Mijn bijzondere vetverlies tale (Net als u havent gehoord honderd van deze)

Zomerseizoen 2009. Ik was over bij woning van mijn oom in Montana voor 2 maanden ‘residentie zitten’ voor hem, hoewel hij en zijn gezinsleden gingen op een familie vakantie. Dit was eigenlijk extra me het verzorgen van mijn grootouders en die woonachtig zijn de aanzienlijke dagelijks leven. Volledig gratis maaltijden, satelliet kabel, superieure tempo online. Het was het dagelijks leven ik uitleggen. Ik was voeden op een ton van voedingsmiddelen. Ik stapte op de schaal bij de conclusie van mijn twee maanden.

Ik was 295 kilo.

Ik kon het me niet voorstellen. Maar dit verhaal begint een beetje daarvoor. Mijn totale dagelijkse leven heb ik geworsteld met een verblijf obesitas. Ik solliciteerde te genieten om te werken over en te spelen, en ook deelnemen aan online video game titels. Maar ergens langs de weg, mijn plezier van online video video games begonnen om in te halen, en ik gestopt met een stuk minder en veel minder fysiek. Ik was ook een uitbreiding van jongen, en zoals elke uitbreiden jongen, ik at een ton. Ik koesterde frisdrank, zoet, chips, junk food spullen in overvloed. Voelde ik mij vaak vreselijk over mezelf, vooral bij de gymles toen ik een mijl niet kunnen opereren in onder de tien minuten. Ik kon niet honderd pers ups doen. Ik kon slechts een pull-up.

Niet doen vind ik het ging over de negende klas. Ik ervoer al een onverwachte ontwikkelen tot een ton veel meer geïnteresseerd in meisjes en krijgen aantrekkelijk dus ik kon vrouwen krijgen. Ik begon te willen blik verbeterd, en ik begon uit te voeren. De gezondheids-en fitnesscentrum klassen in superieure college zijn een hoop extra ‘krijg je rubriek ‘dan ik had ooit expert. Ik beetje hoewel bedrogen, omdat zij presenteerde ons het vooruitzicht om van de aanvullende innovatieve klasse om een ​​’fase 1 cursus’ waar door ze deden vooral sportieve activiteiten. Wij niet. We waren van plan geweest om wat lacherig opgemerkt gewichtheffen doen met een podium up box, werken dit soort hoeveelheid geld, en maandag, woensdag en vrijdag werd activiteiten tijden sportief. Aan de andere kant was het op dit moment dat een minimale punt genoemd WoW kwam in mijn leven. Deze recreatie geruïneerd enige doelen die ik meegemaakt geting in vorm.

Dan in de vierde klas, nam ik een dikke hijs klasse. Ik was zo beschaamd het om te beginnen met de dag. Ik kan toch herinneren. Iedereen gedacht Ik was ongelooflijk sterk vanwege mijn maatvoering. (Ik heb 6 meter vier centimeter lang te wijten aan het feit achtste klas … nieuwsgierig gestopt met groeien, maar dat is een diverse verhaal geweest ..) Ik was samen met een voetbal deelnemer, een bepaalde Ik was niet echt onbekend met, maar ik nauwelijks wist het mannetje en hij was mooi, een augurk en een half. Hij laadde hij zijn lichaamsgewicht, duidelijk uiterst professioneel met gewichtheffen, en deed een set van 10 herhalingen bank bij £ 180 .. Hij was een minimale kleine dude op het moment dat het was indrukwekkend het vet hij deed.

Ik had op geen enkele manier afgerond elke gewichtheffen, maar om een ​​of andere reden had ik het in mijn hoofd dat ik kon bankje twee honderd kilo. Ik nam aan dat ik het kon doen. Ik kreeg op de bank, met bemoedigende woorden en zinnen blijven schreeuwde tegen me. ‘Gewoon superman, je kunt het!’ En ik naar waarheid geloofde ik het kon.

