Metformine Weight Reduction Accomplishment Tales

Metformine was aanvankelijk geformuleerd in de jaren twintig, maar het was niet rechts tot later in de twintigste eeuw dat het echt populair werd als een diabetische problemen drug. Het veroorzaakt aantal aspect resultaten, en door het reguleren van bloedsuiker, helpt ook om het management honger bereiken. Het wordt ook gebruikt voor cliënten met polycysteus ovarium syndroom (PCOS).

Wanneer u superieure koolhydraatrijk voedsel consumeren, de lever verhoogt uw bloedsuiker te compenseren. Op zijn beurt, moet je alvleesklier insuline te maken te bieden heeft met de meer suiker. Toch insuline resulteert in innerlijke gedachten van de honger. Metformine laat regelen de originele bloedsuiker spike uit de lever, dus het verminderen van individuen plotseling hongergevoel.

Hoewel het vermijden van de zijde resultaten van diabetes, Metformine maakt het ook verlaagde bloedsuikerspiegel. Het is alleen succesvol, anderzijds, als een enkele vermijdt eten levensmiddel dat een snelle insuline piek produceren. Een voedsel plan gecentreerd dicht bij redelijke koolhydraatrijk voedsel – volle granen, mager vlees, eigentijdse ontwikkelen en zuivel – samengevoegd met metformine zal in het algemeen leiden tot gestage vet daling van de diabetici

.

PCOS, of polycysteus ovarium syndroom, is een typisch veroorzaken van problemen met het gewicht in dames. De aandoening wordt verondersteld te worden aangesloten insulineresistentie. Net als bij diabetici, Metformine kan hulp patiënten met PCOS een grotere regulering van hun bloedsuikerspiegel. Deze in te zetten draagt ​​bij tot gewichtsverlies.

Zeker artsen nu voorschrijven Metformine off-label aan cliënten met geen mogelijk diabetes problemen of PCOS. Zij hebben onder toezicht van een arts te worden genomen, zoals een overdosis is haalbaar. Zelfs zo, maar een populaire dosering is ongeveer 500 mg, drie perioden van een werkdag, te worden geconsumeerd.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.