige producten en oplossingen.

 • Tea tree balanceert de talgproductie generatie door de poriën en de huid, hydrateert de huid en uitroeit onaangename littekens, alles in slechts een interval van 3-4 maanden.
 • Tea Tree toegevoegd vermengd met Aloë Vera gel is een prachtig gebied van gezicht en nek masker die de huid beschermt en verzacht ontstekingen.
 • Waarschuwing: De Tea Tree olie niet gebruiken op een heel gevoelige huid. Gebruik met mate, en vaak gemengd met een vervoerder olie (deze als amandelolie of jojoba-olie).

  eten plan en maaltijden te beheren acne littekens

  Dieet plan en zelf de behandeling voert een belangrijk doel in het beheer van zits,

 • verbruiken veel h2o dag tot dag. Blijf je perfect gehydrateerd. Een minimum bedrag van drie liter voor elke dag wordt bepleit. Water spoelt alle schadelijke afvalstoffen uit het menselijk lichaam, hydrateert de huid en verbetert de teint enorm.
 • Vermijd verwerkt en geraffineerde voedingsmiddelen. Deze voedingsmiddelen hebben een hoge concentratie van transvet, die leiden tot hormonale onevenwichtigheden en het resultaat in acne
 • Plaats twee porties van de naast uw dagelijks dieet: citroenen, zoete limoenen, sinaasappels, tomaten, paprika, mango’s, spruitjes, broccoli, of peterselie. Deze levensmiddelen zijn nochtans barstensvol vitamine C en anti-oxidanten die de enige vitamine die een optimale huid welzijn bevordert. Dieet is essentieel voor de behandeling van acne.
 • Zorg ervoor dat je probeert om een ​​handvol noten per dag (walnoten, pistachenoten, cashewnoten, pinda’s en amandelen) eten. Ze bieden honderden zink, een zeer belangrijk mineraal dat acne behoudt in het management.
 • Onregelmatige stoelgang en hardnekkige constipatie zijn enorme obstakels voor een mooie huid. Maak gegarandeerd je hebben gemeenschappelijke stoelgang.

  Last van alle

 • , hebben een gemeenschappelijke poriën en de huid behandeling regime. Op geen enkele wijze overslaan op reiniging, versteviging en hydratatie van de huid. Schrob de ervaring, het moment dat een week kiezen voor de poriën en de huid items waarbij h2o stichting, niet een oliebasis hebben.

  Category: Gezond eten

  Comments are closed.