Maar ik kon het niet. Het duurde elke laatste greintje kracht die ik ervoer bij de bar te houden van het breken van mijn ribbenkast. Ik langzaam werkte mijn weg naar beneden totdat ik geobserveerd mijn MAX: 100 kilo. Ik kon nauwelijks bankje honderd kilo.

Hoe dan ook, ervoer ik een ingewikkelde worsteling in die cursus. Ik stopte de zorg snel daarna te beginnen met werkdag, maar ik geplakt met het omdat ik van essentieel belang het krediet. Dat is tot aan een werkdag, ongeveer halverwege in het semester, de trainer kwam boven en vertelde me hoe substantieel ontwikkeling ervoer ik gemaakt en hoe blij hij was van mij. Hij zei dat ik nodig heb om door te gaan met mijn gewicht opleiding, en adviseerde me hoe ik zelfs toegang kon krijgen tot de faculteit fitnesscentrum voor de duur van de zomer voor geen kosten. Ik pakte de grafiek ik uit had volgepropt zonder zorgzaam. Ik kon niet dat het toen herkende ik mijn gewichten in hoog tempo. Ik had een nieuwe haard. Ik ben opgegroeid aan verslaafd raken aan mezelf eigenlijk te duwen. Ik had op geen enkele manier net voor die nodig zijn om uit te werken met de haard die ik had. Als alternatief van het niet uitvoeren van het vooral omdat het ‘pijn’, Ik duwde mezelf. Door het sluiten van de 12 maanden, ik kon bankje tweehonderd. Ik kon hurken 300. Ik was eigenlijk blij van mezelf.

Zelfs zo op exact hetzelfde moment, was ik toch vrij belangrijk. Bepaalde mijn spieren zal hebben vrij massaal te zijn geweest, maar zo was I. Het was die zomer net na mijn tweede kalenderjaar dat ik stapte op de weegschaal en begreep ik was £ 295 .. Ervan overtuigd dat ik zou waarschijnlijk toch bankje een groot deel van overgewicht op dat punt, maar ik had ook een heleboel meer overgewicht op mijn skelet. Ik was zo vreselijk misproportioned in mezelf dat ik besefte dat ik moest wat doen.

De eerste actie was te verlagen uit frisdrank. Ik droeg mezelf dat ik zou gewoon beginnen met dat en ik deed. Ik zaagt frisdrank uit mijn dieet plan honderd% voor 6 maanden. Bij de aanvang van individuen zes maanden kreeg ik een prospect om mezelf te wegen (precies) en ik ongeveer driehonderd op dat punt. Maar voor sommige reden dat ik niet bij te houden van deze vooruitgang. Ik heb gewoon een beetje vergeten. Mijn elke dag 2, drie, zelfs 4 soms (en veel meer … mijn dossier is 25 twaalf blikjes in een werkdag) is allang verdwenen, vervangen door H2O en melk, vaak werkelijke vruchtensap, maar gewoonlijk water. Ik nam het mee naar een aanvullend bedrag. Serieus minimaliseren terug op de chips, zoete, en al dat soort troep ik aan het eten was. Ik heb niet slash dat uit mijn eten plan alleen, maar ik vond mijn verlangen naar natuurlijke snoepjes als kon worden ontdekt in fruit had omhooggeschoten. Ik zou in een oranje alternatief van een Snickers. Een perzik in de plaats van een chocolade ijscoupe. En ik wist nog steeds niet wat me overkwam.

Toen ik begon te hebben slaapproblemen. Ik bestudeer ergens dat u uw dieet moet transformeren als je het bezit van slaapproblemen, en dat was wat eerst intrigeerde me over resterende vegetarisch, heel misschien zelfs veganistisch. Dus nam ik mijn gezonde levensstijl aan te passen aan een totaal nieuwe fase, en ging vegetarisch. Bij de eerste is begonnen als slechts een enkel voedingsmiddel een werkdag kan vlees bevatten, maar ik ging op een mini-vakantie en dat ging in de afvoer. (De vakantie niet zo voorbereid gaan en ik belandde niet eten van een heleboel voedsel items in feite. Ik naar alle waarschijnlijkheid liet een grote hoeveelheid vet in de loop van de 1e twee maanden gewoon omdat ik had honger op dat probleem.) Ik ervoer krijgen toch weer naar een juiste schaal, en ik kon mijn ogen niet overwegen wanneer ik stapte op en het uitgelegd £ 220 .. In zowat een jaar tijd had ik 80 poounds gedaald. Ik was gevloerd. Ik was sprakeloos. Ik kon het me niet voorstellen. Ik had alleen woog mezelf 3 periodes meer dan de duur van het opzetten van op 295, op het moment weer te begrijpen Ik was vroeger 300, en dan te merken was ik naar beneden om een ​​lichaamsgewicht had ik niet gezien het feit dat het meest waarschijnlijk was ik twaalf.

