Medische professionals slam OTC schildklier supplementen als gevaarlijk voor uw gezondheid en fitness

gezien de advertenties voor no-recept nodig schildklier voedingssupplementen en verbaasd als ze kunnen ondersteunen u eenvoudig pond extra te laten vallen? Heeft uw welzijn niet in gevaar brengen, alert endocrinologen die de voedingssupplementen en gelegen ingrediënten die je hart, hormonale harmonie kan pijn geanalyseerd en zelfs stress en angst veroorzaken, beweerde MedPage op 18 december.

Om het gedrag van de onderzoeken, Grace Kang, MD, hoofd van de endocrinologie in Landstuhl Regional Healthcare Center in Duitsland, en collega’s geëvalueerd tien favoriete schildklier voedingssupplementen. Van die mensen voedingssupplementen, die geen recept, 9 van de 10 voedingssupplementen nodig had detecteerbare niveaus van schildklierhormonen.

Als genomen op raadzaam dag doses, die voedingssupplementen zou bijgevolg in hogere bereiken dan geadviseerd door artsen. Het resultaat:. Facet gevolgen van dit soort als substantiële hart bedrag, transpireren, en stress, volgens Stephanie Lee, MD, PhD, directeur van de schildklier algehele gezondheid midden in Boston Health-gerelateerde Midden

‘ boven de toonbank schildklier voedingssupplementen zijn niet bedoeld om enige schildklierhormoon bevatten ‘Lee genoemd. ‘Maar u zult geen feit-in-labeling in deze voedingssupplementen vinden.’

Als een resultaat, mensen die denken dat ze ontvangen beschermd dosissen kruiden ‘kan blijken te sterk en serieus hyperthyroid zijn. ‘

Het is echt onveilig, zowel van degenen voor personen die nooit zal schildklier medicatie zo effectief als deze moeten die voorheen het krijgt, is ze extra.

Deze voedingssupplementen zijn gekomen te zijn populair voor degenen die hopen voor een boost bij gewichtsvermindering. Zelfs zo, Lee stelt dat aanzienlijk minder dan tien procent van de meisjes eigenlijk hypothyreoïdie en willen hormoonvervangende. In dit soort omstandigheden, artsen volledige evaluaties en schrijven een voorzichtig berekende hoeveelheid.

De Food and Drug Administration classificeert schildklier geneeskunde als het bezit van een slanke therapeutische index.

‘Dat betekent meestal het geldbedrag van medicatie is dus van cruciaal belang om gewoon een goede hebben, dat het vereist artsen observeren en evalueren hormoonconcentraties, ‘beschreef Lee

Accentueren het gevaar van deze voedingssupplementen:. Inclusief ingrediënten. Sommige pillen bevatten jodium, terwijl sommige anderen worden geproduceerd uit zeewier. Het uiteindelijke resultaat: Verontreiniging met zware metalen, met name arseen, zei Lee. Zeewier wordt blootgesteld aan deze stoffen in het zeewater en als het echt droog is, kan het arseen en andere verontreinigingen te concentreren.

‘Het is echt onveilig om deze voedingssupplementen te nemen,’ zei Lee. ‘Je weet maar nooit wat er in zit.’

En de Mayo Clinic waarschuwt dat terwijl sommige mensen gebruiken holistische variaties van de schildklier behandeling, worden ze ‘worden aangeboden door enige recept en mag niet worden verward met de klier concentreert aangeboden in alle-natuurlijke voedingsmiddelen handelaren Deze goederen worden niet gereguleerd door de Food and Drug Administration, en hun kracht en zuiverheid is niet echt zeker van zijn ‘

Base lijn:.. Als u denkt dat u zou kunnen hebben schildklier problemen, praten met uw zorgverzekeraar plaats dan zelf voorschrijven gezondheid supplementen. Symptomen zijn onder meer zaken als het lichaamsgewicht te verkrijgen, uitputting, obstipatie en depressie.

veel meer informatie over hoe je schildklier invloed op uw kilo’s door te klikken op hier genoemde dr. Mehmet Oz rationalisatie lezen.

Category: Dieten

Comments are closed.