Mijn Acne Weg

Wat is acne?

Acne is een catchall term voor de poriën en de huid smet kwalen. Het manifesteert als een verscheidenheid van letsels en puisten op het oppervlak van de huid, typisch in merkbare gebieden verbeteren borst hogere armen en weer terug. Er opdagen om zijn twee soorten van acne, ‘vulgaris’ dat is een verschrikkelijke gezondheidszorg periode voor ‘ongecompliceerd’ en ‘rosacea’ dit betekent ‘roodheid’.

Mijn Puistjes

De acne op mijn ontmoeting was het meest verontrustend. Na verscheidene jaren van observeren bleek er geen duidelijke uniek induceren, en hoewel het eten van een tarwe-cost-vrij dieet heeft staat het verminderen van de zwelling, maar in geen geval serieus was een behandeling.

Ik droeg significant make al de weg via mijn tieners, twintigers, dertigers en veertigers aan mijn zits pakken up. Ik blootgelegd vindingrijk technieken om mijn haar strategisch vastklampen boven mijn voorhoofd plaatsen en gevreesde de zomermaanden maanden, bloot mijn huid was tergend pijnlijk, terwijl iedereen, bleek, wegkwijnde in de warme zon, bruinen hun romige verschillende teint.

Ik investeerde een groot aanbod van de tijd in de gezondheidswerkers operatie willen naar genezing, zelfs in mijn veertig toen de diepe puisten had beginnen te diepere littekens en mijn huid achterlaten was geen tijd meer therapeutische hen.

Eigenlijk, als een jeugdige vrouw, ik vrijwel zeker zou hebben pretty pretty geweest, maar mijn vertrouwen verging in mijn vroege enkele jaren op de middelbare op school toen mijn ‘gegeven’ nick te identificeren was ‘Location’. Ik heb nooit geloven dat ik op elk moment zeker hersteld – tot ik geleerd mijn remedie, nu voel ik me echt alleen ‘gewone’

Acne als een idiopathische, ernstige aandoening

Ik heb nu een. mooie alternatieve blik op de manifestatie van acne en in feite een heleboel andere voorwaarden. Ik geloof dat het een deelverzameling gezondheidsproblemen als een eindresultaat van een gecompromitteerd immuunsysteem procedure. Er kunnen ook nog verscheidene immuun apparaten, elk functionerend in hun individuele vlek ervaring elke individuele werken in slechts verschillende problemen terrein, bijvoorbeeld de temperatuur, voeding en alkaliteit, die worden ondersteund door een greep te regelen, dat het behoud van een algehele lichaamstemperatuur van 37 ° C of 98.6F.

In weerwil van alles wat ik heb doorlopen, blijkt er niemand causaal overwegend variabele die de professionele medische professie hebben geïdentificeerd voor episodes van puistjes. Een opmerking die ik had opgebouwd was dat toen ik op vakantie was in een verzengende regio, zou mijn acne verminderen en lijkt er afwezig absoluut. Omdat ik geloofde dat het om een ​​stoornis in alleen te zijn, ik vond actuele behandelingen, zoals oplossingen, werden de remedie, zoals in het onderhavige geval van UV-licht-gewicht, hoewel ik op deze verzengende vakanties. Deze methode verspild, voor mij, een partij van een lange tijd te willen in de verkeerde plekken voor mijn eigen remedie. Het idee dat ik had gemist, was de buitenkant natuurlijke omgeving, of veel meer in het bijzonder, de warmte.

Gemeenschappelijke Acne Solutions

lijkt

gezondheidszorg huidig ​​behandeling methode om een ​​drieledige tactiek te geven aan het verstrekken van vermindering van acne. Topische of dermale interferentie, dieetadvisering en antibiotica of andere voorgeschreven medicijnen.

Terwijl ik nooit gekozen voor een van de aanvullende invasieve therapieën aangeboden, heb ik de handschoen van de meeste actuele zits behandeling plannen uitvoeren die creëerde geen lange expressie nuttig gevolgen. In werkelijkheid, als mijn af over puistjes als een subset ziekte is passend het deze therapieën zijn precies dat, eenvoudig therapieën. Ze kunnen enige invloed in de gehele administratie hebben, maar wanneer de behandeling opties te stoppen, de acne hervat.

Bovendien, mijn dieet pogingen om boven te compenseren voor voedingstekorten door suppletie niet uit te voeren, ter aanvulling op zich absoluut wasn ‘t de kuur alles wat ik meegemaakt gehoopt – ik op geen enkele wijze in geslaagd om te beseffen dat ongrijpbare peachy poriën en de huid

Hoe ik Uitgeharde mijn acne <. / h2>

In 2009, ik werd geïdentificeerd met borstkanker meeste vormen van kanker. Niet alleen had ik manifesteerde veel deelverzameling ziekten langs de kant van mijn puistjes, ik had nu een enorme uitdaging.

Het begon plaats te vinden voor mij dat deze compacte ziekten die ervaren is accumuleren over de decennia werden alle betrokkenen met enkele typische factor. Het ontrafelen wat er concreet was dat kostte me ongeveer een 12 maanden te studeren. Ik ervoer veel tijd, ik was in de werking van de gezondheidsgerelateerde machine gaat via een brute chemotheraputic en invasieve meeste vormen van kanker behandelingen en was niet in staat om uit te voeren.

In het begin heb ik besloten dat ik waarschijnlijk ervaren een soort schildklier mal doeleinden zijn alle indicatoren verband met een hypothyreoïdie. Toch waren er twee problemen met dit geweest, mijn TSH of schildklier stimulerend hormoon niveau, was gewoon over gewone, en mijn ongelooflijk lage algehele lichaamstemperatuur zou niet antwoorden op en schildklier medicatie. i leek me dat ik op zoek was in de verkeerde plek.

