Meditatie en Uw Welzijn: Er is een relatie

Meditatie is geen religie

Met behulp van een paar minuten van uw dag voor meditatie kan wonderen doen voor uw gezondheid en fitness. Meditatie kan je stress te verminderen, waardoor uw risico op het ontwikkelen van hart kwaal vermindert. Sommige mensen volgen zelfs meditatie om zich te ontdoen van migraine complicaties. Een selectie van wetenschappelijke studies zijn gedaan naar het nut van meditatie te controleren. Hier zijn een aantal gedetailleerde factoren waarom deze toepassing kan ideaal zijn voor jou.

Vruchtbaarheid

The University of Western Australia onthulde bevindingen van een onderzoek dat bevestigde dat meisjes meer zeer waarschijnlijk krijgen verwacht toen ze zijn rustig en ontspannen. Een dames evenwichtige stemming kan het uiteindelijke resultaat van meditatie. Normale meditatie heeft ook een effect op mannen die kinderen willen. Kalkoenen Trakya University beweert dat meditatie verhoogt de beweeglijkheid en sperma countboth van deze aspecten kan worden aangetast door angst.

Relief voor problemen met de spijsvertering

Wanneer individuen die het prikkelbare darm syndroom beginnen regelmatig mediteren, indicaties zoals constipatie en een opgeblazen gevoel zijn aanzienlijk verminderd. Dit is de reden waarom meditatie is het raadzaam door wetenschappers van State College of New York. Rapporten hebben ook aangetoond dat mensen met het prikkelbare darm syndroom die mediteren aanvallen van diarree en de totale maagklachten hebben geminimaliseerd.

Psychological Well-Resterende

Als je evenwichtig emotioneel, je niet laten uw moi of de ongewenste ontmoetingen uit het verleden om uw gedrag te reguleren. Mediteren elke werkdag zal u helpen om vrede te sluiten met jezelf, en om gezond te ontdoen van negatieve gedachten die zijn domineren je hoofd. Psychologische harmonie meestal een nemen, terwijl te begrijpen, maar het doen van werk bij het elke individuele werkdag zal je prestatie te verzekeren, in het bijzonder als je je ontwikkeling accepteren naast de weg.

een krachtige immuunsysteem

Volgens een onderzoek aan de Ohio State University, gezien het feit dat meditatie bevordert ontspanning, kan de follow ongelooflijk nuttig zijn voor mensen die herstellen van de meeste vormen van kanker. Het overzicht toont ook aan dat meditatie de kans dat borstkanker zal terugkeren voor klanten in remissie kunnen minimaliseren. Bovendien Universitys herziening ook ontdekt dat 30 maal meditatie verhoogde de cellen in het lichaam die bestrijden en te elimineren kanker. Dit zal mensen veel beter bestand tegen virussen en tumoren te maken.

Hypotensie

De lichaamsbouw is een stuk minder zeer waarschijnlijk te reageren op cortisol en andere druk hormonen bij mensen die het beoefenen van meditatie vaak . Een Harvard professionele medische College beoordeling beweert dat meditatie heeft de mogelijkheid om bloed kracht afnemen, aanzienlijk op dezelfde manier dat de geneeskunde doet. Een gezondheidszorg tijdschrift in Groot-Brittannië ook vastgesteld dat mensen die geleerd hadden om te ontspannen zijn uitgerust om hun bloeddruk aanzienlijk verlagen.

Verminderde Irritatie

Wanneer het systeem wordt onder druk gezet, dit kan leiden zwelling in de gewrichten. Deze irritatie kan de deur openen tot ernstige welzijn aandoeningen zoals artritis, hart-en vaatziekten, astma en psoriasis, in overeenstemming met Emory College wetenschappers. Wanneer het systeem aanzienlijk minder geneigd negatief reageren op angst, zwelling geminimaliseerd en geëlimineerd. Een McGill University studie vastgesteld dat mensen met psoriasis zag duidelijke vooruitgang in hun probleem te wijten aan meditatie.

Final Bekeken

ondersteunen je in het gedrag van mediteren, testen spelen tender nieuwe muziek door je rusttijd of het reserveren van een kamer in uw woning die is alleen voor mediteren. Als u de meeste van uw mediteren doen werken moet u eens overwegen om een ​​gezellige plek te vinden – relatief dan zitten in een ruimte geheel van gebruikte cabines wilt u misschien proberen mediteren buitenshuis

Het podium is te minimaliseren. angst en verdwijnen uw zorgen aan de achterzijde van een paar keer. De veel meer je ‘krijgen in’ meditatie de een veel meer je zal de beloningen van de follow herkennen. U kunt ook houden een meditatie dagboek om je vorderingen in kaart.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.