Meest effectieve Acne Kwetsbare huid Behandeling suggesties om verder naar het Ongecompliceerde houden

Iedereen die ooit heeft doorstaan ​​van acne, of is momenteel worstelen met puistjes, waardeert dat er een heleboel feiten die er zijn met betrekking tot acne gevoelige poriën en huidverzorging. De meeste acne slachtoffers wil een remedie tegen die niet alleen zal duidelijk hun puistjes, maar ook voorkomen of op zijn minst te verminderen lange termijn breakouts.

Sommige dingen die moeten worden vermeden zijn gezicht reinigingsmiddelen die exfoliëren met zanderige stoffen , harde maskers, reinigers of toners. Het is het meest effectief om te zoeken naar producten en oplossingen die speciaal zijn ontwikkeld voor de procedure van acne. Bijvoorbeeld, zou een mens te maken eventueel producten die is voor iemand die de gewone huid en het heeft geen acne medicatie in enig opzicht te nemen. Zij kunnen vinden dat het daadwerkelijk kan irriteren de dilemma en maak bestaande acne verergeren.

Spreken dingen uit de buurt van, een persoon vatbaar voor acne moeten hun gezicht niet aanraken met hun vingers, houden vanwege het feit dat dit kan meer irriteren de huid en leiden tot flare-ups. Het gaat knijpen of popping puistjes, die zou alleen maar acne verergeren en kan littekens veroorzaken.

Daarnaast wees waakzaam bij de toepassing van een product of dienst die olie als het misschien kan leiden tot breakouts. Deze beschikt over haarverzorging goederen met olie in hen, zonnefilters, moisturizers, en make-up. De olie verstopt de poriën, die in de schakelaar zal leiden tot verdere meer puistjes.

Acne gevoelige poriën en huidverzorging begint met het wassen van de deal met op een manier die reinigt, maar droogt niet uit de poriën en huid of verergeren aanwezig acne. Zijn cruciale om een ​​licht reinigingsmiddel dat is niet schurend en bevat hij geen drank.

Dermatologen pleiten voor het wassen van acne huid slechts 2 keer per dag, en direct na zware transpiratie die kan plaatsvinden gedurende sportieve activiteiten gebruiken of andere functies. Extra wassen regelmatig dan zal uitdrogen van de huid.

Hoe verleidelijk het ook is om daadwerkelijk weg te schrobben op pukkels, het toepassen van iets schurende en drogen zal alleen tot overmaat van ramp. Werken met de vingertoppen, een licht ronde schoonmaken motie moet worden uitgevoerd, zodat de poriën en de huid niet te irriteren. Blijf weg van loofahs, washandjes of iets dat is ruw op de huid, die zeer heet water bevatten.

Als je haar vettig is, is het cruciaal om elke dag shampoo met een olie-controlerende shampoo, zoals olie uit de hoofdhuid kunnen veroorzaken puistjes flare-ups op het voorhoofd en op de haarlijn.

acne geneesmiddel dat mogelijk is goedgekeurd door een huidarts, of boven de toonbank, moet worden benut op de huid na een lichte schoon. Een olie-kosteloze moisturizer of make-up kan dan gebruikt worden.

Acne gevoelige huid behandeling moet ook het aanbrengen van een zonnebrandcrème om de huid tegen de schadelijke stralen van de zon veilig te bevatten. Daarnaast kunnen bepaalde medicijnen puistjes wezen leiden poriën en de huid extra gevoelig voor de zon en vatbaar voor het branden te zijn, dus voor mensen die factoren ook, een zonnebrandcrème is van vitaal belang. Samen vormen deze lijnen, zonnebank helpt niet bij het verhelpen van puistjes, heeft het de neiging alleen maar om het nog erger te maken.

Een aantal scheren aanbevelingen voor jongens met acne bestaan ​​uit het bevochtigen van de confronteren met lauw h2o te verzachten de haren en maakt het scheren veel gemakkelijker, met een scherp scheermes veiligheid verder poriën en de huid ongemak te voorkomen, en scheren gelijkmatig om zo duidelijk van nicking acne en het genereren van het nog erger te sturen. Blijf uit de buurt van die af te scheren acne, omdat dit kan leiden tot infectie en verdere flare-ups.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.