Melk van Magnesia voor Acne Treatment

Melk van Magnesia voor Acne

Individuen zijn gekomen om een ​​aantal relatief verbazingwekkende methoden voor moeilijkheden die dit soort als acne te ontdekken. Melk van Magnesia is een veel meer de laatste zits oplossing die wordt opgestart stijgen in bekendheid. Deze winkel koopt laxeermiddel kan helpen beheren vette huid, en dus lagere acne – of zo mensen beweren. Maar, is een laxeermiddel een veilige en gezonde stof plaatselijk gebruik op de huid? Personen die hebben geëxperimenteerd met het te zeggen dat, zelfs zo, een beetje onderzoek suggereert een divers verhaal compleet. In deze hub zullen we kijken op de chemische samenstelling van een laxeermiddel. de huid aandoening geïdentificeerd als acne, en ten slotte of acne-patiënten kunnen vergaren vermindering van deze betaalbare oplossing.

Wat is Melk van Magnesia ?

Zoals we besproken hebben hoger dan een laxeermiddel is het meest gebruikt als een laxeermiddel. Voor personen van jullie chemie supporters, maar de formulering Mg (OH) twee. Deze stof is zeer alkalisch, rockend een 10.five op de pH-schaal. Het primaire probleem met laxeermiddel (of mama zoals het wordt aangeduid als op common-zits georiënteerd op het net instellingen) is dat hij knoeit met de zure omstandigheden die de huid vraagt ​​om effectief uit te voeren. De buitenste laag van de huid bestaat uit wat bekend als zuur mantel. Deze mantel behoudt buiten het huis inbrekers dit soort als micro-organisme van het binnenvallen van het gehele lichaam. De mantel wil een pH tussen 4 en 5 te behouden in te kopen om te functioneren op zijn totale waarschijnlijk. Wanneer we reinigingsmiddelen, zepen, en zelfs laxeermiddel, is de zuurgraad van de mantel verstoord. Dit laat ons kwetsbaar voor punten zoals acne bacteriën, die veel sneller in dit soort omstandigheden kan kopiëren.

Hoewel het waar is dat de zuurmantel regenereert elke veertien uur, de meeste van ons zijn te mislukken geef het een voldoende tijdschema te doen. We gebruiken onze agressieve schoonmaakmiddelen en topicals om de poriën en huid dag en nacht tijd. Hoe wordt de zuurmantel bedoeld om ons te voorzien van de gewenste bescherming als we doorgaan ondermijnen? Zonder de noodzaak van een gezondere zuurmantel, het is erg lastig om te herstellen van zits.

Een verdere belangrijkste zorg met de melk van magnesia puistjes procedure is dat het zeer droog. Moeder regelmatig absorbeert olie van uw deal met de hele dag. Hoewel dit kan voelen als een geschenk uit de hemel voor degenen onder u met een vette, puistjes-kwetsbare huid, is zo ongeveer alles, maar een zegen. Droge huid en geïrriteerde huid komen hand en hand. Acne gedijt wanneer u vocht strippen van je poriën en de huid te wijten aan het feit dat de huid ons geen tijd meer bereid om hun lot voor zichzelf. Ernstige droogte is ook gemeld olie productie te maximaliseren. Dit fenomeen wordt erkend als reactief seborrhoea en is bevestigd door tal van die doorlopen van de vette huid.

Een woord over Acne

Puistjes ontstaat wanneer de haarfollikel (de opening wordt beschouwd als een porie) wordt geblokkeerd met nutteloze huidcellen geworden. De sabaceous klieren in de follikel gaan genereren talg zelfs met de blokkade. Een bijzonder deze talg begint te krijgen, de p. acnes bacteriën blijken overactief te zijn. Ze afhankelijk talg op voedingsproducten en met deze soorten een grote hoeveelheid geld, beginnen ze te dupliceren in aanzienlijke hoeveelheden. 1 al deze situaties transpireren, je blijft met een ontstoken laesie op je huid, de meeste normaal gesproken een witte kop of puist.

Wat velen niet succesvol zijn om te begrijpen is dat acne niet is ingegeven door olie door zelf. Zolang het verhuist naar de bloei van de poriën en de huid ongestoord, puistjes letsels zal geenszins soort. Wanneer de olie uiteindelijk gevangen in een porie wordt, er kleine elke behandeling kan doen. Melk van Magnesia controleert olie de stijgingen aan de oppervlakte van de huid. Deze olie draagt ​​niet bij aan breakouts. Moeder dringt niet door verstopte poriën tot het nemen van de gevangen olie, waardoor de p. acnes bacteriën strave. Zo zijn succes als een acne behandeling is de vraag op zijn meest effectief. Het zou heel effectief veel meer schaden dan waardevol zijn, zoals aangegeven door de informatie aangeboden eerder genoemde.

Als je wilt experimenteren in ieder geval

Sommige mensen graag willen experimenteren vooraf ze toegeven aan tips. Als u wilt controleren Milk of Magnesia uit voor op uw eigen, dat is fantastisch wordt. Niet in staat me niet ontmoedigen door enige suggereert. Als je post om te experimenteren, minimaal beginnen met bescheiden hoeveelheden en een verspreiding van uw software frequentie. Deze stof kan enorm droog zijn.

Je kunt het gebruiken om uw huid het gebruik van een schoon wattenschijfje. Nogmaals, er zeker niet te overdrijven. Als u aan de slag om stabiele breakouts herkennen als gevolg van het gebruik, wordt u gevraagd om te stoppen met Moeder. Ook als het drogen resulteert in zeer onhandig, rekening te houden met gebruik te maken van een beetje vochtinbrengende crème voorafgaand aan de software.

De meesten zijn resultaten met merknaam-naam Melk van Magnesia gedocumenteerd, dit soort als Phillips. Gegarandeerd de unflavored product te verwerven, zoals andere mensen al hebben opgemerkt problemen met dit soort varianten van de primaire.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.