Mijn dagelijkse leven. Mijn eetplan:. An Neutral Fat Loss Manual

My Lifetime. Mijn Dieet:. An Neutral Lichaamsgewicht Reduction Informatie

ik vaak mollig geweest. Toen ik in de zesde kwaliteit die ik op dit moment woog extra dan mijn moeder en dat is nooit veranderd. Ik heb geprobeerd met behulp van producten, systemen, gidsen, en oefening. Ik zal niet zoals een van hen. Ik heb niet aan de slag deze hub om enkele grootse oplossing voor de problemen met het gewicht probleem dat moet groeien om het ons te bieden. Als ik ervaren dat gouden kaartje zou ik niet schrijven van dit verslag. Ik begon deze hub aan methoden, informatie, info, en hulp voor de kilo vermindering reis die zo veel mensen vandaag de dag zijn begonnen, afgerond, of net beginnen te geven. Mijn hoop is dat door met mijn individuele kennis, zo effectief als gekwalificeerde feiten, zal ik in staat zijn om in staat anderen te verminderen van overgewicht, hoewel het wegwerken van het zelf.

In de identiteit van volledige openbaarmaking I zal beginnen met mijn zesde klas afstuderen. Ik was waarschijnlijk een outfit die toebehoorde aan mijn moeder te dragen, maar het zou niet zip. Mijn moeder is prachtig. Ze is 5 & quot4 ‘en ongeveer honderd en £ 10, met een donkere huid, en door natuurlijke middelen platina blond haar. (Mijn moeder is ook mijn beste vriend dus dit commentaar is niet bedoeld om haar schuld van alles.) Ik kreeg zwaardere net na dat en vervolgens afgeslankt een beetje toen ik raakte achtste kwaliteit. Hoewel ik deelnam in het voetbal in hoge universitaire Ik verbleef in een ongelooflijk atletische honderd vijfendertig. Mijn laatste kalenderjaar, toen voetbal was meer dan, verwierf ik ongeveer £ 10. Geen grote deal, ideaal? Verkeerd. Ik niet terug naar het voetbal gaan snel daarna dus de 10 kilo veranderd in 25 mijn eerste jaar van school. Dan kocht ik getrouwd en kreeg ongeveer tien extra. Dus tegen de tijd dat ik ontdekt dat ik verwachtte met mijn zoon was ik momenteel op honderdzestig. Dat is niet geweldig op vijf en quot2 ‘.

Direct na mijn zoon werd geboren woog ik uit de kliniek op 192. Dat was de peuter werd geboren. Gezien het feit dat ik de verpleging, ik misplaatst het lichaamsgewicht snel. In een paar maanden was ik weer terug naar honderd vijfendertig, maar toen stopte ik verpleegkunde. Want dan heb ik weer bereikt over £ 30, wat me brengt op 165. Volgens BMI (hele lichaam Mass Index) berekeningen, ben ik bestempeld als & quotobese ‘. Classificaties zijn: & quotUnderweight ‘, en quotNormal’, en quotOverweight ‘en & quotObese’. BMI kan worden berekend door de formulering: lichaamsgewicht (lb) / [piek (in)] twee x 703. Verdeel uw huidige lichaamsgewicht door uw lengte in het kwadraat en dan vermenigvuldigen met 703. Het bedrag dat u maximaal aankomen met zal moeten worden geïnterpreteerd in overeenstemming met de achtervolgende: eighteen.five of onder = Ondergewicht, 18.four – 24.nine = Normaal, vijfentwintig. – 29.nine = Obese, 30. of eerder genoemde = Zwaarlijvige.

Ik wil niet blijven momenteel gecategoriseerd als & quotObese ‘, maar het kan ook niet om de redenen die je zou denken. Ik ben niet proberen dit lichaamsgewicht verminderen, zodat ik beter kan worden weergegeven in een bikini. Ik zou niet op een bepaalde als ik kon ik voorstander board shorts en een tank. Ik ben het wegwerken van het gewicht gewoon omdat mijn 62 kalenderjaar oude grootmoeder moest een levertransplantatie een jr terug omdat ze mollig grootste deel van haar leven ervaren is en, als gevolg van deze, haar lever ervaren veranderd in wat zij noemden een & quotfatty lever ‘. Er is ook een geschiedenis van diabetes en hart-ziekte in mijn familie-leden. Ik wil niet een van deze kwalen contract gewoon omdat ik was veel te koppig om mijn manier van leven te veranderen. Dit is een ding dat ik kan beheren, iets wat ik kan veranderen. Als ik volhouden veertig jaar, totdat ik de vervetting van de lever, zal ik niet zijn toegerust om het punt dat ik nodig een transplantatie te passen.

Als je bent helemaal klaar om deze reis te beginnen met mij controleren weer terug normaal. Ik wordt er doorgaans bijwerken van deze webpagina’s. Ik zal controleren om verhalen te publiceren, als dit een enkele, over mijn bijzondere reis, maar ik zal ook terug te geven links naar detachering en videoclips die beide motiveren of te adviseren. Ik zal ook de herziening van producten en oplossingen en programma’s die ik heb geprobeerd met behulp van, of dat mensen die ik ken hebben geëxperimenteerd met, in te kopen om u een basis voor elke economische investeringsbeslissing in uw pond daling reis te maken. Dank u voor het bezitten van de dapperheid te beginnen en heel veel geluk!

Category: Gezond eten

Comments are closed.