Meteen Zits Therapy

Tandpasta is 1 van de meest uitgeprobeerd en correcte eigenschap kuren beschouwd tiener dames. Schar gewoon een beetje rond een puistje en een nachtje over slapen. Het drogen actie van de pasta maakt het mogelijk om de bult te minimaliseren wanneer u rust. Voor de grootste voordelen, gebruik dan een niet-fluoride plakken als een vervanger van een gel. Mensen met een gevoelige huid moeten de pasta op verlof voor slechts 15 minuten om hun huid tegen uitdrogen te stoppen.

Een troostende masker gemaakt van havermout en yoghurt kan hulp om irritatie en roodheid die zits opflakkeringen begeleidt minimaliseren. Blend fijn gemalen havermout met yoghurt tot een pasta te maken en uit te voeren om uw ontmoeting. Maak alle vertrouwen in om weg van het oog regio te blijven, zodat ze niet zal worden geïrriteerd. Vertrekken de pasta gedurende 15 minuten voor het wassen en klopte droog. Voor de gevoelige huid, zal een masker van honing en havermout zorgvuldig te minimaliseren ontsteking.

Voor een zuivere masker, combineren een eetlepel honing met 1 ½ theelepel kaneelpoeder tot aan het is de consistentie van de pasta. Dit mengsel moet afgelopen 2 maanden als je het gebruikt zo vaak als een paar keer per week. Reinig je ervaring als je normaal zou doen, en breng een zeer slanke laag van de honing combinatie om het gezicht. Honing en kaneel hebben alle-natuurlijke antibacteriële eigenschappen. Honing werd gebruik van om wonden te kleden tot aan de ontdekking van penicilline, ook al kaneel werd grondig werkzaam in de planning waarschijnlijk bedorven voedsel spullen in het Centrum Ages te weren voedsel vergiftiging.

gemaakt

Citroensap heeft puur natuurlijke antioxidant woningen die kunnen helpen bij het beschermen cellen uit te breken. Implementeren sap bij het slapengaan en reinig het van de komende ochtend voor een snelle overnachting acne behandeling.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.