Microdermabrasie-Zal het hulp je puistjes littekens?

WAT IS Microdermabrasie?

Microdermabrasie is een procedure waarbij kleine stoere korrels of kristallen worden gebruikt om buff weg de vloer laag van de huid. Microdermabrasie eigenlijk richt zich op de buitenste laag van de huid (de hoornlaag) waar de oppervlakkige acne littekens wonen.

Voorafgaand aan kennis wat microdermabrasie kunt doen om uw acne littekens te verminderen, is het belangrijk dat u op eerst erkennen het kader van de buitenste lagen van de huid-de opperhuid en de lederhuid.

de epidermis

De opperhuid is de buitenste laag van je huid. De dikte kunnen van 0,05 mm tot 1,5 mm in overeenstemming met de vlek op het menselijk lichaam. Het is opgebouwd uit levenloze huidcellen op prime rijpen huidcellen. De laag nutteloze huidcellen bekend als het stratum corneum. Deze laag is vrij permeabel en zal vocht uit lotions en lotions te bewegen door het.

Het is de binnenkant van deze laag die kleine onvolkomenheden, zoals puistjes vlekken en rimpels stammen ontstaan.

De dermis

De dermis is de laag van de huid onder de opperhuid. Deze laag kan afwijken dikte afhankelijk van het gebied op het systeem 0,3 mm to3.0mm

De dermis bestaat uit 3 soorten weefsel: -.

 • Collagen
 • Elastische Tissue
 • Netvormige vezels
 • De bovenste laag van de naam van de papillaire laag dermis bevat een magere rangschikking van collageenvezels. De daling laag van de dermis geïdentificeerd als de reticulaire laag is dikker dan de papillaire laag en is opgebouwd uit dikkere collageenvezels.

  Het is alleen de dermis die haarfollikels en talgklieren bevinden. Zenuwen die de sensaties van ongemak, jeuk, temperatuur, aanraking en druk uitzenden worden ook ontdekt in deze laag van de poriën en de huid.

  Wat zijn de oorzaken Acne

  Nu dat je een betere kennis van de menselijke huid structuur, zult u worden uitgerust om onmiddellijk begrijpen wat brengt over puistjes.

  Hormonale verbeteringen

  Tijdens de puberteit, of gevallen van spanning, bijnieren leveren grotere hoeveelheden hormonen en dit verandering resulteert in de uitbreiding van de talgklieren, ook geïdentificeerd als talgklieren. De verbeterde hormonale bedragen ook rechtstreeks aan stimulatie van de talgklieren te veel olie (ook bekend als talg) te maken. Deze olie stroomt dan aan de vloer van de poriën en de huid vormen puistjes.

  Ontsteking

  poriën en irritatie van de huid vindt plaats wanneer de lichaamseigen immuunsysteem functies ontdoen van vreemde stoffen. Puistjes worden gevormd wanneer olie, dode huidcellen en bacteriën uit de omgeving van de huid de huid binnen. Dit irriteert de huid en vormen kleinere ontstoken delen. Geïnfecteerde poriën en de huid wordt vaak gekenmerkt door zwelling, roodheid en pijn.

  ZAL microdermabrasie Elimineer uw zits littekens?

  Microdermabrasie wordt voorgesteld voor personen met milde zits littekens. Het is niet krachtig op diepe zits littekens. Onmiddellijk na ongeveer 6 microdermabrasie processen een bepaald zal verbetering zien van de algemene teint van het gezicht, en milde onvolkomenheden zullen worden uitgeroeid.

  Als een enkele wensen te verhogen littekens dieper dan tien-15 micron, dermabrasie is raadzaam in de plaats van microdermabrasie. Dermabrasie toeneemt diepe rimpels, littekens, legioenen en hyperpigmentatie.

  Mannen en vrouwen over het algemeen kiezen voor microdermabrasie niettemin, om de reden dat het herstel korter is, is het een extra gemakkelijke manier van handelen en het is een stuk goedkoper. Ook, microdermabrasie kits zijn nu ook beschikbaar voor de huis-gebruik.

  WAT ZIJN DE Facet-effecten van microdermabrasie?

 • Dunnere huid
 • Roodheid
 • Afschilferende
 • Jeuk
 • Droge huid
 • WAT IS DE Charge microdermabrasie ?

  medische professionals werkplekken, pracht-centra en kuuroorden, microdermabrasie kosten al meer dan $ 70 tot $ 300 per procedure. Een minstens tien methoden is over het algemeen raadzaam voor schijnbare definitieve resultaten te zien.

  Residence-zorg microdermabrasie kits kunnen prijskaartje van $ 20 tot $ 100 op basis van de merknaam, microdermabrasie software, en de stijl van korrels of kristallen toegepast in het pakket.

  Als u kiest voor dermabrasie in de plaats van microdermabrasie, zal de lading worden met betrekking tot $ 1500 en $ 4000 op basis van de meting en de diepte van de peeling.

  Meest effectieve microdermabrasie Residence Behandeling

 • Regenerist Microdermabrasie en Peel Kit door Olay
 • St. Ives Timeless huid dagelijks Microdermabrasie door St. Ives
 • Derma e Microdermabrasie Scrub door Derma E
 • Category: Supplementen

  Comments are closed.