De derde week van mijn vakantie ik leefden van snel maaltijden, en andere dan de verschrikkelijke buik pijn, ik effectief bij het toezicht op de dimensie van mijn maaltijden was en misschien had de beste praktische ervaring die je kunt hebben alleen snel maaltijden. Ik woog mezelf en ik ervaren gestegen marginaal, maar slechts vijf keer snel voedsel zou misschien niet je een ton van het lichaamsgewicht terug te krijgen. Maar ik kreeg huis en werd ontslagen om te beginnen uit een echt vegetarisch eten plan.

Het was ideaal vooraf ging ik vegetarisch dat ik ervaren begon te veel complimenten over hoe aanzienlijk pond ervoer ik krijg verloren. Ik heb nooit betaald enige bewustwording bij de eerste, als mijn minimale hoofd gezien maar ik was het vrijwel zeker over 295 kilo. Het was niet goed totdat ik stapte op de weegschaal en zag 220 dat vond ik het. Voor een collega die was vermist meer dan 80 kilo, van de opleiding was ik waarschijnlijk complimenten over mijn dimensionering krijgen.

En dan was er het vegetarisme.

Mijn eerste drie weken was robuust. Ik ging naar markt van de landbouwer op een wekelijkse basis, had zeer goed uitgebalanceerde maaltijden. Dan na dat, ik begonnen met ‘vegetarisch’ maar niet echt voedzaam. In het bijzonder een goede deal kaas sandwiches. Mijn gevecht met een verschuiving naar vegetarisme, helaas, is ook een ander verhaal.

Ik voel de belangrijkste schok voor mij was toen ik was bezig op mijn riem 1 dag en ik begreep dat ik nodig een nieuwe riem. Niet voor de reden dat het grote meer dan genoeg was niet meer, maar aangezien de strakste gat ongeveer twee gaten ook daling. Mijn broek vielen van me af. In slechts een decennia tijd had ik een band die nauwelijks zou kunnen bestaan ​​uit mij is het echt de grootste sortering, om niet eens kon handhaven mijn broek omhoog. Mijn broek ziet er vreselijk op me nu sinds hoe verschillende losgemaakt flappen er verscholen onder de riem. Het was naar alle waarschijnlijkheid dan is dat herkende ik dat ik was op zoek naar zeer uitstekend.

Ik heb vroeger of later weer terug te krijgen in een superieur vegetarisch dieet, en ik ben er heel tevreden over. Ik heb vegetarische nu al 6 maanden, en ik heb bijna nooit zo uitstekend in mijn bestaan ​​gevoeld. Meteen nadat ik de staking van de 6 maanden merk ik het besluit dat ik kon laten een kleine vooral omdat ik niet volbrengen voor enig gevoel van niet eten dieren rechtvaardigheid. Ik af en toe vis eten of zelfs kip. Mijn enige beperking is rood vlees. Maar ik waarschijnlijk alleen vlees consumeren een normale van na elke drie weken. Ik was feesten in een pand vrienden voor een zeer lange weekend en aten een ton van gebakken etenswaren en vlees, en ik voelde me zo ziek. Ik heb zelfs verwierf een aantal lbs .. Niemand kan mij informeren dat je niet echt het gevoel zo veel verbeterd op een vegetarisch dieet programma.

