Mens Wellness Pushup Obstakel

Bent u klaar voor de uitdaging?

Stel je voor uitgerust om honderd push-ups doen is indrukwekkend? Stel je helemaal opnieuw.

The Men’s Wellness Pushup Challenge app door Rodale, Inc voor de Apple iPad zal je oefeningen kiezen om een ​​geheel nieuw bedrag en open je ogen voor de een flink aantal versies van pushups om je in de ideale vorm van je dagelijks leven.

Met meer dan dertig varianten op de reguliere pushup beschreven in gewoon de app, kunt u in staat om de mechanica van de verschillende vormen van pushup knie, met tips van professionele trainers bieden u hun unieke inzichten en aanbevelingen, bedoeld om elke rep te rekenen.

De spiderman, kurkentrekker en judo pushups zijn slechts een paar van de workout routines die in de Men’s Health en fitness Pushup probleem, en je gaat om te kunnen zien hoe ze door middel van hoge-hoge kwaliteit frame-voor-frame animaties vanuit verschillende invalshoeken op hetzelfde moment worden uitgevoerd, om er absoluut zeker van dat u correct uitvoeren van ze te maken om de ideale eindresultaat te krijgen. De interactieve instructie instrumenten uitzonderlijke om de app zal de geheimen onthullen een vlekkeloze vorm en houding om hulp u begrijpen de meest intense van pushups.

Toegankelijk in de iTunes Store voor de iPad, Mannen Welzijn Pushup uitdaging rijd je hogere hele lichaam tot het uiterste, het testen van uw spieren en uw besluit als zowat elke evolutie hele probleem wordt extra moeilijk en streng.

Men’s Health Pushup Obstakel is de meest gedetailleerde pushup onderwijs app ooit ontworpen voor de iPad en is de enige toepassing indrukwekkende voldoende aan een andere persoon te veranderen van een afwerking starter om een ​​expert bij push-ups, met volledige instructies en zorgen die zou geven zelfs de meest deskundige pushup leren een run voor hun geld.

Voor mensen die volledig nieuw voor push-ups, er zijn nogal wat pre-pushup posities aangeboden in de aanvraag om bijstand krijg je begonnen en schakelt u van een amateur in een pushup professional.

snelle effecten en grotere intensiteit, kunt u krijgen op de problemen ingebouwd in de app. 3 minuten van de hel, Countdown to Chaos en The Ladder zijn voorbeelden van de slopende problemen die u te wachten staan, moet echt je durft te bewegen op en krijgen ze op.

Begrijp de wijziging die het tellen van reps omwille ervan, en het tellen van reps die echt een verschil maken. Opgericht uw ambities, produceren een agenda en crack uw bezit individuele verslag om te bevestigen dat u het genereren van ontwikkeling.

U kunt uw sets inloggen en bijhouden van uw betrouwbare ontwikkeling van de vooruitgang die u genereert uit week bekijken tot week. Voor een extra hindernis, waarom niet uw resultaten te beoordelen met een vriend en zien wie is het creëren van de snelste progressie? Concurrentie motiveert algemeen een individu om niet verbeterd, en waarschijnlijk omhoog naar een goede vriend – denk aan het als een oefening maatje – krijg je extra druk dan de toepassing momenteel onderneming

Pak elke boor en maken. uw conditie en uithoudingsvermogen hoewel het uitvoeren van je weg als gevolg van het probleem en ontgrendelen speciale push-ups om uw activiteit te kiezen om de komende fase, en om u in staat te raken uw specifieke doelen. Het veroveren van de uitdaging moet adaptief onderwijs, toewijding, vastberadenheid, standvastig op te lossen en een onbreekbare wil om te gedijen.

Heb jij wat er nodig is om te kiezen op de Men’s Welzijn Pushup Probleem?

Category: Supplementen

Comments are closed.