Methoden voor Acne weer op de Rug

Als je echt niet over een slechte situatie van acne op het weer, misschien hoeft u alleen maar een lichte gezichtsreiniger en een oplossing van 10 pct alpha hydroxy zuur hebben. Ontrafel een alpha hydroxy zuur product of dienst die is opgebouwd uit Licochalcone naar de ideale effecten.

Reinig je weer twee keer per dag maar in de douche. Bij opnieuw schoonmaken van uw rug met een washandje, spons, loofah of je armen, niet krachtig schrobben. Ernstige schrobben irriteert acne en kan het nog erger maken. Plaats wat reinigingsmiddel in je handpalmen en het uitvoeren van een schuim. Gebruiken het in een ronde beweging (of cirkelvormig als je kan) ongeveer 5 seconden tot zowat elke kant van je weer. Je hoeft nooit te hebben om weg te gaan bij langdurig. Spoel zorgvuldig en vervolgens een handdoek droog. Wrijf nooit uw rug in plaats, ter plaatse de handdoek erover en toestaan ​​dat het genieten van het vocht.

Om vertrouwen dat uw huid droog voorafgaand aan het toepassen van eventuele producten en oplossingen te maken, wacht tien tot 15 minuten na uw douche. Met droge palmen, implementeren van een slanke laag van alpha hydroxy zuur om zowat elk aspect van je rug. U hoeft niet te hebben om het wrijven in totaal slechts toestaan ​​dat uw huid nemen het.

Behandel je rug met dit programma twee keer per werkdag.

Voor veel meer belangrijke rug acne, moet u een milde reiniger ontworpen voor de ontmoeting, een 10 pct alpha hydroxy zuur optie en een producten met two.five procent benzoylperoxide hebben.

weer Reinig uw rug precies dezelfde manier zoals eerder vermeld, twee keer per dag. Drogen en uit te houden tien tot 15 minuten.

Met droge palmen, gebruik maken van benzoylperoxide om beide kanten van je rug in een slanke laag, maar het niet in te wrijven Laat uw huid nemen het. Wacht 5 tot 15 minuten.

Na, met vers gewassen en gedroogd palmen, voorzichtig gebruiken alpha hydroxy zuur in een slanke laag om beide even kanten van je weer terug. Nogmaals, volg deze regeling twee keer per werkdag.

Omdat alpha hydroxy zuur triggers poriën en de huid delicaat om het zonlicht te zijn en kan eventueel leiden tot zonnebrand, zorg absoluut zeker om zonnebrandcrème te gebruiken om je nogmaals voorafgaand aan de post buiten het huis als een aspect van het wordt blootgesteld.

Benzoylperoxide kan materiaal bleken, dus na het beheren van je rug acne met het, er zeker van uw weer volledig droog is voordat het verkrijgen gekleed. Voor inbegrepen defensie, hebben op een wit hemd, ook al ondergaan benzoylperoxide remedie.

Category: Gezond eten

Comments are closed.