Manieren om Aid Folks End Snurken

Een bijzonder van de beste methoden om mensen in staat stellen en vrouwen stoppen met snurken is om de slaaphouding veranderen. De luidste snurken gebeurt wanneer de slaper opnieuw wordt liggend op zijn rug. Deze positie laat de comfortabele weefsels van de mond naar de luchtwegen veroorzaken om te zetten in slank. Wanneer de slaper probeert in te ademen, de zachte weefsels trillen als de lucht passeert boven hen.

draaien de slaper ongeveer op slechts een aspect vaak stilt het snurken, simpelweg omdat de zachte weefsels hangen aan het aspect om veel meer lucht toe te bewegen via. Zo lang als de persoon die snurkt blijft op zijn kant sluimeren, moet het snurken niet meer terug.

Een van de meest effectieve procedures voor het beheer op lange termijn, luid snurken is een constante spanning optimistische luchtweg machine (CPAP), volgens de Mayo Clinic. Een CPAP-apparaat bestaat uit een masker dat wordt gedragen door de dwarsbalk verbonden door een lange slang een luchtcompressor. De CPAP krachten perslucht om het masker en in de luchtwegen van de slaper. De lucht spanning helpt bij het behoud van de luchtwegen te openen wanneer de comfortabele weefsels van de mond tot rust komen voor de duur van snooze. De lucht stam kan worden aangepast verhogen of verlagen de spanning zoals vereist. Een CPAP is een gezondheidszorgeenheid die moet worden aanbevolen door een arts. De persoon moet worden geïnstrueerd over het juiste gebruik en routineonderhoud.

Over-the-counter apparatuur die ten doel heeft de luchtwegen openen door een strook over de neus kan eventueel voor sommige mensen.

Extreme snurken kan de slaap verstoren van een partner, van tijd tot tijd noodzakelijk haar te rusten in een afzonderlijke ruimte. Verstoorde slaap kan leiden tot een selectie van gezondheid en fitness zorgen, vermoeidheid en prikkelbaarheid omvat. Slapen in verschillende kamers kan een destructieve resultaat op intieme associaties hebben.

De Mayo Clinic stelt dat de operatie is direct beschikbaar voor rechts voortdurende significante snurken, maar moet slechts als een eerdere toevlucht te worden beschouwd. Chirurgische methoden bevatten elimineren losgemaakt overtollige keel en mond weefsels of escalerende de stress van het zachte gehemelte. Deze procedures zullen het weefsel dat meer dan de luchtweg gedurende de snooze zakt verwijderen. Lange-zin hulp van snurken door chirurgische ingrepen heeft ongeveer een 50 pct vooruitzicht van goede resultaten.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.