Master Chef Graham Elliot pronkt zijn ongelooflijke overtollig gewicht te verliezen

â € ~ Master Chef ‘Graham Elliot was niet verlegen in pronken zijn lichaamsgewicht daling op twitter. De â € ~ Master Chef ‘kiezen heeft vergoten £ 128. tot dag. ABC Informatie geproduceerd op 5 december 2013 Graham Elliot’s verbazingwekkende vooraf en onmiddellijk na beelden en zijn oefening routine routine.

Nog een ander probleem dat bijgestaan ​​Elliot elimineren 128 kilo snel is hij ervaren maag mouw chirurgie. In maag mouw chirurgie, ze verwijdert de meeste van de buik (80%) en een kleine bus, zoals buik in de vorm van een klein fruit (banaan). Naast het vinden van chirurgische behandeling, hij ook bewerkt zijn ongezonde manier van leven aan een gezonde manier van leven afhankelijk van lichaamsbeweging en gezonde maaltijden.

Hij een tijdje geleden voltooide de Ditka Sprint, hoewel het dragen van een faux snor , met zijn echtgenote door zijn facet in een stuk minder dan 35 minuten. Hij droeg de valse snor te eren Mike Ditka. Hij adviseerde Individuen tijdschrift hij ervaren is joggen doen het werk tot op dit moment uitgerust om drie mijl bedienen. Hij ging verder met te zeggen wanneer hij stak de afgewerkte lijn voelde hij een enorme gevoel van een prestatie.

Hij is het opzetten van de bediening van de Chicago marathon up komende jaar, samen met met zijn functioneren goede vrienden en chef pals Gordon Ramsay en Joe Bastianich.

__________________________________________________________________

Houd mij op Twitter, Fb Dieet plan en fitness webpagina, Facebook veganistisch website pagina of een abonnement op, zodat u kennis kan worden gesteld van de onlangs gepost dieet en gezondheid nieuws!

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.