Maskers om te ontdoen van acne breakouts Rapid

Voor het snel verhelpen van acne, gebruik maskers 1 of twee periodes van een 7 dagen om de poriën goed schoon te houden en het verminderen van irritatie. Een persoon gemeenschappelijke handgemaakte acne masker is met zuiveringszout en water. Baking soda is perfect om te gebruiken voor de behandelingsmethode van acne, want het is mild genoeg voor dagelijks gebruik tijdens het scrubben de dode huidcellen die zits moedigen. Degenen met fijne poriën en de huid mag alleen gebruik maken van dit masker en alle andere acne behandelingen het moment dat een week om eventuele irritatie te verminderen.

Om een ​​masker te maken, meng ongeveer 4 eetlepels met voldoende water tot een pasta-achtige consistentie te ontwikkelen. Gebruiken om het gezicht in een cirkelvormige beweging, speciaal rond de neus, voorhoofd en kin (ook geïdentificeerd als de T-zone), waarbij met acne is mogelijk plaatsvinden. Laat voor het masker te zitten voor ongeveer vijf minuten om er zeker van dat het reinigen van de poriën en scrubben levenloze poriën en huidcellen van de eerste laag van de opperhuid. Spoel met koud drinkwater en dep ze droog.

eieren zijn een ideale component te gebruiken voor een verscheidenheid van huid problemen, speciaal anti-aging en puistjes. Eiwitten bevatten eiwitten die zullen helpen bij de wederopbouw en de poriën en de huid te herstellen, vooral als littekens van acne is verstreken. Het eiwit is ook praktisch in het wegnemen overmatige olie, waardoor breakouts wanneer samengevoegd met dode huidcellen en verstopte poriën.

te ruimen mee-eters, whiteheads en het minimaliseren van de verschijning van acne littekens, het ontwikkelen van een masker gebruik van twee eiwitten sloegen ze zachtjes voor gebruik te maken van op het gezicht. Direct na het aanbrengen, laten drogen voor ongeveer 20 minuten en spoel af met ontzagwekkende drinkwater en dep de huid droog.

Eigeel ook een uitstekende acne masker therapie aangezien de dooiers omvatten vitamine A, die ook helpt minimaliseren het uiterlijk van littekens. Gebruik de soortgelijke techniek als bij eiwitten, laat gedurende ongeveer twintig minuten, spoelen en daarna droog.

Havermout functies om de overtollige olie die wordt veroorzaakt door breakouts absorberen en afwezige dode huidcellen te exfoliëren.

up Grind over een enkel kopje havermout, zodat het een fijn poeder zal worden om een ​​acne masker te genereren. Kook het met een / 2 kopje h2o in overeenstemming met de instructies, en laat hem afkoelen na het werkelijk wordt bereikt. Nemen een eetlepel honing om het masker wat textuur moet worden gebruikt om de confrontatie zo perfect te hydrateren en voeden de huid geven. Gebruik maken van het masker op het gezicht, waardoor het zitten voor minimaal twintig minuten of tot droog. Verwijderen met lauw water en dep ze droog.

Category: Supplementen

Comments are closed.