Ik stapte op de schaal helemaal opnieuw deze vroege ochtend. Het zei tweehonderd. Ik eindelijk gerealiseerd mijn bedoeling om tweehonderd kilo. Mijn 19 12 maanden reis van gezond werd uiteindelijk demonstreren echte resultaten. Nu ik last but not least bereikt 200, ik wil weer in gewicht instructie krijgen. De humoristische ding is dat ik nog steeds een beetje een darm te hebben. Al het gewicht dat ik vergoten was in mijn kont, dijen, armen, nek, gezicht gebied, en die ‘secundaire aanbidden behandelt’ en moobs. Dus ik wil terug in toning en dat alles te krijgen. Ik kan waarschijnlijk niet bankje £ 200 langer, maar ik zou willen zien wat ik zou lijken als ik kon!

Het lijkt erop dat ik niet in staat zijn om even te doen. Ik experimenteerde met om vetten te elimineren verschuiven alleen mijn oefenen en uitvoeren van bijna niets aan mijn dieet. Het zag er niet uit te voeren. Ik veranderde mijn dieet en verminderde mijn training. Ik ontbreekt een ton vet, mijn werk is zeer fysieke, dus ik kreeg een heel stuk krachtiger, maar ik heb niet de mogelijkheid krijgen om toon terwijl ik het verminderen van grootte. Ik was het uitvoeren van die stomme spiermassa persoon buigt in de spiegeltjes de andere werkdag, en ik koesterde steeds in een positie om in wezen zien mijn armen flex. Ik gebruikt om kon alleen komen om het te voelen, maar je kon het niet zien vanwege de arm lichaamsvet.

Toen ik vroeg me af van het bewerken van deze advertentie, al deze emoties van wat ik heb bereikt net overstroomd mijn intellect. Ik heb goede vrienden helemaal all-around me die streven naar exact dezelfde kwestie doen. Ze zijn ongelukkig met obesitas en het maken van een poging om het allemaal te verminderen. Nogal wat meestal niet het verkrijgen van succes. Ik wil gewoon om uit te bereiken om hen en zeggen: hey, overweeg dan dit! Zich te ontdoen van al die suikerhoudende dranken, deze verwerkt voedingsmiddel, zelfs overwegen rubriek vegetarisch. U zult versteld staan ​​van wat er gebeurt.

Ik toch krijg hunkeren elk toen in enkele ogenblikken voor sommige extreem ongezonde snack. Individuen hunkeren krijgen aanzienlijk minder en aanzienlijk minder zowat elke dag. Ik niet meer hunkeren vlees helemaal. Ik zal niet eens zeker willen eten de enige reden dat ik normaal gesproken niet komt vooral omdat ik in een sociale toestand waarin curteosy vraagt. Investeren veel meer tijd in de Spaanse traditie niet helpen weer bezuinigen op vlees: D

Een lichte addendum gezien het feit dat ik bereikt de stoere ontwerp voor dit rapport. Het is nu juli van 2011, en ik stapte op de weegschaal nog maar eens na ongeveer vier maanden niet concentreren op mijn lichaamsgewicht langer. Ik typ van opgeven momenteel als vegetariër gewoon omdat ik niet serieus uitvoeren van het. Tussen waarschijnlijk vriend huizen die zorgen voor vlees, uit eten, en net lui, heb ik al lang weer weg om een ​​extra zeer vergelijkbaar regime dieet dan ik had voordat ik begonnen met het gewichtsverlies. Toch herkende ik echter dat ik was £ 198. Dat klopt, ik ging van het zijn ongeveer 300 tot onder 200 £. Ik wou maar ik terug kon krijgen in een voedzaam dieet regime, maar voor nu, zijn factoren werk fantastisch doen. Ik probeer een veel veel meer fruit en groenten als een eindresultaat van mijn kalenderjaar of zo inname alleen vegetarisch eten. En ik probeer meestal om alleen proberen om wit vlees of vis te eten. Dus zelfs als ik niet betrapt met een gezonder dieet regime, rubriek vegetarische mij geholpen mijn leven gewoontes te veranderen, niet zomaar een bevlieging voedsel plan.

Category: Gezond eten

Comments are closed.