Deze lagere lichaamstemperatuur, die fietste over 35.8C begonnen aan mijn hoofddoel beschouwing geworden. Ik zocht voor iedereen die een verlaagde temperatuur menselijk lichaam door een ander had vast geeft dan schildklier suppletie en kwam over de het werk van Steve Richfield, de enige Centraal Metabolic Regel Techniek therapeut in de hele wereld. Steve ervaren zichzelf genezen van een ernstige idiopathische coronaire hartkwaal en ontdekte dat toen hij zijn temperatuur had ingesteld, andere deelverzameling ziekten begonnen om voor zichzelf te zorgen.

Toen ik contact opgenomen met Steve was ik bij mijn goedkoopste eb, mentaal en fysiek. Hij leidde me door wat bleek een behoorlijk ingewikkeld ‘resetten’ systeem. Een systeem dat mijn algehele lichaamstemperatuur van 35.8C tot 37C nam. In zowat twee weken was ik die een stuk meer regelmatig bij 37 ° C of 98.6F. Oorspronkelijk, op tijden bereikte ik deze ‘normale’ temperatuur, ik begon te erkennen hoe perfect ik me voelde.

De aanpak was om mijn hersenen te instrueren om ‘als’ welzijn op 37C. Het duurde in zijn geheel ongeveer twee jaren naar mijn hersenen om te scholen tot ‘like’ draait op 37 ° C of 98.6F. Boven de opleiding van die twee decennia zag ik heel wat van mijn sub ingesteld gezondheidsproblemen begon te pompholyx, gezamenlijke pijn, neuspoliepen, droge ogen, schimmel tenen, het record gaat verdwijnen en was zeer uitgebreid. Deze kleine ziektes die ik had gewoon neergezet om onderdeel van mijn rijpingsmethode, eindigde momenteel vast. Het duurde een derde kalenderjaar aan mijn temperatuur te consolideren.

Steve was erg getroffen individu en uitzonderlijk opgeleid. Hij diende mij elke fase van de weg via het proces.

Mijn acne was slechts een van de afgelopen ziekten te worden ingesteld. Direct na een paar maanden van het functioneren op 37C mijn huid was clearing en ik voelde me zeer goed genoeg om te beginnen een blik te werpen aanzienlijk veel meer goed naar mijn eten plan en tekortkomingen. Ik uitgetest en getest veel voedsel supplementen, en allen door dit heb ik aangegeven, dat bij 37 ° C, ik niet meer essentieel grote porties van alles om een ​​onderscheid te maken, dus ik was in staat om kleine hoeveelheden van het ontbreken van voeding op te nemen in mijn dieet plan. Dit was de omstandigheid met de meeste voedingssupplementen, met uitzondering van vitamine C

moest ik studeren door mijn studie dat vitamine C-tekort leidt tot een aantal complicaties met tandvlees, een aandoening had ik altijd ervaren, en vreemd genoeg, haar op de armen. In feite ervoer ik geen haar op mijn armen, en had niet van een verblijf een tiener, maar ik denk niet vergeet verblijft mooi harige als een jongere vrouw!

Dus ik vrijgelaten verhogen van doses vitamine C. Uitzonderlijk, op ongeveer 8 gram de haren op mijn armen begon te rijpen en mijn tandvlees hebben minder mals geweest, ervoer ik een persoon resterende schimmel teen die begonnen te herstellen en ideaal van al mijn acne verdwenen. Mijn huid is erg een stuk soepeler, ik zelden enige plekken van welke aard en zelfs de mee-eters over mijn neus zijn sterk verminderd, mijn haar is ook niet voor een langere periode slungelige en vettig.

I hebben nog enkele resterende bewijs dat ik had huid problemen bij de hand en ze konden nooit verdwijnen, maar ik niet voor een langere tijd don make-up tenzij natuurlijk wil ik puur voor de bevrediging van het. Hoewel het jammer vond ik dit in mijn medio jaren vijftig, het groter is laat dan bijna nooit.

Mijn overweegt, is dat de poriën en de huid is als een venster op alles rubriek aan de binnenzijde van het systeem, als het lichaam wordt benadrukt, dan is een ding volkomen mis met het immuunsysteem apparaten en dit zal vervolgens worden gespiegeld in de manier waarop we lijken.

Nu, als ik elke ervaring onwel, of mijn huid ontwikkelt vlekken , ik meestal te controleren en te corrigeren mijn temperatuur aanvankelijk.

Acne Remedy effecten

Deze indruk vertoont mijn huid drie jaar onmiddellijk na het resetten mijn kleine hele lichaamstemperatuur en ongeveer achttien maanden na het starten van een vitamine C-protocol. Sommige van de oneffenheden en roodheid van de huid veroorzaakt door littekenvorming is nog net zichtbaar, maar ook deze beginnen te vervagen met elke passerende 12 maanden.

ik niet meer voelen als toch moet ik ‘managen’ mijn situatie en in feite vaak verwaarlozen ervoer ik een huidprobleem. Een van de opvallendste veranderingen is dat wanneer mannen en vrouwen om me spreken hun ogen hebben interactie met de mijne alternatief van zwerven van smet tot smet op mijn ervaring. Content keer!

Iedereen met deze ontsierende probleem zou kunnen denken over het krijgen van hun algemene lichaamstemperatuur, dit moet echt 37C zijn in de hele werkdag of 36.three overal slapen. Een verlaagde temperatuur selectie storing of centrale hypothermie, indien gecorrigeerd, kan helpen herstellen minimale idiopathische langdurige ziekten en misschien voorkomen een belangrijke persoon.

Mijn volgende baan? Hoe je dat grijs haar genezen!

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.