Menopauze en snurken

Sleep ziekten, dit soort als snurken en apneu, zijn niet al te vaak voor bij pre-menopauzale vrouwen toch, dat verbeteringen aanzienlijk na de menopauze. Volgens Webmd.com, dit kan mogelijk worden toegeschreven aan ponden te bereiken of om laksheid in de nek van de spiermassa, wat gebeurt er met de leeftijd. Maakt niet uit of fluctuerende hormonen zijn aspect van de oorzaak van een verhoging van snurken tussen menopauze gals heeft niettemin onomstotelijk worden vastgesteld.

Mannen en vrouwen die ouder zijn, overgewicht en normaal uit vorm zijn geneigd te snurken, in overeenstemming met Vrouwen van alle ages.webmd.com. Naarmate we ouder worden, verminderen we onze spierspanning en dat bevat in onze smaakpapillen. De smaak krijgt slap te zijn, volgens Dr Joseph Scianna, MD, en co-directeur van Loyola College Welzijn System Neus Sinus Midden. Wanneer de mond verandert in slap is meer geneigd om trillingen. Als u het drinken van alcoholische dranken voor u naar bed gaat, deze extra ontspant de spieren in de luchtwegen, die snurken kunnen verergeren.

Volgens de Vancouver Slumber en Ademhaling Center, de verhouding tussen mannelijke en vrouwelijke snurkers is twee tot 1 toch, het gat sluit na een vrouw binnenkomt menopauze. Het kan misschien zijn dat de vrouw geslachtsgemeenschap hormonen, oestrogeen en progesteron, die uit het zicht in de loop van de menopauze te vallen, af te wenden jeugdige vrouwtjes van snurken. Vrouwen van alle leeftijden snurken extra in de loop van het laatste niveau van hun zwangerschap, waarvan wordt gedacht hormonaal vergelijkbaar, volgens Aolhealth.com. Hormonen iets te maken met een verhoging hebben snurken bij postmenopauzale vrouwen van alle leeftijden, ook al zijn gezien het gebrek daarvan en niet omdat een overmaat daarvan.

Mothernature.com beoordelingen dat 5 procent van de vrouwen met de leeftijd van dertig en 35 snurken op een standaard basis. Dat percentage stijgt tot 40 procent door de leeftijd van zestig. De meeste 60-kalenderjaar-vorige meiden zijn goed in de menopauze. Zelfs als je niet bewust dat je snurken, Dr Richard Millman, directeur van de Rest aandoeningen centrum van Rhode Island zorginstelling in Providence, zegt dat het toch met behulp van zijn tol op je. Snurken normaal neemt afstand van uw kracht en kan uw mentale scherpte verminderen de hele dag, omdat je meestal niet slapen die mooi. Bovendien is groot snurken is verbonden met hartziekte.

Dames die zijn korter en zwaarder dan gewone snurken meer dan lange, slanke meiden, in overeenstemming met Noseworks.com, die geldt voor de twee pre-en schrijf-up menopauze meisjes. Snurken meisjes hebben veel meer nasale problemen en lopen een verhoogde kans op hart-stoornis en hypertensie, volgens de 1992 Cardiac Advies inwinnen bij Evaluatie.

Category: Dieten

Comments are closed.