Melatonine snooze hormoon stimuleert vetverlies door het induceren van extra vet te verbranden, suggereert onderzoek

Als u hebt op elk moment beschouwd als het nemen van melatonine om u met snooze een goede nachtrust, hebben de onderzoekers ontdekt dat er een onderscheidende meerwaarde aan wat het blijken een voorkeur slapeloosheid oplossing. Melatonine kan gewichtsvermindering verbeteren door het induceren van vetverbranding, een reportage over de Huffington artikel op 19 december.

‘Nieuw onderzoek impliceert dat de slaap hormoon melatonine mogelijk kan inspireren lichaamsgewicht verminderen, door het uitbreiden van de aanwezigheid van een specifiek soort van overtollig vet dat hoofdzakelijk zal helpen verbranden van elektrische stroom, ‘gedefinieerd dr. Michael J. Breus, schrijver van’ The Rest Doctor’s Diet programma Aanpak:. Ongecompliceerde Voorschriften voor het vergieten van Weight Terwijl U Slumber ‘

De verscheidenheid van overtollig vet dat elektriciteit in plaats van verbrandt het opslaan is het ‘beige ongewenst vet,’ waarin de onderzoekers bepaald als een nieuwe stijl van overtollig vet (ze eerder geïdentificeerd die ‘bruine extra vet’ verbrandt ook veel meer extra vet). Melatonine verhoogt het bestaan ​​van beige ongewenst vet net na 6 maanden van melatonine suppletie, merkte de onderzoekers.

Daarnaast melatonine kan de goede kwaliteit en de hoeveelheid van uw slaap te verbeteren, stelt Dr Breus. En dat, in schakelaar, kan u helpen vet schuur en verminderen uw kans op problemen dit soort als diabetische problemen.

‘Slumber blijft een onderschatte instrument in het gewicht-beheer arsenaal. Een typische plattegrond van voldoende, hogere top kwaliteit van de slaap kan een authentieke groot verschil in het vermogen om een ​​gezond gewicht te behouden overtollig maken, en kan in staat stellen om de valkuilen van ernstige welzijn vraagstukken, die Vorm omvat twee diabetes en andere metabolische problemen te verlagen, ‘gespeld hij uit.

Ook de bemanning van wetenschappers uit Spanje en Texas geleerd dat melatonine verhoogt gevoeligheid voor de thermogene extra voordelen van de twee koude en training. Door het triggeren van een verhoogde gevoeligheid, melatonine verhoogt de snelheid van het metabolisme en brengt het lichaam te verbranden nog veel meer lichaamsvet.

Deze bevindingen, in overeenstemming met Dr Breus, verbeteren vroegere experimenten vertonen dat de goed vond complement kan ook voorzien zijn winsten variërend van bloedsuiker handvat tot een verminderde bloeddruk.

Aan de andere kant, benadrukt hij dat het ook snel kan zijn om te beginnen werken met melatonine als een van dag tot dag eten plan voedingssupplement.

Integendeel, Dr Breus impliceert waarin natuurlijke vormen van melatonine in je voedsel plan, zoals noten van dit soort als amandelen en walnoten, zonnebloempitten, zure kersen, tomaten en venkel, zoals heel goed als de kruiden kardemom en koriander.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.