Mens huid-Care behandeling van acne breakouts in Alle-natuurlijke Way

instructies

factoren die je kunt verwachten nodig

 • Acne-vechten ervaring schoon
 • Toner
 • Plaats behandelmethode product
 • grondig schone katoenen ballen
 • Moisturizer
 • Dagelijkse huidverzorging

  1. Reinig je confronteren met een acne-vechten cleanser die benzoylperoxide of als alternatief salicylzuur (zoals Schoon en schijnbaar of Oxy) eerste factor elke ochtend bevatte.
  2. Breng de toner om zeep te verwijderen blijft en vloer huidcellen. Verzadigen een dikkere, schone katoenen bal of onder met de toner, en ook wrijf je gezicht gebied mee. In principe plaats op toner direct na het wassen van je confronteren. Gebruik grondig schone katoenen elke keer.
  3. Wrijf zachtjes over de plaats-behandelmethode crème gewoon op uw eigen acne rechts totdat het echt wordt geabsorbeerd.
  4. Profiteer van de moisturizer uw eigen confronteren. Vergeet niet om ieder plekje helemaal omvatten, maar dep het zorgvuldig rondom de ogen regio.
  5. Herhaal Maatregelen 1 van 4 elke avond vlak voor het naar bed gaan.
  6. Wanneer een puistje heeft bereikt een hoofd of begint om echt ongemakkelijk voelen, op een warmte kompres of een enorme daling van klei-voornamelijk gebaseerd gezicht gebied masker of tandpasta op het te verspreiden. De pasta is waarschijnlijk op te drogen het puistje zo goed als de behandeling van de pijn.
  7. Controleer of alle geneesmiddelen die u verbruikt checklist puistjes als een schadelijke hebben een invloed op. Raadpleeg uw dermatoloog als u het bedrag kunt wijzigen of eventueel te schakelen naar andere medicijnen.

  Life-stijl Veranderingen

  1. Beginnen nemen in een goed uitgebalanceerd dieet regime voor te bereiden. poriën en de huid artsen hebben gestopt etikettering chocolade, pizza zo perfect als andere dergelijke verscheidenheid aan maaltijden naar die acne triggers, toch met veel meer gezonde voeding zal uw systeem komen om te voelen en lijken aanzienlijk volledig verbeterd. Maak gegarandeerd je meer water te drinken. Eet groenten en fruit. Blijf uit de buurt van snoepjes en ook mesten, vette maaltijden. Hebben een frequente multivitamine.
  2. Verminder uw psychologische angst graden. De druk kan leiden tot breakouts. Mediteren, werkdag per dag training, troosten wandelingen, en yoga oefeningen zijn tal van oplossingen kunt u extra comfortabel
  3. geworden

  4. Acquire scheren goederen met smeren , water-centered levendige stoffen als oplossingen geproduceerde artikelen met drank. Al deze zal de irritatie of jeuk die scheren verkoopkansen aan het gezicht te verlagen. Aloë en thee blad boom extract zijn grote mogelijkheden.
  5. Wash net na het draaien in echt bezwete of momenteel deel van omgeving met veel vet, olie en zelfs reinigen materialen. A
  6. Verminder uw publiciteit om het zonlicht ray s en maak gebruik van zonnebrandcrème. Zits medicijnen verbeterd die skins gevoeligheid of maken het nog gevoeliger voor zonnebrand.
  7. Vaak houd je beddengoed schoon te maken . Oliën samen met andere irriterende stoffen te creëren op matras adressen en kan verergeren uw huid probleem. De precieze Hetzelfde geldt voor uw outfits: Echt niet twee keer hoeft de identieke overhemd zonder witwassen it
  8. Naleven van een reguliere detox programma om giftige stoffen te zuiveren van uw lichaam.. Regelmatig bij-huishouden detox praktijken zijn 3-werkdag sappen vasten, zout water spoelt of 7-werkdag koolsoep reinigt.

  Category: Supplementen

  Comments are closed.