Methoden om Zits verminderen

Visolie is een van de mooiste normale stoffen die u kunt gebruiken om acne te bestrijden. Het beschikt over een aanzienlijke hoeveelheid geld van vitamine A en zink, die helpen herstellen en de huid te verminderen littekens. U kunt ook een gezonde portie omega-3 vetzuren, die krachtige anti-bacteriële en anti-inflammatoire effecten dragen. Makreel, meer forel, haring, sardientjes, witte tonijn en zalm zijn de belangrijkste bronnen van omega-3’s.

bonen en pinda’s zal u een gezonder dosis van natuurlijke vitaminen B5 en B6 te geven, en tarwe levensmiddelen zijn de sleutel voor foliumzuur. Eet veel full-tarwe brood, linzen, bruine bonen, pinto bonen, zonnebloempitten, asperges en spinazie. Paprika, zoete aardappelen, broccoli, paardebloem greens, bieten greens, mango’s en papaja’s zal u extra dan voldoende vitamine E. En peterselie, bloemkool, aardbeien, grapefruit, kiwi, sinaasappels, meloen, tomaat, watermeloen, veenbessen, chili pepers en uien geven doe het snel voor u te nemen in een gezondere stadium van vitamine C zowat elke werkdag.

Melk heeft hormonen die zits kan verergeren door escalerende talg schepping en het stimuleren van de vooruitgang van de huidcellen. Het kan ook gevolg aanzienlijke insulineafgifte, waardoor acne, en irritatie. Er zijn verscheidene calcium loaded voedingsmiddelen die kunnen worden gebruikt als vervanging melk.

Het is echt bijna nooit fantastisch om een ​​goede deal van junk food consumeren en het is echt nog erger als vechten puistjes. Sla de zak chips, de snelle maaltijden en de gebakken kip en probeer een gezonde snack als een substituut. Je moet snijden uit gehydrogeneerde oliën en transvetzuren als zeer goed. Jodium geladen etenswaren deze soorten als de lever, kaas, gejodeerd zout, mosselen, krabben en andere schelpdieren zijn ook betrokken bij zits. Suikers en kunstmatige zoetstoffen zal verzwakken glucosetolerantie van uw huid zo snoep en frisdrank minimaal moet worden gegeten.

Zits is ingegeven door overactieve olie klieren in de huid en een ophoping van olie, dode huidcellen en micro-organismen. Deze items onvermijdelijk leiden tot ontsteking van de poriën en acne spruiten alles over je gehele lichaam. Maak positief naar je poriën en de huid zorgvuldig wassen na het sporten, omdat het zweet je poriën kunnen verstoppen en maak uw acne nog erger. En als je de baan rondom vette maaltijden of olie, reinig je gezicht en andere acne-geneigd locaties zo kort als mogelijk. U wilt uw huid te reinigen als belangrijk, maar nooit over-schoon je huid vooral omdat dit kan over-droog uw huid en irriteren je acne.

Hairsprays, gels, lotions en make-up kan al verstoppen je poriën en veroorzaken zits. Test om haar items uit de buurt van je gezicht te houden en te gebruiken noncomedogenic of nonacnegenic make-up. Deze is niet van plan om je poriën verstoppen als je ze gebruiken. Wanneer u klaar bent bezig met je make-up of haarspray, zorg absoluut zeker om uitgebreid te reinigen het af van uw huid met warmte water en zeep reinigen.

De glycolzuren gevonden in citroenen staat ontdoen de huid van zits. Reinig uw gezicht met H2O en een washandje. Knijp het citroensap in een kom, dompel een watje in het sap en gebruik deze om uw ervaring. Net nadat je het toelaten droog voor tien tot 15 minuten, was het af met nette drinkwater. Het citroensap kan eventueel geven produceren een branderig gevoel, maar maak je geen zorgen, omdat het bedoeld is om transpireren. Als uw huid is echt delicaat, kunt u het sap verdunnen met drinkwater. Doe dit twee tot drie keer per week voor veel gezondere huid.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.