Mengen Liquor Elektriciteit dranken Verhoogt Wellness Risk

allthefacts-Hubpages

De nieuwste verkenning is gebleken dat het mengen van drank met elektrisch vermogen drankjes vormt een beter welzijn kans dan alleen het drinken van alcohol en heeft de neiging om gebruik van alcoholische dranken te verhogen. Abnormaal gebruik van grote cafeïne macht dranken cafeïne kan leiden tot vergiftiging.

Het analyseren van scholieren drinken patronen maken gebruik van vragenlijsten bevestigd dat de studenten de neiging om extra te drinken, werd veel meer dronken en had veel meer nadelige gevolgen wanneer het eten kracht drinkt gemengd met sterke drank. Dit analyseren getuigenissen de verkrijging en de gevolgen daarvan. De kritische algemene gevaren voor de gezondheid en de sterfte naar behoren worden erkend en zijn gepubliceerd .

Exploration Bevindingen

Hoewel voorgemengde mengsels van hoger-cafeïne dranken met alcohol zijn verboden in de meeste landen, leren en volwassen vaak mixen hun persoonlijke dranken. Ze zijn erg populair.

De wetenschappers analyseerden enquête gegevens gebruik te maken van een verzameling van vragenlijsten voor meer dan 650 hogeschool of universiteit scholieren boven de vier semesters .

De leerlingen beantwoord kwesties elke werkdag gedurende vier weken tijd over hun gebruik van alcohol en elektrische energie dranken. Ze werden gevraagd om zelf hun niveau van intoxicatie, inname en eventuele negatieve sancties van gezondheidsproblemen te beoordelen, bevinding hing meer dan en het vinden van in de problemen.

Feiten belandde verzameld op tijden dat ze opgegeten door alcohol op zichzelf en wanneer ze gemengd drank met energy drinks

De resultaten van de beoordeling bevestigd dat gemengde bevoegdheid dranken met alcohol leidde tot:.

Een maximaliseren van het aantal alcoholische dranken gegeten

Veel meer uren steken in het consumeren

Verhoogde geschat bloed alcoholische dranken bedragen

Verhoogde rapportage van intoxicatie

Veel meer nadelige gevolgen van inname van die werkdag.

De conclusie was dat het mengen van de macht dranken met alcohol gids voor een belangrijke verbetering van het alcoholgebruik, dronkenschap, ongunstige gedrag uitkomsten en vertegenwoordigde een belangrijke publieke welzijn gevaar voor de jeugdige ouderen.

Deze valkuilen gebundeld kans op black outs en liquor vergiftiging.

Mannen en vrouwen zijn overleden aan de inname van alcohol vermengd met macht dranken.

Bouts van inname van deze mengsels kan misschien maken universiteitsstudent ‘enorme wakker dronken’ direct na een nacht feesten en laat hen kwetsbaar voor ongevallen en bas gedrag die mogelijk van gevaar voor hen en hun goede vrienden.

De onderzoekers beweerde dat er een dringend moeten hebben voor veel beter onderwijs en leren en waarschuwingen over de belangrijkste uitdagingen van het mengen van drank met elektrische energie drankjes.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.