Methoden om snurken Cease

Slapen op je zij in plaats daarvan dan weer je kan helpen stoppen met snurken. Het spierweefsel van je tong, comfortabel gehemelte en keel tot rust komen als je rust. Slapen op je weer activeert de ontspannen tong en comfortabel gehemelte versus het weer van je keel te liggen. Zoals eerder lucht stroomt, de tong en delicate smaak trillen, die zorgt voor het snurken audio. Maak jezelf snooze aan uw kant in plaats van op uw rug weer in de loop van de nacht. Gebruik indien nodig een systeem kussen zodat je verblijf op uw aspect.

verhogen van het hoofd van uw matras 4-6 centimeter kan u helpen stoppen met snurken. Slapen op een helling voorkomt dat de tong van het weer opnieuw afglijdt in de keel en het blokkeren van uw luchtwegen. Niettemin, in dienst kussens om uw matras te verheffen zal niet het genereren van de wilde-voor effect. In plaats daarvan, plaats bakstenen of schoolboeken onder de eerste twee benen van uw matras te verheffen.

Een verstopte of verstopte neus kan leiden tot snurken. Vernauwde neusholtes rijden lucht te gaan via de luchtwegen in een sneller, extra krachtig tempo. Dit leidt tot de ontspannen weefsels te trillen extra, die zorgt voor snurken te maximaliseren in de diepte. Het openen van uw neus zal de lucht te laten veel meer langzaam maar zeker gaan via uw neus, die snurken stopt. Na een warme douche voor het slapengaan is slechts een manier om open te stellen neusholtes. U kunt ook gebruik maken van een zoutoplossing spoelen of een neti pot aan je neus, of nasale strips spoelen te verhogen ze te openen.

Allergenen deze soorten als huisstofmijt en huidschilfers van dieren kan leiden tot allergieën. Deze allergische reacties kunnen gevolgen hebben in een verstopte neus en geblokkeerde luchtwegen, wat bijdraagt ​​aan snurken. Geregeld het stof van uw slaapkamer en uw beddengoed te wijzigen. Geen dieren laten op snooze in de ruimte of op je bed op elk moment. Reinig uw kussens twee keer per maand, en ze te verwisselen elke 6 maanden.

Een slaapmutsje of slapen tablet kan bijdragen aan snurken. Inname van alcohol of het krijgen van sedativa leidt tot de tong en keel om het gemakkelijk meer dan de typische nemen. Dit leidt tot verhoging luchtstroom verstopping. Staakt consumeren in 4 verschillende uren van bedtijd, en sedativa te voorkomen om te voorkomen dat snurken.

Blijf uit de buurt van het roken van sigaretten geheel. Roken leidt tot irritatie en zwelling in de luchtwegen. Dit resulteert in vernauwde passages, waarvan de definitieve resultaten in snurken.

Category: Gezond eten

Comments are closed.