Methoden om snurken Stop

Een tandarts kan een-op maat uitgerust mondstuk te verlagen of weg te doen met snurken te genereren. De tandheelkundige apparatuur werkt door het verschuiven van de tong en gehemelte – het gebied aan de leiding van de mond dat de mondelinge en neusholten scheidt – vooruit, terwijl een specifieke slaapt. Om de wedstrijd van het mondstuk, waaruit blijkt hoe productief het is, een bepaalde persoon die deze remedie gebruikt voor snurken noodzaak om de tandarts te zien wanneer per jaar, kort na de eerste 12 maanden te verzekeren. Tijdens de eerste 12 maanden van gebruik, de persoon moet echt de tandarts elke zes maanden.

Het gebruik van een CPAP-apparaat te snurken presteert behandelen door het forceren van de lucht om voortdurend te streamen via de neusgaten, het handhaven van de luchtweg open te stellen. De persoon draagt ​​een masker meer dan haar neus en mond, gekoppeld aan de CPAP-apparaat, terwijl zij slaapt de resultaten van obstructieve slaap apneu tegen.

gebruik van palatale implantaten, in een genoemd de pijler behandeling remedie, vermindert snurken met de implantatie van polyester filamenten. De filamenten worden volledig geplaatst in de delicate smaak, waardoor het opstijven en verminderen de trillingen die snurken creëren. De werkwijze kan worden uitgevoerd in een arts kantoor-werkgever stippellijn verdoving.

Chirurgische behandeling opties voor snurken zijn standaard medische procedures, somnoplasty en laser operatie. De traditionele medische procedures voor snurken is uvulopalatopharyngoplasty, een techniek waarbij een chirurg gespannen en afwerking extra weefsel in de keel, dat de trillingen die produceren snurken verhoogt. Gedurende een somnoplasty de chirurg verlaagt snurken door een deel van het zachte gehemelte verwijderd. De laser chirurgische procedures voor snurken is geïdentificeerd als laser-assisted uvulopalatoplasty. De chirurg verwijdert de huig, de tedere weefsel dat hangt in de achterkant van de mond, en verlaagt het zachte gehemelte. Het resultaat van deze behandeling is een vergrote luchtwegen die veel minder van de trillingen die leidt tot snurken biedt.

Category: Gezond eten

Comments are closed.